Boşanmali miyim...

Boşanmaktan korkuyorum :( çünkü ya iyi birini bulamaSam ya gelen de bunu aratirsa , bir de benim güzel ev temiz ev takintim var yani İstanbul gibi yerde Nasil güzel temiz ev bulup Nasil tek kalayim diyorum :( ailem de başka bir şehirde ama oraya da gitmek istemiyorum çünkü maalesef annem çok eleştiricidir onla da pek anlasamayuz hatta ben evlenmden önce söylemiştim mutlu olamicagimi bana mutlu olmak önemli değil demişti ve eve gelirsen seni hasta ederim şizofren olursun (Allah korusun binkere) dedi düşünebilir o musunuz boyle bi annem var ve beni daha bi kere sarılıp güzel kızım diye asla sarılmak öpmek asla olmadı bırakın güzeli kızım bile demedi yaa...:( bakıyorum da simdi annelere ne kadar sevgi dokular maalesef benimki öyle değildi söylediğine gore bizi çok sever ama gösterememiş yani öyle sarılma öpmeggüzel söz söyleme huyları yok tabi ben de çok duygusal ve sevgiye çok ihtiyaç duyan biri olarak bu bana kendimi bildim bilelei hep çok kotu gelmiştir ama diğer kardeşlerim benim gibi değil ikisi de iyi kariyerdeler ve annenin bu tavrı onlarda bendeki gibi bi etki yapmadı şaşıyorum..annem onu elestiridgimde de seni de onları da ayni evde yetiştirdim onalr Nasil etkilenmemiş diyor
..ne bileyim herkes ayni değil ki sonuçta ...hayat hep com zor geçti benim için yaa....gercekten ölmek istemeyi düşündüğüm çok oldu...ama yapmam tabi Allahtan korkarım..

Ben sizi cok iyi anliyorum. Onceki konularimda Ben de bosanmaktan bahsettim. Biz de esimle taban tabana zit kisileriz. Ben su anda bosanmaktan korkmuyorum, nedense dunya umrumda degil su an, acayip bir ozguven var, ama zaman gecince cok uzulurum, hatta esimi ozlerim bile. Bir de Ben artik yalniz yasamak istemiyorum, yine evlenmek isterim, o da nasip olur mu ki? Haydi oldu diyelim iyi biri olur mu ki, gelen gideni aratir mi ki? daha 27 yasindayim bu yasta baba evine donmek cok zoruma gider. Annem Babam yikilir zaten, cok fazla uzulurler. Sonra sizinkine benzer bir Annem var, bosanmayi dusundugun esim bile beni daha cok onemser, Annem icinden sahip ciksa da sozleriyle cok kirici placaktir, yani hem bosanmis, hem desteksiz kalirim ortalikta. Me yapmak lazim Ben de bilmiyorum:(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yorumlarinin hepsini okudum , ve hep eski sevgilinden bahs etmissin , aklinda hala omu var acaba ? Keskelermi var ?

Esinle sevmeden evlenmen sonra isinirim diye dusunmussun ama olmamis malesef , hemen bosanmayo dusunme ama biraz zaman ayirin birbirinize paylasimlarinizi cogaltin , belki isinirsiniz birbirinize...

Hic iyi opusemiyoruz maalesef :17:dudağımi acitiyorsun diyor şöyle tutkulu dakikalarca öpme yok,nefes alamiyorum diyor...:( Allahım yaa daha ne dimi ben :43:

eşin çok ilginçmiş valla o ne öyle nazamı çekiyor kendini heleki öpüşme olsun sevişme olsun bu kadar soğuk olması normal değil konuşun bence bu konuyu.

