Bosanmakta oldugum esimle başım dertte

Dertli_15

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
39
21
3
37
Kizlar bosanmakta oldugum eşim cezaevinden çıkıyormuş cok korkuyorum daha bi türlü bosanamadik icerdeyken bi sürü mektup atmisti tehdit iceren simdi annemin evine gidip bisey yaparsa diye ödüm patliyo nasil bi yol izlemem gerek bilmiyorum beynim durdu

şu cezasının yarısına çekenlere af çıkıyor ondan mı dışarı çıkıyor boşanmak istediğiniz eşiniz...karakola suç duyurusunda bulunabilirsiniz mektuplarla içerideyken tehdit alıyordum şimdi çıkıyor can güvenliğimden ve ailemin can güvenliğinden endişeliyim diye...

Yaaaa korkmakta çok haklısınız :( Ama o korkunun esiri olursanız psikoloji falan kalmaz sizde.
Taşınma imkanı yok mu kimseye gidiceğiniz yeri söylemeden, bilgi vermeden?
Bulamasın sizi.

Kizlar bosanmakta oldugum eşim cezaevinden çıkıyormuş cok korkuyorum daha bi türlü bosanamadik icerdeyken bi sürü mektup atmisti tehdit iceren simdi annemin evine gidip bisey yaparsa diye ödüm patliyo nasil bi yol izlemem gerek bilmiyorum beynim durdu
mektupları alın başsavcılığa gidin hemen .gerekirse koruma talebinde bulunun.

Daha cikmadigi icin koruma talep edemezmisim ben zaten onun bilmedigi baska bir sehirdeyim ama anneme ve kardesime zarar verir diye korkuyorum

Bosanmak istemek suc mu yaaa agliyorum sinirimden zaten adamin eski eşi gitmis onun ailesiyle yaşıyor ben ne yapabilirim yani bana bir dolu borç birakti onlari odemeye calisiyorum hic bisey talep etmedim bosanmak istiyorum sadece yaaa cildircam

şu cezasının yarısına çekenlere af çıkıyor ondan mı dışarı çıkıyor boşanmak istediğiniz eşiniz...karakola suç duyurusunda bulunabilirsiniz mektuplarla içerideyken tehdit alıyordum şimdi çıkıyor can güvenliğimden ve ailemin can güvenliğinden endişeliyim diye...
Evet o sayede çıkacakmış ben o yasadan bisey anlamadim ya 7 yil kesinlesmis cezasi ve 20 dosyasi var 1 yildir icerde cikar dediler cildircam

Bence de cikamaz haberi dikkatli okursaniz cezasi 2 yil ya da daha az kalanlar ile yarisini cekenler diyor bir de bazi suclardan girenler cikamayacakmis

Eğer onun bilmediği bir şehirdeyseniz sizi bulmaması için dua etmeniz gerekecek.
Ceza evinde olduğuna göre pek rahat duran bir kişi değil.
Ama yine de siz kendinizi sağlama almanın yollarına bakın.
Gerekirse bir avukat ile görüşün yasal olarak nasıl kendinizden uzak tutacağınızın yollarını arayın.
Allah yardımcınız olsun, çok zor bir durum.

Konu sahibi kusura bakma sinirlenince senin işine yaramayacak bir yorumda bulundum. Eşin özgürlüğün tadına varınca bir daha suç işlemeyi göze alamaz belki de, hapis hayatı caydırıcı olmuştur umarım. Üstesinden gelirsin inşallah.

Ben anlamıyorum bu afların mantığını. Rahşan affı yüzünden ipsiz sapsız bir sürü insan sokaklara salındı yeniden suç işlediler insanların canını yaktılar. Hiç mi ders alınmadı bunlardan ya.
yandık valla yandık nereye doğru gidiyoruz bilmiyorum.artık insanlık bitti.işsizler ne aykırılık yapıcak Allah bilir..bide hapistekiler çıkarsa ver çoşkuyu .Allah yar ve yardımcımız olsun.

Ben anlamıyorum bu afların mantığını. Rahşan affı yüzünden ipsiz sapsız bir sürü insan sokaklara salındı yeniden suç işlediler insanların canını yaktılar. Hiç mi ders alınmadı bunlardan ya.

Konu sahibi kusura bakma sinirlenince senin işine yaramayacak bir yorumda bulundum. Eşin özgürlüğün tadına varınca bir daha suç işlemeyi göze alamaz belki de, hapis hayatı caydırıcı olmuştur umarım. Üstesinden gelirsin inşallah.
Yok sorun degil ama umarim ki cikmaz 38bin kisi cikacakmis ben kendimi degil ailemi dusunuyorum 12 yasinda bi kiz kardesim var onunla tehdit ederek barismak istiyo ben istemiyorum cok acilar cektim

Daha once defalarca iceri girip cikmis bir insan ben surekli tehditlerle onunla evlenmek zorunda birakildim ve umarim ki cikmaz umarim ki bize bulasmaz tedbir koydurmayi denedim fakat karakoldaki polis abilerimiz zaten icerde abla nasil tedbir koyalim diyorlar aksamustu saliverilmeler baslayacakmis ciktigi karakola bildirilince bende yarin savciliga kosucam

Daha once defalarca iceri girip cikmis bir insan ben surekli tehditlerle onunla evlenmek zorunda birakildim ve umarim ki cikmaz umarim ki bize bulasmaz tedbir koydurmayi denedim fakat karakoldaki polis abilerimiz zaten icerde abla nasil tedbir koyalim diyorlar aksamustu saliverilmeler baslayacakmis ciktigi karakola bildirilince bende yarin savciliga kosucam
kendi kardeşinizi annenizin başka yere taşınma imkanı var mı

Back
X