bosanmalimi yoksa devammi etmeli

26 yasindayim. 15 aylik evliyim. 6 aylik bir kizim var. esimle kulturel catisma yasiyoruz. soyleki kiz kardesi dun gece dogum yapti. biz gormeye bugun saat 3te gittik. insan yarim saatlik yola kardesinin dogumuna boylemi gider. bana dediki bizde erkekler gitmez,sizin sulale olsa herkes giderdi demi. bu sadece kicuk bir ornek. tipime laf eder. sisko der. beni oldugum gibi kabullenmez. oysa suan gelinlik giydigim gunden sadece 4 kilo fazlam var. ozel hayatimiz yok gibi birsey. haftada bir bes gunde bir. cogunlukla benim zorumla. hergun birkere sarilirim bizkm kadar istikrarli sarilan yok der. kizimizi yer yutar oper sever, ben ozel anlarda bile bir canim lafi duymam. konustugumda ben sana demistim ben diger erkeklere benzemem der. daha boyle ufak tefek sinek misali seyler. gercekten icim soguyor. ysim genc . meslegim var sizce ne yapmaliyim.. yorumlar icinbtesekkurler.
Esin nereli sen nerelisin merak ettim nasil bi kultur catismasi oldugunu

sen bu adamla evlenirken az çok nasıl bir insan olduğunu görmüşsündür diye düşünüyorum.karşına kim çıkrsa çıksın değiştirmeye çalışıp olduğu gibi kabul etmezsen mutlu olamazsın.bu adamı böyle kabul etmelisin.ayrıca evliliğin de daha çok yeni bebek de var.o yüzden zaman lazım anlayış lazım sabır lazım.ailesel farklılıklar olabilir senin aile yapın da ona ters geliyordur ama siz bu dengyi kurarak bir hayatı paylaşmak zorundasınız.sakın bunun için yuvan yıkmaya kalkma.evde de bakımlı ol sofrana kendine eşine her daim özen göster inşallah düzelir

evlenmeden önce gözünüze perde mi inmişti.

muhtemelen değiştirirm diye düşündünüz çoğu kadın gibi.

arkadaslar gordumki cogunluk bosanmama gerek olmadigini dusunuyor. yorumlariniz icin tesekkur ederim. bu gece
Ben birşeyi merak ediyorum yanlış anlamazsanız. Kızımı yutar bana canım bile demez ne demek?
acik degilmi. bebegimizi seviyor seviyor bana gelince hic bisey yok. demekki sevgi gosterebiliyor.

sen bu adamla evlenirken az çok nasıl bir insan olduğunu görmüşsündür diye düşünüyorum.karşına kim çıkrsa çıksın değiştirmeye çalışıp olduğu gibi kabul etmezsen mutlu olamazsın.bu adamı böyle kabul etmelisin.ayrıca evliliğin de daha çok yeni bebek de var.o yüzden zaman lazım anlayış lazım sabır lazım.ailesel farklılıklar olabilir senin aile yapın da ona ters geliyordur ama siz bu dengyi kurarak bir hayatı paylaşmak zorundasınız.sakın bunun için yuvan yıkmaya kalkma.evde de bakımlı ol sofrana kendine eşine her daim özen göster inşallah düzelir
insallah cnm. sagolasin

Bizde de doğum yapana hemen gidilmez yani çok yakın kadınlar gider ilk etapta. Anne biraz toparlayinca ailece gidilir.
Sisko falan çok terbiyesizce tabi.
Ama bunlar için bosanilmaz bence.
Şiddet hakaret aldatma vb yoksa çocuk da varsa boşanmaya sıcak bakmıyorum ben.

Bence zaman herşey,n ilacı
Her insan zaten sevgisini belli edemez
Canım gülüm falan diyemez
Size genel anlamda saygı ve sevgi duysun içten yüreklilikle aslında yeter
Fakat adam dağıtmış ve aşağılamada bulunmuş ŞİŞKO falan !! Evlenirken aklı neredeydi diye sorarlar adama .
Siz genede alındığınızı üzüldüğünüzü vurgulayın birazdaha zamana yayın ilşkinizi
Umarım düzelir diyorum.
Birde mesleğiniz var madem çalışın ,ayaklarınızın üzerinde durun derim
Sadece bu mesele için değil genel anlamda bir toparlanma yaşarsınız diye düşünüyorum.

merhaba.daha bebeğin çok küçük kesin bakımını aksatıyorsun kendinle ilgilenemiyorsundur.süslen püslen evde olman bişey değiştirmez iila biryere giderken bakımlı olunmaz renklendir biraz hem içini hem dışını.bunlar boşanma sebebi olmaz böyle düşünüp soğutma kendini eşin biraz odun olabilir ama yontmak senin elinde.

o sana sisko dediginde sende bana yakisiyormusun bi aynaya bak de gururyla oyna tipki seninkiyle oynadigi gibi gorsun oda sakin sarilma isteme cinsellik cokta seyimde tavirlari yap gorsun

iki farklı aile, kültürler tabiiki farklı olur,ozaman kültür farklılığı olmasın diye herkes akraba evliliğimi yapsın .sevgisi ilgisi ona birşey diyemem çünkü eşiniz ben böyle biriyim diye söylemiş size

şu kültür farkı muhabbetine bayılyorum. kı kardeşile aramızda sadece 20 ay var ve birçok konuda o kadar farklı düşünüyoruz ki..
konuya elince sadece bunlar için bşanılmaz.

Boşan veya boşanma demek yanlış olur.
Herkesin tahammül sınırı, değerleri farklı.

Eşiniz hep mi böyleydi, sonradan mı oldu?
Gerçekten kültürü mü böyle yoksa sadece odun mu?
Cinsellik neden bitti, doğumla ilgili olabimir mi?
Bu cevaplar sizde...
Kendiniz içn yapıcı olmaya çalışın ve sıkıntılarınızı eşinizle konuşun, hoşlanmadıklarınızı, beklentilerinizi....
Belki anlayacaktır, belki değişecektir birşeyler

Bunlar bana göre boşanma sebebi değil.
Ama bir başkası için sebep olabilir.

Fikir istiyorsan bencesini yazayım.

Çocuk varken bu gibi sebeplerle ayrılmak benim seçimim olmaz.
Öyle kolay ayrılacak tahammülsüz biriysem de bu kadar çabuk çocuk düşünmezdim.

Back
X