Hayır aklımda biri yok ama maalesef gözüm de bazen dışarı kaymiyor desem yalan olur yani yakışıklı birinin gördüğümde vs..:26: iste diyorum yaa aklımda biri yok cinsellik konusunda ben de öylessöylüyorum yaa yeni evliyiz daha mart ayında beraber olmaya başladık düşünün hic cinselliğe istediğim gibi arzulu düşkün başladığını görmedim ancak yatakta..ve ikinci esiyim benim ilk evliliğim...öyle cilve kur filan da yapamiyorum yani utanıyorumondan sanki dalga geccekmis ggibi geliyor çünkü ilk opustuumuz zamanlarda ağzın kokuyor ya sa dudağını aciriyosun gibi seyler söyledibenim ggururumu incitti :43: ondan sonra da hep dalga geccekmis gibigeldi hic kur cilve filan yapamadim ama aaslında cilveli biriyimdir normal hayatta bile tatlı dilli güler yüzlüama ona kkarşı yapamadim hic...ayrıca isteksizliği de diyor ki bana çok agir şeylerssöylüyorsun soguyorum diyor coknincitmisim o yüzdeniisteği gidiyormus ona hep sensin sen iyisini diceksin başını egceksin öyle isitoyr ama ben de öyle biri hic deilim:47:

Cidden bunu okuduğumda oha dedim ağzın kokuyor falan dediyse defolsun gitsin ya bu adam seni sevmiyor bence pislik.
Biz kadınlar eşimizin ağzını bırak ayaklarını bırak başka yerleri koksa bile o üzülür diye ay kokuyorsun diyemezken bu adamlar niye böyleki.
Sana bunu diyen adam seni hiç düşünmüyor ne hisseder bu kız demiyor sende deme anacım.. yazıklar olsun valla

Herkes facete orda burda gezme resimlerini gonderedursun biz daha iki adim ötede sahile gidemiyoruz cildiricam düzelmiş gibi olmuştuk gittim ozur diledim filan düzelmiş gibiydi sonra tekrar eski haline dondu Allahım sinirinden catlicam yaa ne kadar ah aldiysam artik dede ruhlu nolacak dede kaçmış içine yaa yatsın uyusun bütün gün... !!!! :'( Allahım hayır tamam ben ona küfür mahiyetinde biseler söyledim ama damarima basıyor bilerek yaa ben ömrümde bu kadar sıkıcı bi adam daha görmedim görmeye tahammül edemiyorum su an yaa yatıyoryine oöküz ...ayrı odalarimix olsa adam gibi yanina gelmicem asla da diğer oda da küçücük sıcak .... : ( napim yaa boşim mi bilmiyom :43::43::43:

Eşinle birlikte aile danışmanına başvurun,eğer o da çabalarsa herşey düzelebilir.Eğer ben istemiyorum diyorsan da boşan,ayrıca sen herkesin facete gezmer resimlerine ne bakıyorsun kı boşversene onlar foto koymak ıcın yapılan showlar..Adamdan bekleyecegıne bı plan yap gel bgn suraya gıtcez de..

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir...nerden başlasam Nasil anlatsam bilmiyorum ama aarkadaşlar nolur yardim edin ben galiba kocami sevemiyorum:14: karakterlerimiz taban tabana zıt ,o asker bu arada bense yaşamayı seven gezmeyi eğlenmeyi seven bir insanım özellikle muhabbet etmeyi ama esim çok suskundur konuşmayı sevmez..ve birarada pek fazla iyi gecindigimiz ssöylenemez o is için dışarıya gittiğinde daha iiyi geciniriz ...düşünün bayrama kayınvalide kere gittik döndüğümüzden beri küsüz.kus olsak sadece yine iyi bir de üstüne üstlük hakaret dolu kavgalar da ettik ilimizin de çalıştığı is stresli yorucu anlasamiyoruz bi turlu a boşanacak güç de göremiyorum kendimde...bazen en ufak söyledikleri bile canımı yakıyordiyorum aaşık olarak evlenseydim daha mutlu olurdum herhalde bilemiyorum caresizim...:19::43:

Cinsel yönden de uyumsusuz ben istekliyim :26:evet bundan da utanıyorum ama kızlar evlenince güzel bi cinsellik yasamak istemiştim maalesef olmadı önce nikahh olduğu için düğüne kadar beraber olamadik vajinusmus oldum düğünden sonra birkaç ay sonra yendim bunu ama bu sefer de isteksizlik vardı onda o hep başından beri az beraber olma taraftarıydı...bu çok sorun oldu aramızda hep beni reddediyordu bunun için de çok kustuk öyle çirkin bi kız da değilim arkadaşlar ve eski erkek arkadaşım çok aşırı ilgili olduğu xicin eşimin tavırları çok ilgisi geldi bana.:( :43: yani bi turlu mutlu olmadık mutlu olduğumuz günler sayilirdir ...napmaliyim boşanan arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim..

