Bosanmakta oldugum esimle başım dertte

Malesef yok cunku kardesim 7.sinifa basliycak ve okulda dereceleri var benim yuzumden okul degistirip psikolojisi bozulsun istemiyorum zaten benim yuzumden cok çile cektiler
off peki ailenizi koruyup kollayabilecek bir dayınız amcanız falan yok mu
ben çok korkuyorum böyle şeylerden adamlar eşini ailesini öldürüyor komik cezalar alıp çıkıyor

Bu ülkede kadini koruma ne zaman ciddilesecek? Ben can korkusuyla ne kadar yasayacagim ailemi korumak icin ne kadar ugrasacagim? Ben inandim guvendim bi sürü yalan dolan seylerle aldatildim defalarca siddete maruz kaldim bir erkegi istemiyorum demek cok büyük bir hata mi ben insan degil miyim ya isteyemedigim zaman olamaz mi insallah devletimiz beni de korur cunku ben bir cigdem olmak istemiyorum cunku ben isimsiz kocasi olduren binlerce kadindan olmak istemiyorum...

off peki ailenizi koruyup kollayabilecek bir dayınız amcanız falan yok mu
ben çok korkuyorum böyle şeylerden adamlar eşini ailesini öldürüyor komik cezalar alıp çıkıyor
Malesef annemle babam ayri hic akrabamiz yok desem yeridir hic yardin etmediler bize bende bu manyagi buldum cok pismanim Allahim yardim etsin ne olur

Malesef yok annem silah adini duyunca bile kaçar
ama en azından annen de olsa kendini daha güvenli hissederdi belki
hem o azgın herif annen de silah olduğunu duyunca kaçardı bazen böyle asarım keserim tipler silahı güçlü birini duyunca topukları vura vura kaçar

Bu ülkede kadini koruma ne zaman ciddilesecek? Ben can korkusuyla ne kadar yasayacagim ailemi korumak icin ne kadar ugrasacagim? Ben inandim guvendim bi sürü yalan dolan seylerle aldatildim defalarca siddete maruz kaldim bir erkegi istemiyorum demek cok büyük bir hata mi ben insan degil miyim ya isteyemedigim zaman olamaz mi insallah devletimiz beni de korur cunku ben bir cigdem olmak istemiyorum cunku ben isimsiz kocasi olduren binlerce kadindan olmak istemiyorum...
o kadar haklısın ki

ama en azından annen de olsa kendini daha güvenli hissederdi belki
hem o azgın herif annen de silah olduğunu duyunca kaçardı bazen böyle asarım keserim tipler silahı güçlü birini duyunca topukları vura vura kaçar
Yok sanmıyorumbu zamana kadar hep ben calistim onun istedigi ben degilim ki döve dove parami elimden almak

Annen ve kardeşin yanına gelsin. can güvenliği derslerden önce gelir. Onunla muhatap kalırsa daha çok psikolojisi bozulacak. Kimseye bir haber vermeden orayı terk etsinler.

Birden aklıma kara bıyıklı sakallı eli tesbihli ceketine omzuna atmis bir adam geldi nedense hiç korkma korktuğunu anlarsa zaten olan olur seni içeri tiktirim de oda yetmez şişletirim de ve polise git tabikide can guvenligi:)

Kizlar destekleriniz icin cok tesekkur ederim annem ve kardesimi guvenli bi yere aldim çıkarsa onun karsisina gecip gerekirse beni öldür ama bosancam senden dicem kararliyim bosanicam ucunda ölüm bile olsa onunla evli olarak ölmek istemiyorun

Hemen savciliga dilekce verin ve koruma karari aldirin tehit iceren mesaj ya da mektuplarida eke koyarsaniz sokaginizdan bile gecemez konu dahada ciddiye bindiginde polis bile verirler size

Back
X