Bosanmalimiyim?

Eşimle bu sorunları çok defa konuştum.yeri geldi tavrımı gerektiğnden çok sert gösterdim.artık ben aynı konuşmaları yapmaktan bıktım ama o tembelliğini,umursamazlığını bozmamakta kararlı.şuanki durumumuz onu gösteriyo.o kadar basit ve küçük sorunlarki aslında.bunları zorlaştıran maalesef kendisi.çok şey istemiyorum.2 kez bana boşanma teklifi etti ve ben kabul etmedim.sonuçta bu çocuk oyuncağı değil.iyi günde kötü günde söz verdik.ama zaman içinde ben çok yıprandım çookkk

eger sizin için parmagini bile oynatmiyorsa ve size 2 kez bosanma teklifinde bulunduysa bir sure ayri yasayin derim... ciddimiydi yoksa sinirden mi soyledi?

Tam anlamiyla yazilanlari okumadim yanliz cozum kolay... Agiz kokusunu onleyen gargaralar ve agiz kokysu icin parfumler var Avrupada satiliyor. ..Turkiyede eczanelerde d olabilirr..Saygilarimla

şimdi bu konuda eşim çok iyi biri ama işsiz ve kişisel bakıma önem vermiyor demişsiniz.işsiz olması tembellikten mi yoksa gerçekten iş bulamamasındanmı?evlilikte iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz.bu adam gerçekten tembelse diyecek sözüm yok ama bulamıyorsada kadın fedakarlık yapıcak.emeklemeden yürünmez önce bir kiraya çıkın eşiniz çalışmıyorsa siz ödeyin kirayı elbet iş bulur.siz ev alıcaktı söz verdi diyorsunuz.her evlilikte yolunda gitmeyen bazı şeyler olur.dört dörtlük evlilik hayatı olan gördünüzmü hiç.iyikken iyi ama sölediğiniz konular yüzünden de bir evlilik bitirlimez, yani ben oynamıyorum denmez.bu işsizlik değilde eşin çalışamayacak durumda olsa bırakıp gidicekmisiniz?ben 4 yıl kv ile oturdum evde tam 8 kişi yılmadım sevdiğim için katlandım.eşim askere gittiğindede ayırdım evimi,bütçeme göre bir yer tuttum,eşim geldiğinde uzun bir süre işsiz kaldı ben geçindirdim evi,çok zorlandım, ama şuan okadar mutluyum okadar rahatım çok şükür Allahıma ,sıkıntı çekmeden ferahlık olmaz.bence sizin sıkıntınız kişisel bakım değil ayrı eviniz olmaması bu sebeple kişisel bakıma takmışsınız.adam evlenirken zayıf sonra kilo almışta olabilir biz yerimizde durmuyoruz bizde kilo alıyoruz.bunlar boşanmak için sebep olmalı hayatınızda

Son düzenleme:
Canim ben zaten calisiyorum ama esim 1 sene calissa 8 ay issiz.nasil kiraya cikalimki? Cocuk yok suan.inanin benim icin hic kolay degil hemde.ama bi oyun oynuuomusuz gibi gliyo,birbirimizi kandiriyomusuz gibi.ben sadece kendimi degil onunda dusunuyorum.

cnm Allah yardımcın olsun dışardan bakınca belki küçük problemler olabilir bunlar belki ama yaşayan gün geçiren ömrünü harcayan sensin iyice düşün taşın ilerde pişman olacaksan keşkeler acabalar saracaksa etrafını tekrar düşün ama mutlu olacağına eminsen hiç bekleme 1 kere geliyoruz dünyaya iyisini yaşamak dert çekmemek en doğal hakkın...başka hayat yok..yaş geçiyor zaman geçiyor kararsızlık insanı bitirir...yorar...

Back
X