- 20 Kasım 2014
- 17
- 3
- 38
- Konu Sahibi -observer-
-
sevgi saygı yok.
boşanalım çocukta denemeyeceğiz dedi
bunun bedeli şiddet mi.
kalbi iyidir kocamın. b
söylenen sözler tavır saygıdan uzak elestri sen yap sen de sen gorme gibi. ittirip çıkması sarsmasi şiddetli yaklasimi var anlatamadim sanirim toparlayamiyorum dusuncelerimi. çocuk konusu bu hal içinde dusunulmez bu hal doğacak evlada yuva olmaz zaten. ve onun benden farksız olmadığını biliyorum. ikimizde böyle değildik.Hayırlısı.
çok kapalı bir evlilik olmuş dışarı çıkmazmış eşim hep ailelerle ilgili kavga olurmuş bir kere bebek kaybetmişler ve eşim ayrılmış deştim bazen neden bu kadar konuşmaktan fikir ayrılığından kaçtığını anlamaya çalıştım.Kimin ne oldugu belli olmaz ama bosanmis adamlarla evlenmeden once 10 kere dusunmek lazim. Her bosanan adam kotu degil ama bizim toplumumuzda bosanmak bircok kadin icin hic kolay degil. O yuva yikildiysa altini deşmek lazim.
çok kapalı bir evlilik olmuş dışarı çıkmazmış eşim hep ailelerle ilgili kavga olurmuş bir kere bebek kaybetmişler ve eşim ayrılmış deştim bazen neden bu kadar konuşmaktan fikir ayrılığından kaçtığını anlamaya çalıştım.
bilemem doğru söylüyorsunuz tabiki. kadın ile aynı iş sektöründeyiz ben bunların bir kısmını ortak tanidiklarimdan duydum biri eski komşularıydı. yalan değilse tabi.O deşmek sadece adamla konusarak olmaz. Kac kisi evlenecegi kadina eski esimle bosanma sebebi benim kusurumlarimdi der, sunlari bunlari yaptim der. Diyinle evleniyorsa bi kadin soyleyecek birsey yoktur. Size siddet gosterdiyse O na da gostermistir.
Kimin ne oldugu belli olmaz ama bosanmis adamlarla evlenmeden once 10 kere dusunmek lazim. Her bosanan adam kotu degil ama bizim toplumumuzda bosanmak bircok kadin icin hic kolay degil. O yuva yikildiysa altini deşmek lazim.
keşke açık olabilse bugün biraz konuştuk biraz dinleyebilse anlamak için otursa masaya.Aile terapisine gitseniz.Esiniz acik mi boyle seylere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?