Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
842
198
Boşanma davama 17 gün kaldı ve çok mutsuzum..
Konularımı hatırlayanlar bilirler neler çektim neler..4 aydır da babaevindeydim, ama bu hafta bana bi haller oldu..
Eşim öğretmen,doğuya tayini çıktı ve bu hafta taşındı..
Sonra son kez veda için buluştuk;ben kızım nasıl alışacak ayrılığına derken bir de başka şehre kaçtı tam oldu..
O gün görüştüğümüzde bir tuhaf oldum..Heyecanlandım giderken,görünce birşeyler hissettim sanki..
Moralim bozuldu sarılamadım diye üzüldüm falan...
Bu ara babaevime zaten alışamadım,12 gündür hiç sevemediğim bir işe başladım,çok boş vaktim var ve bu boşluk bana hep onu hatırlattı ..Bu iş bana hiç yaramadı..Ben yoğun olayaım da kafam dağılsın diye girdiğim işyerinde onu düşünmekten helak oldum..
Noldu bana kızlar?Bunlar nasıl geçer..Neden tamamen hazır hissederken davaya çok az kala bana böyle birşey oldu?Hepinize böyle oldu mu?
Boşanan bir arkadaşım ''aramıza hoşgeldin canım daha çok böyle gelgitler yaşayacaksın hazır ol''dedi..
Böyle mi olacak hep...

kolay değil bir yuva yıkılıyor ne hayallerle kurulan emek çaba yıkılıyor.bu konuları konuşup paylaşacağınız bir arkadaşınız olmalı bence ve uzman birinden destek alın?

kımseye bahsetmek ıstemıyorum bu zamana kadar neler yasadım nasıl böyle dusunursun derler ben de zaten nasıl oyle hıssettım anlamadım paylasmak ıstedım burda yasayanlar vardır elbet..

Boşanma davama 17 gün kaldı ve çok mutsuzum..
Konularımı hatırlayanlar bilirler neler çektim neler..4 aydır da babaevindeydim, ama bu hafta bana bi haller oldu..
Eşim öğretmen,doğuya tayini çıktı ve bu hafta taşındı..
Sonra son kez veda için buluştuk;ben kızım nasıl alışacak ayrılığına derken bir de başka şehre kaçtı tam oldu..
O gün görüştüğümüzde bir tuhaf oldum..Heyecanlandım giderken,görünce birşeyler hissettim sanki..
Moralim bozuldu sarılamadım diye üzüldüm falan...
Bu ara babaevime zaten alışamadım,12 gündür hiç sevemediğim bir işe başladım,çok boş vaktim var ve bu boşluk bana hep onu hatırlattı ..Bu iş bana hiç yaramadı..Ben yoğun olayaım da kafam dağılsın diye girdiğim işyerinde onu düşünmekten helak oldum..
Noldu bana kızlar?Bunlar nasıl geçer..Neden tamamen hazır hissederken davaya çok az kala bana böyle birşey oldu?Hepinize böyle oldu mu?
Boşanan bir arkadaşım ''aramıza hoşgeldin canım daha çok böyle gelgitler yaşayacaksın hazır ol''dedi..
Böyle mi olacak hep...
ben davaya az bi zaman kala cok kotuydun canim ama karar okunduktan sonra inan hic acikli sahnelere dusmedim.. Allah a cok sukur iyiym, 20gun olmadi daha.. ama kararimin dogrulugundan emin olmam iyi geliyor Allahin izniyle.. tabiki uzulursun, aglarsin belki ama surekli oyle olmayacak, olamaz.. simdi de hayatin tam istedgn sekilde olmadgndan korkuyosun, mutsuzsun.. bi de bsy hissetmen cok dogal, bi zamanlar cok sevdigin ayni yastigi paylastigin adam karsindaki.. bunlari hissetmek dogal ama dozunda birak.. hani ay cok mutluyduk ayri dustuk gibi durumunuz yokki, yasattiklarini hatirlarsab kisa surer duygusalligin..

