Bosanmalimiyim?

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
3 sene bitti...Acisiyla tatlisiyla ama biz hep bi yerde eksiktik.Bu eksikligi bi turlu kapatamadik.Cok sey beklemiyodm aslinda sadece sevsin ve beni hic yanindan ayirmasin istedim.zaman gectikce bi baktim gitgide uzaklasmisiz birbirimizden ama bunu belli etmeden devam etmisiz evlilik adi altindaki bu kutsal yasama.Hakkini verememisiz.Kaynanayla 3senedir ayni evde oturmak,ev alma sozu verip hala bi arpa boyu yol kat edilememis bi yol,bu surede isten gir cik yapan bi koca,yasanan tatsiz olaylarda hakli olama karsin gidip herkesten af dilemem,sizlerdede oldugu gibi karsisindaki insandan (eşten) kisisel temizligini yapmasi istemeniz ama onun cokta umursamadigi bi koca,kendinden odun veren ben,3 senelik evliligimde neredeyse 2senesinde cinsel hayat diye bi kavrami olmayan bi hayat ama yinede esine sadik ve yaninda olmaya calisan ben, cinsel hayatimizdaki sorunun ondan kaynakli olmasina ragmen hicbi caba gostermeyen ve rahat takilan o.benim yerime arkadaslariyla vakit gecirmeyi daha cok seven o.Simdi bakiyorum icimde ona dair hic bisey kalmamis.cok yoruldum ben cok.sadece bunlar degil bi cok sey var yazamadigim.dusunuyorum aklimdaki soruyu.Dahada yipranmadan.Bosanmalimiyim?

peki neden evlendiniz böyle biriyle. çok mu farklıydı evlenmeden önce

3 sene bitti...Acisiyla tatlisiyla ama biz hep bi yerde eksiktik.Bu eksikligi bi turlu kapatamadik.Cok sey beklemiyodm aslinda sadece sevsin ve beni hic yanindan ayirmasin istedim.zaman gectikce bi baktim gitgide uzaklasmisiz birbirimizden ama bunu belli etmeden devam etmisiz evlilik adi altindaki bu kutsal yasama.Hakkini verememisiz.Kaynanayla 3senedir ayni evde oturmak,ev alma sozu verip hala bi arpa boyu yol kat edilememis bi yol,bu surede isten gir cik yapan bi koca,yasanan tatsiz olaylarda hakli olama karsin gidip herkesten af dilemem,sizlerdede oldugu gibi karsisindaki insandan (eşten) kisisel temizligini yapmasi istemeniz ama onun cokta umursamadigi bi koca,kendinden odun veren ben,3 senelik evliligimde neredeyse 2senesinde cinsel hayat diye bi kavrami olmayan bi hayat ama yinede esine sadik ve yaninda olmaya calisan ben, cinsel hayatimizdaki sorunun ondan kaynakli olmasina ragmen hicbi caba gostermeyen ve rahat takilan o.benim yerime arkadaslariyla vakit gecirmeyi daha cok seven o.Simdi bakiyorum icimde ona dair hic bisey kalmamis.cok yoruldum ben cok.sadece bunlar degil bi cok sey var yazamadigim.dusunuyorum aklimdaki soruyu.Dahada yipranmadan.Bosanmalimiyim?
çocuk var mı ? bence bir yuva kolay yapılmıyor sende işe girip kiraya çıksanız

