Boşanmalı mıyım? Yardıma çok ihtiyacım var :(

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Arkadaşlar merhaba, ben 3,5 senelik evliyim ama evliliğimin ilk günlerinden itibaren çok büyük sorunlarımız var, eşimle hiç anlaşamıyoruz o ailesine hep önem veriyor beni geri planda tutuyor, ben onun için çok büyük fedakarlıklar yaptım hep o da yaptı tabi ama artık iyice tıkandık.
Mübarek Ramazan günlerinde birbirimize katlanılamaz acılar çektiriyoruz, çocuk yok olmadı, eşim hep çocuk istedi ama muayene olmaya bile götüremedim bu gibi sebeplerden ötürü iyice tıkandık bende artık daha fazla yaşım geçmeden önüme bakmak istiyorum..
Boşanan arkadaşlar, çok mu zor bu durum?
Ve ben iş de değiştirmek zorunda kalıcam, hep çalıştım onun eline hiç bakmadım ona hep maddi manevi destek oldum ama o hep nankörlük hep bencillik yaptı bana ev işlerinde bile hiç yardımcı olmadı hep beni yapayalnız bıraktı.. ben sevdiğimden bırakamadım bugüne kadar ama artk Çan'ıma tak etti..
Sizce ne yapmalıyım ?

Bu kadar nankör ve kötü bir es oldugunu düşünüyosan boşan önüne bak.

Bütün duygularınızı yazın ve onun okumasını sağlayın, mektubun sonuna konusmaya hazır oldugunda lütfen konusalım deyin.
Bekleyin en fazla 1 hafta yine de konuşmaya yanasmıyorsa siz teklif edin.
Çocuk için doktora gitmemiş adam çift terapisine gidermi bilmiyorum ama gitmeyi teklif edin.
Ailesi ve ailenizle konuşun , danışın.
Hala adım yoksaa.......... Yazmak istemiyorum cunku çok basitmiş gibi dile getiriliyor burda.
Sadeece o son adıma kadar her şeyi yaptıgınızdan emin olun ki ilerde vicdan ya da pismanlık olmasın.

İlk önce işi bırakmak lazım ztn her türlü tüm hayatım alt üst olacak ama bende 28 yaşındayım çocuk istiyorm daha geç kalmak istemiyorum

34 yasında hamileyim. Keske 1 yıl daha bekleseymişim diyorum.
Sakın zaman kaygısıyla hata yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…