boşanmayı yaşıyan arkadaşların gelgitleri oldumu bilmiyorum.demek herşeyi kafanız da bitirmemişiniz ki halen acabalarınız var. yada dediğiniz gibi çok çekmemişiniz çekseydinizbir an önce kurtulmak isterdiniz.

yok aslında acabam da yok ama öyle garıbım kı tum cıftlerden ıgrenıyorum herkesın askı bıtecek dıye bakıyorum hayata öfke nefret doluyum herkes mutsuz olsun ıstıyorum bız bıle ayrıldıysak herkes kesın ayrılır falan dıye dusunceler var kafamda delırdım gıbıyım resmen su mahkeme gunu neler yapılıyor anlasmalı olacak bırseyler anlatın rahatlamalıyım aglamamalıyım orda:(:(

yok aslında acabam da yok ama öyle garıbım kı tum cıftlerden ıgrenıyorum herkesın askı bıtecek dıye bakıyorum hayata öfke nefret doluyum herkes mutsuz olsun ıstıyorum bız bıle ayrıldıysak herkes kesın ayrılır falan dıye dusunceler var kafamda delırdım gıbıyım resmen su mahkeme gunu neler yapılıyor anlasmalı olacak bırseyler anlatın rahatlamalıyım aglamamalıyım orda:(:(
canim max 5 dk suruyor zaten.. esine hic bakmamaya ozen goster, ben oyle yaptim, yoksa dayanamazdim

Canim atlatirsin inşallah zor bir durum.. neler yaşadın bilmiyorum ama bosanma noktasına geldiyse birseyler olmuş demektir.. hakkinda hayırlısı olsun.

Ahh canım bu tür duygu karmaşasını boşanmak üzere olan çoğu kadın hisseder zaten.Ama eski konularına da şöle bir göz attım da yani boşanma konusu yeni değilmiş.Eşin önceden evi terk etmiş falan.Hani uzatmaları oynamışsınız gibi geldi.Boşanmak Allah ın en sevmediği helaldir.Ama işte bir karar vermişsiniz.Hani desem deneseniz çocuğunuz için tekrar yapılanlar yapılmış zaten.Kararınızın arkasında durun.Çocugunuza hem anne hem baba olun.Baba boşluğunu kesinlikle hissedecektir.Allah yardımcın olsun.Dimdik dur canım sakın eğilme.Allah her şeyi gönlüne göre versin..

bende bosanma donemindeyim ve ayni seyleri yasiyorum
bazan cok guclu bazan kendimi cok zayif hissediyorum
bu duygu degisikligi sanirim uzun bir sure daha devam edecek
esimi aylardir gormedim ve gormekte istemiyorum
gorunce biseyler hissederim diye korkuyorum
disari cikinca karsilasmamak icin dua ediyorum
bu duruma alismak gerek biliyorum ama insanin duygularina hukmetmesi cok zor
bazan bu duygu hic gecmiycek diye korkuyorum
sen sanslisin yine bir cocugun var bir sure sonra sonra tamamen bu duygudan kurtulucagina ve mutlu olucagina inaniyorum
onceki konularini azcok hatirliyorum
biraz sabir
zaman herseye iyi gelir derler ya sanirim dogru
ben bile yasadigim onca seye ragmen duygularimin sakinlestigini hissediyorum
onceki gibi degilim sendede illaki yoluna girecek

Ben de boşandım..Ben o sıralar çok kötü olmuştum....

Duygusallaşmışsın..Normaldir..Evlilik ..sevgi..ayrılık..Ama bu noktaya gelmişsiniz...Geçer inşallah..Mantıki bakmaya duygusallaşmamaya çalış..
Guven sorunun bir zaman sonra düzelecek bariz bir şekilde....Bir daha kırılıncaya kadar...
Burda çok konu açıldı boşandım çok kötuyum siz de böyle oldunuz mu?Olay sıcakken çok normal..Zamanla soğukkanlı olacaksın bu olaya..Onu da unutacaksın...Sancıların olacak ara ara her ayrılık gibi..Sevgiliden ayrıldığuında da çok acı çeker insan..Bunun farkı resmiyet olması falan....Yeni bir aşk,yeni bir evlilik yani yeni bir aile arayacaksın..