Esim ozunde gercekten cok iyi bi insan.Hicbiseyimi eksik birakmadi maddi konudan Allah razi olsun.Ama yetmiyo.bazi eksiklikleri bunlarla kapatamaz.sogudum.ayni yatakta bile birbirimize sarilamiyoruz.goren 40 senelik evli sanar.kolunda yatsam 2 dk sonra ay kolum uyustu bilmem ne diyo.dislerinde sorun var.inanilmaz derecede kotu agiz kokuu oluyo.doktora git cok rahatsiz oluyorum geceleri diyorum doktora hile gitmiyo.tek tarafima yatmaktan sirtim agriyo :-(

artılar ve eksileri düşünmek lazım..
boşanırsam daha mı mutlu olurum?
cevap evetse hıc düşünme bile..
hayata 1 kez gelıyoruz,içinde olmak istemedıgın bı yaşam tarzını kabul etme..
ama bosandıktan sonrasıyla ılgılı,bılınmezlıklerın varsa..
ozaman ıcınde hala bı seylerın duzelebılecegı umıdıde vardır..
eger o umuda sahıpsen bunun ıcın savas..
öyle veya böyle bu bekleyıse bı son ver..
ya suankı hayatına yuvana sahıp cık..
yada arkanı dön ve git..
karar senın,hayat senın..
boşan demek bıze kolay gelır ama sen herseyı tartıp öyle kararını ver..
yalnız ömur cok kısa..kararsızlıktan bı an önce kurtulup mutluluga adım atman dılegıyle..

çocuk var mı ? bence bir yuva kolay yapılmıyor sende işe girip kiraya çıksanız

Canim ben zaten calisiyorum ama esim 1 sene calissa 8 ay issiz.nasil kiraya cikalimki? Cocuk yok suan.inanin benim icin hic kolay degil hemde.ama bi oyun oynuuomusuz gibi gliyo,birbirimizi kandiriyomusuz gibi.ben sadece kendimi degil onunda dusunuyorum.

Büyük konuşmak istemem. Ama bence bunlar düzeltilebilir sorunlar.
Biraz çaba. Evet kaynanayla yaşamak zor, evet temizlik önemli, evet sevgi görmek istemek hakkınız.
Ama bir yuvayı dağıtmakla bunlar kıyaslanbilir mi bilemiyorum.
Umarım eşiniz çaba harcar, doktora gider, hem sağlığı hem evliliği için.

hiçbişey değilde ağız kokusu hiç çekilmez be!

artılar ve eksileri düşünmek lazım..
boşanırsam daha mı mutlu olurum?
cevap evetse hıc düşünme bile..
hayata 1 kez gelıyoruz,içinde olmak istemedıgın bı yaşam tarzını kabul etme..
ama bosandıktan sonrasıyla ılgılı,bılınmezlıklerın varsa..
ozaman ıcınde hala bı seylerın duzelebılecegı umıdıde vardır..
eger o umuda sahıpsen bunun ıcın savas..
öyle veya böyle bu bekleyıse bı son ver..
ya suankı hayatına yuvana sahıp cık..
yada arkanı dön ve git..
karar senın,hayat senın..
boşan demek bıze kolay gelır ama sen herseyı tartıp öyle kararını ver..
yalnız ömur cok kısa..kararsızlıktan bı an önce kurtul up mutluluga adım atman dılegıyle..

Suani konusursak evet mutsuzum.dofru karar vermeye calisiyorum.ikimizinde yipranmamasi adina.disardan bakan burlikte hayat surdugukuzu sanar ama aslinda ikimizde farkli farkli hayatlar yasiyoruz.mesela haftada2-3 kez arkadaslariyla.onlarla bile benden daha fazla vakit geciriyo.inanilmaz keyif aliyo.bu artik ciddi sorun haline geldi.kopamadi bi turlu onlardan.beni onlar kadar sevmedigini dusunuyorum.dogru duzgun basbasa vakit bile geciremiyoruz.bisey paylasamiyoruz.

Bizim burdaki yorumlarımız seni sadece yönlendirir kararını biz veremeyiz ama evlilik önemli bi müessese öyle sevgili olsan yada nişanlı olsan dakka durma diyebiliriz sana ama oturup ölçüp biçmen gerek savaş vermen gerek mağlubiyet aldığın an gitmen gerek ki gözün arkada kalmasın

selam yorgunlarını ve çabanı anlayabiliyorum.ama bunlar yuvayı bozmak için yeterli mi düşün derim.sende demişsin iyi biri diye.bence sabret bunlar halledilmicek sorunlar değil.çözüm aramaya bak eşinle konuş ciddi şekilde biraz kendisine bakma konusunda.yani boşanmak kolay mı.seni yargılamak bana düşmez sakın yanlış anlama ama neleri var cnm burdaki yazılanları bir okusan bunlar neki dersin küçümsediğimden yazmıyorumda çok şeyler gördük burda.

