- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
3 sene bitti...Acisiyla tatlisiyla ama biz hep bi yerde eksiktik.Bu eksikligi bi turlu kapatamadik.Cok sey beklemiyodm aslinda sadece sevsin ve beni hic yanindan ayirmasin istedim.zaman gectikce bi baktim gitgide uzaklasmisiz birbirimizden ama bunu belli etmeden devam etmisiz evlilik adi altindaki bu kutsal yasama.Hakkini verememisiz.Kaynanayla 3senedir ayni evde oturmak,ev alma sozu verip hala bi arpa boyu yol kat edilememis bi yol,bu surede isten gir cik yapan bi koca,yasanan tatsiz olaylarda hakli olama karsin gidip herkesten af dilemem,sizlerdede oldugu gibi karsisindaki insandan (eşten) kisisel temizligini yapmasi istemeniz ama onun cokta umursamadigi bi koca,kendinden odun veren ben,3 senelik evliligimde neredeyse 2senesinde cinsel hayat diye bi kavrami olmayan bi hayat ama yinede esine sadik ve yaninda olmaya calisan ben, cinsel hayatimizdaki sorunun ondan kaynakli olmasina ragmen hicbi caba gostermeyen ve rahat takilan o.benim yerime arkadaslariyla vakit gecirmeyi daha cok seven o.Simdi bakiyorum icimde ona dair hic bisey kalmamis.cok yoruldum ben cok.sadece bunlar degil bi cok sey var yazamadigim.dusunuyorum aklimdaki soruyu.Dahada yipranmadan.Bosanmalimiyim?