Boşanmalarını istiyorum!

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
nerden başladam bilemiyorum.. 26 senelik bir evlilik .. annem ve babam.. 26 senedir annem dayak yedi.. her zaman küfür hakaret duydu.. babam evin hiçbir giderine karismiyor kizlar be fatura nede mutfak gideri bir de kredi karti borclari felan var.. ne yaptigini bilmiyoruz.. erkek kardesimede evde sürekli baski uyguluyor huzur vermiyor annemin babasindan miras kalan evinde oturuyorlar 25 senedir ama annemin mezardaki anne babasina küfür ediyor.. annem migren ataklarindan kurtulamiyor.. boşanmalarini istiyorum annemde istiyor.. ama korkuyor.. ne yapabilirim ??

ne diyebilir ki kimse bilmiyorum evli oldukları için baban evin yarısında hak sahibi, annen gerçekten boşanmak istiyor mu bilemezsin.zor bir durum allah mazlumun yanındadır sen evin kızı olarak ortamdan uzaklaşmaya çalış desem nereye gideceksin dışarsı daha kötü allah bi sıkıntı veriyosa bir de ferahlık veriyor sabret bakalım annenin boşanma kararını hiç bi şekilde etkileme sonra döner seni suçlar nerden biliyorum başıma geldi aldığı kararlarda ona destek ol durumunu dramatikleştirme senin için iyi olanları da düşün allah yar ve yardımcın olsun sevgiler

ne diyebilir ki kimse bilmiyorum evli oldukları için baban evin yarısında hak sahibi, annen gerçekten boşanmak istiyor mu bilemezsin.zor bir durum allah mazlumun yanındadır sen evin kızı olarak ortamdan uzaklaşmaya çalış desem nereye gideceksin dışarsı daha kötü allah bi sıkıntı veriyosa bir de ferahlık veriyor sabret bakalım annenin boşanma kararını hiç bi şekilde etkileme sonra döner seni suçlar nerden biliyorum başıma geldi aldığı kararlarda ona destek ol durumunu dramatikleştirme senin için iyi olanları da düşün allah yar ve yardımcın olsun sevgiler

öncelikle Allah yardımcınız olsun. Miras olarak annenize kalan evden babanız hiç bir pay alamaz kesinlikle. dayak olayını ispatlayın evinizden çevrenizden uzaklaştırılsın

annen neden korkuyor? dayak desen baban atıyor, maddiyat desen eve yardımı yok, konu komşu ne der diye bu zulmu cekmeye deger mi?

Miras olarak kalınan bir evden tek hak sahibi konu sahibi arkadaşımızın annesidir bir boşanma anında babasının pay isteme hakkı yoktur.Diyelim ki ev miras olarak kalmadı konu sahibi arkadaşımızın annesi aldı parayla ve tapusu annenin üzerine 26 yıllık evli oldukları için babası yine pay alamaz evden,yeni medeni kanuna göre ev-araba yarı yarıya bölüşülüyor ama bu kapsam 2001- 2002 senesinden sonra evlenenler ve ev alanlar için geçerlidir.2001 öncesi için geçerli değildir.

Konu sahibi arkadaşım madem annenizde boşanmak istiyor hiç vakit kaybetmesin dayak olayını ispatlayın darp raporu alarak anneniz tazminat ve nafakasınıda alsın hem evinizde var annenize ait evinde sizinle beraber gül gibi geçinip gitsin.Babanız kazandıgı parayı nereye veriyor peki kumar yada başka kadın mı var?

erkek kardesim 22 yasinda kizlar annemler bide 5 ay önce ev aldilar kizlar ama babamin kk borclari var diye annem çekti krediyi ev kredisini tapu annemin üzerine babam sadece 20.000 tl ptt den ihtiya kredisi cekti ev icin 500 tl taksit ödüyor onunda 300 tl sini her ay kardeşim veriyor babama.. başka hicbirseye karismiyor babam evin asıl kredisini annem ödüyor kardesimle birlikte evin faturalarini mutfak giderlerini arabanin sigortasi cezasi herseyini annemle kardesim ödüyor.. babam emekli ve babasinin dükkanından kira aliyorr ama nereye harciyor bilmiyoruz 10.000 tl kk borcu var senelerdir evin giderlerine karışmıyor.. peki bu krediyle alinan ev ne olur kizlar boşanırlarsa? bide babam huzur vermez kizlar ayrilsa hatirliyorum ben 5 sene öncede annem ayrilmak istedi kezzap atarim suratina sakat birakirim diyor.. korkuyor annem

hiç korkmayın öcelikle darp raporu alsın karakoldan.boşanma davası açsın.artık ücretsz avukatlrda var.ALO 183 den öğreneblrsnz..ayrıca para malk mülk den önce huzuru önemli..avukat bu konu hakkında size yardımcı olur önce görüşün babanzdn gizli bi avuaktla mal beyanı filan o sizi bilgilendirir..ona göre boşanır boşanlmaz.ayrıca korkuyrsa tehdit edyr diyeblrsnz bu konuda da yardımcı olurlr merak etmeyn.siz hakkınızı alın yapın yeter..bence de bi işe yaramıyr baban bostan korkuluğu gibi bide daayk hakart maruzu kadınalr..

erkek kardesim 22 yasinda kizlar annemler bide 5 ay önce ev aldilar kizlar ama babamin kk borclari var diye annem çekti krediyi ev kredisini tapu annemin üzerine babam sadece 20.000 tl ptt den ihtiya kredisi cekti ev icin 500 tl taksit ödüyor onunda 300 tl sini her ay kardeşim veriyor babama.. başka hicbirseye karismiyor babam evin asıl kredisini annem ödüyor kardesimle birlikte evin faturalarini mutfak giderlerini arabanin sigortasi cezasi herseyini annemle kardesim ödüyor.. babam emekli ve babasinin dükkanından kira aliyorr ama nereye harciyor bilmiyoruz 10.000 tl kk borcu var senelerdir evin giderlerine karışmıyor.. peki bu krediyle alinan ev ne olur kizlar boşanırlarsa? bide babam huzur vermez kizlar ayrilsa hatirliyorum ben 5 sene öncede annem ayrilmak istedi kezzap atarim suratina sakat birakirim diyor.. korkuyor annem

Anneniz 26 yıllık evli oldugu için yeni alınan evde babanız bir hak iddia edemez yeni kanun 2001-2002 senesini kapsıyor.

Babanızın ruh halini hiç iyi görmedim. Boşanmadan önce babanızı bir psikoloğa götürmeyi deneyebilirsiniz. Boşanırlarsa ve onda saplantı olursa söylediği şeyleri yapabilir. Boşanırlarsa koruma sağlamak adına şehir değiştirmeniz gerekebilir. Şehir değiştirmekte ne kadar etkili olabilir bilemem.

Back
X