Şöyle düşün 5 dk da bitecek bu iş, ya benimki gibi olsaydı:). Hiç tanımadığın insanların o mahkeme salonunda bağırış çağırışlarını duysan daha çok üzülürdün:). Beni de biliyorsun, tam iyiyim diyorum sonra birsey oluyor allak bullak oluyorum. Bizi mahveden belirsizlik. Bundan sonra ne olacak, çoluklu çocuklu yalnız kalıcaz korkusu. Bizi şuan üzen boşanmamız deil. O adamları ki taktığımızı zannetmiyorum. Bir evin düzenin olsa böyle olmaz. Sende benim gibi eşini deil düzenini özlüyorsun. Düzenin yıkıldı (bir laf varya yuvam yıkıldı işte bu demek). Korkma o yuva yeniden kurulacak, sen yeterki azimle çok çalış:)

Anlaşmalı boşanma dakikalar içerisinde bitiyor kuzum. Benim davam gibi yıllarca sürene de çekişmeli diyorlar. Çekiş çekiş bitmeyecek sandım. Lakin çok şükür bitti.
HİÇBİR ACI SONSUZA KADAR SÜRMEZ;;)
UMUDUNU TÜKETME;:)
SEVGİLER:;)

Siyahbeyaz cok normal bir durum seninki. Gelgitlerin olacak ama sunu da bil ki her gun daha iyiye dogru gidecek. O mahkeme salonundan ciktiktan sonra bir daha o andaki gibi olmayacaksin.
Doktorum bana sen bunu iki senede de atlatabilirsin on senede de sana kalmis ben olsam iki senede atlatmayi tercih ederim demisti. Bana iki sene o kadar uzun gelmisti ki tamam demistim iki sene veriyorum kendime ama bu iki sene nasil gececek saniyeler bile zor geçerken...evde bebekle ilgileniyorum bi bakiyorum saat sekiz sonra bir sürü sey yapıyorum bir daha bakiyorum sadece on dakka gecmis...böyle seyler yaşayacaksın.

Ama bak gecti iki sene ve ben cok iyiyim cok sukur bin sukur. Sanma ki eski onu tanimadan onceki haline doneceksin bunu bekleme. Hep bi gecmise baktiginda tuhaf hissedersin ama farkındalıgin artacak oldurmeyen acı güçlendirecek.

laf olsun diye demiyorum iyi ki eski kocam terk etmis ve ben bu acidan mucadeleden gecmisim.

Sen de atlatacaksin. Hemen iyilesmeyi bekleme canim. Sabir...sabir...sonunda selamet...

Yaranız kanıyorken acımamasını bekleyemezsiniz. Bunu da yaşamanız gerekiyor ki tukenebilsin.

Çok hüzünlüdür ayrılık süreci. Ben bosanirken de gayet seviyordum ama beraber mutlu olamayacagima da derinden inaniyordum.

Istemeseniz bile alisacaksiniz ve kapanacak yaranız. Aksine inansaydiniz ayrilamazdiniz. Kalbiniz oyunlar oynuyor şu an. Yıllardır doluyken aşktan uzaklaşmak istemez elbet. Ama bazen onu susturabilmeliyiz. Ikinci bir imzayla bunu da basarirsiniz. Bundan sonrası size hep hayir getirsin...

Ben boşandıktan birkaç gün sonra bi avmye girmiştim. Hiç unutmam pazar günüydü. Çoluk cocuk çiftler, insanların ellerinde pusetler, birbirlerini öpen çiftler otoparka kendimi zor atmıştım. O gunu hiç unutmam hungur hungur icim çıkana kadar ağladım.
Bu süreci yasaman doğal, kendine biraz izin ver

Back
X