Siz işe önce eşinizle eski erkek arkadaşlarınızı kıyaslamamakla başlayın.

Evlenmeden önce adamın muhabbeti sevmediğini bilmiyor muydunuz?

Biliyor musunuz en nefret ettiğim kadın tipi; mızmızlanıp mızmızlanıp hic birşey yapmayandır. Hem söylenip hem de boşanmamak yani:ssz:

Siz işe önce eşinizle eski erkek arkadaşlarınızı kıyaslamamakla başlayın.

Evlenmeden önce adamın muhabbeti sevmediğini bilmiyor muydunuz?

Biliyor musunuz en nefret ettiğim kadın tipi; mızmızlanıp mızmızlanıp hic birşey yapmayandır. Hem söylenip hem de boşanmamak yani:ssz:

:1:korktum senden canım:17: ama dogru demişsin bende bi cocuk gördüm karşımda boşim mi boşimmi ne yani evlenmeden neye bakıyo bu insanalr hem sanki bütün evlilikler mükemmel ne zannediyolar evliliği bilmiyorum hele esra erola cıkıpta hala şöle arıyorum böle arıyorum diyenelr yokmu pes diyorum yok yani hepsinin 2. 3. 4. evlilikelri kardeşim evlilik bu en iyisi şamda kayısı yani :)) sevgi saygıyı yitirmiceksin boşimm mi boşimmi dicene boşa madem işin var gücün var nabsın adam içinden gelmiyo demekki:51:

zaten arkadaş boşasın yakışıklı erkeklere bakıyorum valla felan diyor aramaya başlamış her gördüğüne bunla evlenseydim şöle olurdu böle olurdu diceksen boşan bi şansını daha dene bakalım :19:

:1:korktum senden canım:17: ama dogru demişsin bende bi cocuk gördüm karşımda boşim mi boşimmi ne yani evlenmeden neye bakıyo bu insanalr hem sanki bütün evlilikler mükemmel ne zannediyolar evliliği bilmiyorum hele esra erola cıkıpta hala şöle arıyorum böle arıyorum diyenelr yokmu pes diyorum yok yani hepsinin 2. 3. 4. evlilikelri kardeşim evlilik bu en iyisi şamda kayısı yani :)) sevgi saygıyı yitirmiceksin boşimm mi boşimmi dicene boşa madem işin var gücün var nabsın adam içinden gelmiyo demekki:51:

zaten arkadaş boşasın yakışıklı erkeklere bakıyorum valla felan diyor aramaya başlamış her gördüğüne bunla evlenseydim şöle olurdu böle olurdu diceksen boşan bi şansını daha dene bakalım :19:

Ay ben de kendimden tırstım biran :1:

Ama öyle değil mi haksever yaa. Yok konuşmaz yok sahile inmez, sanki biz evde 7/24 cene yapıyoruz.

Ay ben de kendimden tırstım biran :1:

Ama öyle değil mi haksever yaa. Yok konuşmaz yok sahile inmez, sanki biz evde 7/24 cene yapıyoruz.

ben diyorum eşime anamın evinde buda yoktu diyorum :9::9: ah ah cahildim kandırdın beni 17dimde şimdi aklım olsa zor alırdın diyorum ama seviyorum yani her sorunda boşanalım desek seneler günelr nasıl geçer yani mücadeleci yuvayı dişi kuş yapan devir çoktan bitti herelde aile saglam temeller üzerine atılmıyo arkadaş teeeeeeee eskilerde kalmış hatta eni arayışlar içinde hemde evliyken mazallah:19::50:şimdi moda oldu boşanmak ota çöpede boşanalım istiyo herkez tamam şiddet aldatma ne bilim büyük ailevi sorunalr olur fiziksel degil ruhsal şiddet olur bence bu çift bi terapiste gidip çözebilir sorunlarını yada ne bilim bence adam biraz ezilmiş ondan oda cinsellikle cezalandırıyo herelde boşucak kadın haberi yok:51:

Back
X