- 21 Aralık 2012
- 892
- 320
- 73
- 38
Boşanmaktan korkuyorumçünkü ya iyi birini bulamaSam ya gelen de bunu aratirsa , bir de benim güzel ev temiz ev takintim var yani İstanbul gibi yerde Nasil güzel temiz ev bulup Nasil tek kalayim diyorum
ailem de başka bir şehirde ama oraya da gitmek istemiyorum çünkü maalesef annem çok eleştiricidir onla da pek anlasamayuz hatta ben evlenmden önce söylemiştim mutlu olamicagimi bana mutlu olmak önemli değil demişti ve eve gelirsen seni hasta ederim şizofren olursun (Allah korusun binkere) dedi düşünebilir o musunuz boyle bi annem var ve beni daha bi kere sarılıp güzel kızım diye asla sarılmak öpmek asla olmadı bırakın güzeli kızım bile demedi yaa...
bakıyorum da simdi annelere ne kadar sevgi dokular maalesef benimki öyle değildi söylediğine gore bizi çok sever ama gösterememiş yani öyle sarılma öpmeggüzel söz söyleme huyları yok tabi ben de çok duygusal ve sevgiye çok ihtiyaç duyan biri olarak bu bana kendimi bildim bilelei hep çok kotu gelmiştir ama diğer kardeşlerim benim gibi değil ikisi de iyi kariyerdeler ve annenin bu tavrı onlarda bendeki gibi bi etki yapmadı şaşıyorum..annem onu elestiridgimde de seni de onları da ayni evde yetiştirdim onalr Nasil etkilenmemiş diyor
..ne bileyim herkes ayni değil ki sonuçta ...hayat hep com zor geçti benim için yaa....gercekten ölmek istemeyi düşündüğüm çok oldu...ama yapmam tabi Allahtan korkarım..
Ben sizi cok iyi anliyorum. Onceki konularimda Ben de bosanmaktan bahsettim. Biz de esimle taban tabana zit kisileriz. Ben su anda bosanmaktan korkmuyorum, nedense dunya umrumda degil su an, acayip bir ozguven var, ama zaman gecince cok uzulurum, hatta esimi ozlerim bile. Bir de Ben artik yalniz yasamak istemiyorum, yine evlenmek isterim, o da nasip olur mu ki? Haydi oldu diyelim iyi biri olur mu ki, gelen gideni aratir mi ki? daha 27 yasindayim bu yasta baba evine donmek cok zoruma gider. Annem Babam yikilir zaten, cok fazla uzulurler. Sonra sizinkine benzer bir Annem var, bosanmayi dusundugun esim bile beni daha cok onemser, Annem icinden sahip ciksa da sozleriyle cok kirici placaktir, yani hem bosanmis, hem desteksiz kalirim ortalikta. Me yapmak lazim Ben de bilmiyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü