boşanmalımıyım :(

hilalboz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
12
0
36
35
hanımlar önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımıznıza daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. ben 14 senelik 35 yaşında bir bayanım.2 oğlum var 6 ce 10 yaşlarında.çalışan bir bayanım.evliliğim boyuncada gerek dışarıdaolsun gerek evde hep çalıştım.benim sorunum eşimle boşanmaya karar verip vermemek.eşim benden 9 yaş büyük. bizim sorunumuz eşimin sürekli bir işte çalışmaması.mesleğide var ama sürekli iş bırakıyor ve yeni bir işe başlaması uzun zaman alıyor.bu uzun zamandan kastım 1 sene 1,5 sene. takdir edersinizki istanbul gibi bir yerde tek başına maalesef geçinilmiyo.tek sorunumuzda bu değil tabiki. istediği şey istediği gibi olmazsa banada çocuklarımada küfür yağdırıyo.yetmiyo çocuklarıma kızdığında şiddete başvuruyo.banada bir kaç kere şiddet gösterisinde bulunmaya kalktı. ben evdeyken çocuklarımı koruyabilyorum ama evde yokken aklım hep onlarda.büyük oğlum babasından ne görürse onuda kardeşine uyguluyo ve son zamanlarda fazlasıyla hırçın haklı olarak.size sorum boşanmalımıyım ve buna karar verirsem neler yapmalıyım. son günlerde çok sıkıntılıyım kendimi boğulacak gibi hissediyorum.bu arada bizimki 1 haftadır yine işsiz. şimdiden teşekkürler hanımlar.

bu konuyu eşinizle hiç konuştunuz mu

sürekli böyle devam edecekse ve kendisini toparlamayacaksa bence boşanmak istediğnisi söyleyin çünkü bir baba olarak evlatlarına da iyi davranmıyo.. hadi iş konusu tamam belki ondan kaynaklı olmayabilir ama buna rağmen hala sıkıntı doğuyo evde bilmiyorum boşanmak yerine konuşmayı deneyin derim Allah yardımcınız olsn

hanımlar önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımıznıza daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. ben 14 senelik 35 yaşında bir bayanım.2 oğlum var 6 ce 10 yaşlarında.çalışan bir bayanım.evliliğim boyuncada gerek dışarıdaolsun gerek evde hep çalıştım.benim sorunum eşimle boşanmaya karar verip vermemek.eşim benden 9 yaş büyük. bizim sorunumuz eşimin sürekli bir işte çalışmaması.mesleğide var ama sürekli iş bırakıyor ve yeni bir işe başlaması uzun zaman alıyor.bu uzun zamandan kastım 1 sene 1,5 sene. takdir edersinizki istanbul gibi bir yerde tek başına maalesef geçinilmiyo.tek sorunumuzda bu değil tabiki. istediği şey istediği gibi olmazsa banada çocuklarımada küfür yağdırıyo.yetmiyo çocuklarıma kızdığında şiddete başvuruyo.banada bir kaç kere şiddet gösterisinde bulunmaya kalktı. ben evdeyken çocuklarımı koruyabilyorum ama evde yokken aklım hep onlarda.büyük oğlum babasından ne görürse onuda kardeşine uyguluyo ve son zamanlarda fazlasıyla hırçın haklı olarak.size sorum boşanmalımıyım ve buna karar verirsem neler yapmalıyım. son günlerde çok sıkıntılıyım kendimi boğulacak gibi hissediyorum.bu arada bizimki 1 haftadır yine işsiz. şimdiden teşekkürler hanımlar.
böyle kocayı sepetle gitsin hem çalışmıyor hem şiddet uyguluyor..tabi sen çalışıyorsun senden geçiniyor ..sana yüktür böyle erkek.. gerçi erkek demekde gerekmez ama neticede...

işsiz olup iş arasa anlayacağım keyfi işten çıkıyor 1,5 sene evde yatıyor çocuklara şiddet hanıma küfür uygulaması mevcut sizce birlikte yaşamak için bir sebebiniz var mı sizin iki evladınız var 3.ye ne lüzum.

boşanmak keşke söylediğin kadar kolay olsa
böyle bir adamdan ayrılmaya karar versen dahi
bir sürü sorun çıkartır sana
alışmış
hazır yaşamaya
sırtını sana dayamaya
ayrıca şiddete de mailli
kararını verdikten sonra çok akıllı hareket etmen laızm
sen yada çocukların zarar görmesin

allah kurtartsın
:(

İşsiz kalmak başka şey bilinçli işsizlik başka şey...

İki cocuk sahibi bir adamıın calısmamak gibi bir lüksü yok maalesef.

Üstelik siddet de var.

