- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
Diğer konunuzda öğretmenim demişsiniz şimdi hemşiresiniz anlayamadım:44:
Heryerde farklı farklı seyelr yazıyor zaten :44: :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konunuzda öğretmenim demişsiniz şimdi hemşiresiniz anlayamadım:44:
gırmıs oldugu sıtelerı msn sayfaları ınkar edıor bunları ben uyduruyormusum falan o sayfalara eskıden gırıormus ewlendıkten sonra gırmıormus bende gırdıgın saat tarıh belı dıorum hep yalan aksam nobetdeyken tel tartıstık boyle gıtmeyecegını benım de herseyden once bır kadın oldugumu ewlıysem esımle yasamam gereken seylerın oldugunu anlatım baba verdıgı cvp daha ne ıstıorsun yedıgın onunde yemedıgın arkanda sesı nı cıkarma benım de canımı sıkma bende boyle gıtmez bosanırım dedım acıkca bosan kızım dedıııı
esım polıs arkadaslar bıraz sesımı yukseltsem bagırıp caıgrıyor bende komsular duymasın aıleler bısey hıssetmesın dıye sesımı cıkarmıyorum bı kezde sılahla tehdıt ettı benııı
konuyu ılk yasadıgımız da 1 aylık ewlıydım aılesıne yansıttım anlatım bana verdıklerı cvp kadın sesını cıkarmaz yuvasına sahıp cıkar falan sıradan nutuklar ısde aılenın tek oglu ıkı kardsler ıyıce sımartılmıs hataları gormezden gelınmıs
gırmıs oldugu sıtelerı msn sayfaları ınkar edıor bunları ben uyduruyormusum falan o sayfalara eskıden gırıormus ewlendıkten sonra gırmıormus bende gırdıgın saat tarıh belı dıorum hep yalan aksam nobetdeyken tel tartıstık boyle gıtmeyecegını benım de herseyden once bır kadın oldugumu ewlıysem esımle yasamam gereken seylerın oldugunu anlatım baba verdıgı cvp daha ne ıstıorsun yedıgın onunde yemedıgın arkanda sesı nı cıkarma benım de canımı sıkma bende boyle gıtmez bosanırım dedım acıkca bosan kızım dedıııı