Büyük konuşmak istemem. Ama bence bunlar düzeltilebilir sorunlar.
Biraz çaba. Evet kaynanayla yaşamak zor, evet temizlik önemli, evet sevgi görmek istemek hakkınız.
Ama bir yuvayı dağıtmakla bunlar kıyaslanbilir mi bilemiyorum.
Umarım eşiniz çaba harcar, doktora gider, hem sağlığı hem evliliği için.

Duzelmiyo iste.1 ay once aeamizda gecen tartisma aynen soyle oldu.ev konusu acildi.gerildik odada tartismaya basladik.bana dediki calismiyorum bi isim yok dedi.elimden hic bisey gelmiyo dedi.benim yapabileceklerim bunlar daha fazlasini yapamam.evet sana ve ailene 3 sene icinde ev alcam diye soz verdim ama sozumu tutamadim dedi.iki secenek sundu bana.bunlardan biri;
eger dersenki seni seviyorum ev nezaman alinirsa alinsin 5 sene sonrami 10 sene sonrami diye hic onemli degil ben beklerim.yada kusura bakma soz verdin dozunubtutamadin ben babamin evine geri doncem dersen tamam dedi hakkindir dedi.bosaniriz.davayi ben acarim.nafaka almam icin acicakmis davayi. Buyrun siz ne yaoardiniz bu durumda.

selam yorgunlarını ve çabanı anlayabiliyorum.ama bunlar yuvayı bozmak için yeterli mi düşün derim.sende demişsin iyi biri diye.bence sabret bunlar halledilmicek sorunlar değil.çözüm aramaya bak eşinle konuş ciddi şekilde biraz kendisine bakma konusunda.yani boşanmak kolay mı.seni yargılamak bana düşmez sakın yanlış anlama ama neleri var cnm burdaki yazılanları bir okusan bunlar neki dersin küçümsediğimden yazmıyorumda çok şeyler gördük burda.

Esimi karsima alip cok konustum ama o hep kolayi secti.esim cok kilolu kilo vermesi icin cok konustum.cunku bu durum ozel hayamizi etkiliyo.ama maalesef konusmalrim etkili olmuyo.cok denedim cok anlattim.amayine aynii yine ayniii

evlilik bozmak kolay değil ama kv evinde yaşamak üstüne üstlük temiz bi insan olmaması cinsel hayatın olmaması bunlar ömür boyu çekilicek şeyler değil kızlar bence :ssz:

Ayırın evinizi, sorunların nasıl yarıya iniverdiğini görün!
Kaynana evinde yaşanan evlilik zaten yarım bir evliliktir bence..
1 ay yaşamam yetti bunu anlamama:ssz:
Evi ayırdın, eşinle diyaloğun zamanla düzelecek. İnşallah iyi olacaksınız..
Olmadı mı? Acabasız boşanırsın hiç değilse..

suanda da calısmıyor sanırım..
bosansanız nafaka ıcın parayı nerden bulcak blöf yapmış:S
ev falanda almıyacak orası kesin..
ev almazsa almasın,barı kıraya cıksa:S
ev ustune ev olmaz..sız daha özelınızı yasayamadan herseyı tuketmıssınız..
oncelıkle kendı evınızı acmanız ve gerekıyorsa bı evlılık terapıstıne gıtmenız gerek..
bırbırını sevmeyen ınsanlara bırbırının herseyı batar..
bırlıkte vakıt gecırmek ıstemezler..
sizde bu duruma gelmıssınız..
bu evlılıgı kurtarmak ıcın istek gerekli..
ve emınımkı sız ıstersenız herseyı basarırsınız..
sonucta evlendıgınız adam bu sekılde degıldı dımı?
o halde onu eskı halıne sız döndurmelısınız..
sevgınız ve ılgınızle yapamıyacagınız hıcbıse olamaz..
erkekler ne yöne cekersenız o yone gıder..
ama sevgıyle..