Kararı siz vereceksiniz ama evlilik birliği diye birşey yok

asya30 bende ondan çekiniyorum zaten.işin uzamasından.bana yol göstercek birini arıyorum aslında nasıl konuşmalı nasıl ikna etmeli.

ailemle araları iyi değil onlarda çok kızgınlar çünkü durmumu onlarda görüyorlar çünkü.annemle babam ayrı zaten uzun yıllardır bir tek annecim var. onuda pek üzmek istemiyorum konuşmaya kalkarlarsa annemim sinirleri daha çok bozulur diye korkuyorum.

bncede b oşanmalısın ama karşı tarafa nasıl anlatacaksın anlayacak mı ki ya işe gelmez yada tehdit eder böyle insanlardan nefret ediyorum

boşan demek çok kolay ama zaten kağıt üzerinde bir evlilik gibi sizinki.
eşinizin çalışmadığı ispatlı bir şey bu sebeple kolay boşanırsınız amaaa karakter olarak çok sağlam olmadığı belli.kendinize ve çocuklarınıza dikkat edin.şiddet eğilimi ile ilgili savcılığa başvurun ve şahit bulundurun.
ailenizden öncelikli desteği alın.madden eşiniz olmazsa zaten daha rahat edersiniz.katkısı olmayanın zararı olmasın hiç olmazsa.çocuklarını düşünerek mutsuz ve şiddet olan bir evde büyütmemen gerekir bence.bir defa üzülürsün hergün üzüleceğine.lütfen çocuklarınız için bir pedagog ayarlayın boşanma öncesi ve sonrası için.onların psikolojisi çok önemli bu durumda.

düşünmeniz hata. Boşan hemen kurtul şu boş gezenin boş kalfasından. Sen şimdi çocuklar için durmak istiyor olabilirsin ama emin ol o cocuklar suan ağır tramva geçiriyor. He bundan 10-15 yıl sonra buraya konu açıyor gencecik kızlar şiddet gördüm, küfür yedim diye. böyle bir evlatta siz yetiştimeyin lütfen..

ailemle araları iyi değil onlarda çok kızgınlar çünkü durmumu onlarda görüyorlar çünkü.annemle babam ayrı zaten uzun yıllardır bir tek annecim var. onuda pek üzmek istemiyorum konuşmaya kalkarlarsa annemim sinirleri daha çok bozulur diye korkuyorum.
Yarin obur gun senin yada cocuklarinin basina bisey gelse daha cok bozulur sinirleri inan.yaninda biri olsun konusurken mutlaka.saglikli aile saglikli cocuk.sen bu evliligi bu sekilde ne kadar surdurursen cocuklarinin evlilikten anlayacagi bu olacak.her turlu huzurlari icin ayrilmalisin.bosan demek kimseye dusmez tabiki once duzeltme sans tanima tarafindaym ben ama 14 sene olmus duzelse duzelirdi.yazik gunah zamanina emegine.sen zaten bakiyosun bu cocuklara kendini idare ediyosun birak gitsin.belki akli basina gelir.yaninda mutlaka biri olsun ve herseyini onceden ayarlamis ol konusmadan once.benim annemin yasadiklarini yasiyosun suan.o 17 yil bekledi bosanmak icin hem biz sinir hastasi olduk hem kendisi.bekleme benim sana tavsiyem hic bekleme.

siz olgun bir kadınsınız kendi kararlarınızı kendiniz verip verdiğiniz kararı uygulamak size düşür yeni yetişmiş ergen gibi annenizin konuşmasını istemeyin bence...
akşam eve gittiğinizde konuşmak istediğinizi söyleyip karşısına geçin ve kararlarınızı açıkça söyleyin.. tabii ki bu ortamda çocuklarınızın olmamasına özen gösterin.

kavga şeklinde değil iki medeni insan derler ya öyle sesinizi yükseltmeden içinizden neler geçiyorsa ne yapmak istiyorsanız eşinizden beklentileriniz istekleriniz neler varsa söyleyin...
şunu unutmayın karşısında dim dik durun kendinize güvendiğinizi, güçlü olduğunuzu hissetmeli..

belki de boşanma yerine devam kararı alacaksınız bu konuşma sonrasında...

neler istediğinizi mutlaka eksiksiz söyleyin...

hanımlar verdiğiniz destek için teşekkür ederim.biraz olsun içim rahat demekki düşüncelerimde haklıymışım.

babam da bu şekilde sorumsuzdu sadece iş konusunda diyorum ve annem 24 yıl sonunda artık istemiyorum dedi bıraktı gitti şimdi neredeyse para bile biriktirmeye başladı..
babam hala aynı..
çok zor ne desem bilemedim ama çalışmayan erkek çok büyük sıkıntı.
boşanın diyemem ama uyarın en iyisi.

Back
X