böyle kocayı sepetle gitsin hem çalışmıyor hem şiddet uyguluyor..tabi sen çalışıyorsun senden geçiniyor ..sana yüktür böyle erkek.. gerçi erkek demekde gerekmez ama neticede...hanımlar önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımıznıza daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. ben 14 senelik 35 yaşında bir bayanım.2 oğlum var 6 ce 10 yaşlarında.çalışan bir bayanım.evliliğim boyuncada gerek dışarıdaolsun gerek evde hep çalıştım.benim sorunum eşimle boşanmaya karar verip vermemek.eşim benden 9 yaş büyük. bizim sorunumuz eşimin sürekli bir işte çalışmaması.mesleğide var ama sürekli iş bırakıyor ve yeni bir işe başlaması uzun zaman alıyor.bu uzun zamandan kastım 1 sene 1,5 sene. takdir edersinizki istanbul gibi bir yerde tek başına maalesef geçinilmiyo.tek sorunumuzda bu değil tabiki. istediği şey istediği gibi olmazsa banada çocuklarımada küfür yağdırıyo.yetmiyo çocuklarıma kızdığında şiddete başvuruyo.banada bir kaç kere şiddet gösterisinde bulunmaya kalktı. ben evdeyken çocuklarımı koruyabilyorum ama evde yokken aklım hep onlarda.büyük oğlum babasından ne görürse onuda kardeşine uyguluyo ve son zamanlarda fazlasıyla hırçın haklı olarak.size sorum boşanmalımıyım ve buna karar verirsem neler yapmalıyım. son günlerde çok sıkıntılıyım kendimi boğulacak gibi hissediyorum.bu arada bizimki 1 haftadır yine işsiz. şimdiden teşekkürler hanımlar.
İşsiz kalmak başka şey bilinçli işsizlik başka şey...hanımlar önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımıznıza daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. ben 14 senelik 35 yaşında bir bayanım.2 oğlum var 6 ce 10 yaşlarında.çalışan bir bayanım.evliliğim boyuncada gerek dışarıdaolsun gerek evde hep çalıştım.benim sorunum eşimle boşanmaya karar verip vermemek.eşim benden 9 yaş büyük. bizim sorunumuz eşimin sürekli bir işte çalışmaması.mesleğide var ama sürekli iş bırakıyor ve yeni bir işe başlaması uzun zaman alıyor.bu uzun zamandan kastım 1 sene 1,5 sene. takdir edersinizki istanbul gibi bir yerde tek başına maalesef geçinilmiyo.tek sorunumuzda bu değil tabiki. istediği şey istediği gibi olmazsa banada çocuklarımada küfür yağdırıyo.yetmiyo çocuklarıma kızdığında şiddete başvuruyo.banada bir kaç kere şiddet gösterisinde bulunmaya kalktı. ben evdeyken çocuklarımı koruyabilyorum ama evde yokken aklım hep onlarda.büyük oğlum babasından ne görürse onuda kardeşine uyguluyo ve son zamanlarda fazlasıyla hırçın haklı olarak.size sorum boşanmalımıyım ve buna karar verirsem neler yapmalıyım. son günlerde çok sıkıntılıyım kendimi boğulacak gibi hissediyorum.bu arada bizimki 1 haftadır yine işsiz. şimdiden teşekkürler hanımlar.
Yarin obur gun senin yada cocuklarinin basina bisey gelse daha cok bozulur sinirleri inan.yaninda biri olsun konusurken mutlaka.saglikli aile saglikli cocuk.sen bu evliligi bu sekilde ne kadar surdurursen cocuklarinin evlilikten anlayacagi bu olacak.her turlu huzurlari icin ayrilmalisin.bosan demek kimseye dusmez tabiki once duzeltme sans tanima tarafindaym ben ama 14 sene olmus duzelse duzelirdi.yazik gunah zamanina emegine.sen zaten bakiyosun bu cocuklara kendini idare ediyosun birak gitsin.belki akli basina gelir.yaninda mutlaka biri olsun ve herseyini onceden ayarlamis ol konusmadan once.benim annemin yasadiklarini yasiyosun suan.o 17 yil bekledi bosanmak icin hem biz sinir hastasi olduk hem kendisi.bekleme benim sana tavsiyem hic bekleme.ailemle araları iyi değil onlarda çok kızgınlar çünkü durmumu onlarda görüyorlar çünkü.annemle babam ayrı zaten uzun yıllardır bir tek annecim var. onuda pek üzmek istemiyorum konuşmaya kalkarlarsa annemim sinirleri daha çok bozulur diye korkuyorum.
hanımlar önce konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımıznıza daha doğrusu önerilerinize ihtiyacım var. ben 14 senelik 35 yaşında bir bayanım.2 oğlum var 6 ce 10 yaşlarında.çalışan bir bayanım.evliliğim boyuncada gerek dışarıdaolsun gerek evde hep çalıştım.benim sorunum eşimle boşanmaya karar verip vermemek.eşim benden 9 yaş büyük. bizim sorunumuz eşimin sürekli bir işte çalışmaması.mesleğide var ama sürekli iş bırakıyor ve yeni bir işe başlaması uzun zaman alıyor.bu uzun zamandan kastım 1 sene 1,5 sene. takdir edersinizki istanbul gibi bir yerde tek başına maalesef geçinilmiyo.tek sorunumuzda bu değil tabiki. istediği şey istediği gibi olmazsa banada çocuklarımada küfür yağdırıyo.yetmiyo çocuklarıma kızdığında şiddete başvuruyo.banada bir kaç kere şiddet gösterisinde bulunmaya kalktı. ben evdeyken çocuklarımı koruyabilyorum ama evde yokken aklım hep onlarda.büyük oğlum babasından ne görürse onuda kardeşine uyguluyo ve son zamanlarda fazlasıyla hırçın haklı olarak.size sorum boşanmalımıyım ve buna karar verirsem neler yapmalıyım. son günlerde çok sıkıntılıyım kendimi boğulacak gibi hissediyorum.bu arada bizimki 1 haftadır yine işsiz. şimdiden teşekkürler hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?