zor bir durum:31: ama pes edip ayrıl demek en kolayı

aslında sorunlar çözülemeyecek gibi değil Allah yardımcınız olsun

ucuz bir ev bulup kiraya çıkabilseniz

sonrası yavaş yavaş düzelir gibi geliyor

evli değilim ama kv ile yaşayanlardan zor olduğunu biliyorum başbaşa kalsanız belki birbirinizi daha iyi anlarsınız

Kimse için kendinden vazgeçme,anlattığın kadarıyla eşin ev sorununu geçtim, diğer konularda da düzelmeye gayret etmiyor ,bu çok yıpratıcı
Evlilik sadece maddi konular aynı evi paylama değildir ,elbette cinsellikte olmalıdır,
belkide bu boşanma yeni bir başlangıç olucaktır,kendine bir çeki düzen vermesini tekrar birleşmenizi sağlayacaktır,
Kendinizi yıpratmayın manen sizi yoran bir durum iylik değil size yük olur ,
bırakın oda sizden mahrum kalsın ,
eşinize boşanma sebebinizin ev almaması değil , kendisinin gayretsiziği ,evliyken dul gibi oluşunuz olduğunu anlatın ...
yanımda yoksun kimi neyi bekliyecem diyin,bunu net olarak bilsin
Hayırlısı olsn sizin için

Duzelmiyo iste.1 ay once aeamizda gecen tartisma aynen soyle oldu.ev konusu acildi.gerildik odada tartismaya basladik.bana dediki calismiyorum bi isim yok dedi.elimden hic bisey gelmiyo dedi.benim yapabileceklerim bunlar daha fazlasini yapamam.evet sana ve ailene 3 sene icinde ev alcam diye soz verdim ama sozumu tutamadim dedi.iki secenek sundu bana.bunlardan biri;
eger dersenki seni seviyorum ev nezaman alinirsa alinsin 5 sene sonrami 10 sene sonrami diye hic onemli degil ben beklerim.yada kusura bakma soz verdin dozunubtutamadin ben babamin evine geri doncem dersen tamam dedi hakkindir dedi.bosaniriz.davayi ben acarim.nafaka almam icin acicakmis davayi. Buyrun siz ne yaoardiniz bu durumda.

Anladım ki eşiniz fazlasıyla gayretsiz.
Yani hırslı değil sanırım tembel de.
Bunda aile geçindirmiyor oluşu, iki ev beraber yaşıyorsunuz çok az sorumluluğu var hatta yok gibi, önemli bir etmen.
Kiraya da çıkamıyorsunuz.
Bu durumda size çok iş düşüyor.
Bence, eşinizin ailesiyle konuşun, peşinat için yardımcı olsunlar ufak bir ev alın siz maaşınızı o ev için verin, evi de kiraya verin eşiniz düzenli bir işe girene kadar.
Ben en önemli sorunun ev olduğunu düşünüyorum.
İkiniz kalırsanız sizi daha çok dikkate alacaktır.

eşinin sana karşı ilgisiz davranışlarına kızmışın ve bu yüzden her şeyi sana sinir bozucu gelmeye başlamış. Eşinin iyi biri olduğunu yazmışın, demekki kişiliğini seviyosun. Belki onunda hayalleri böyle değildi ama ekonomik şartlar ve ailesi onu buna zorluyo olabilir. Boşanmadan önce alacağın en doğru karar iyi kötü bakmayıp kiraya bir ev bulup çıkmanızdır, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Back
X