Boşanmama 17 gün kala çok mutsuzum neden?

Kocani alan yasadi mi lutfen siyahbeyaz kendini degersizlestirme suclama. Bu iliski yurumediyse sen yurutemedigin icin degil. Sen simdi yaptigin degerlendirmeleri bir yaz bir de iki sene sonra bir arkana don bambaska seyler göreceksin. Kendine yuklenme.
sorun yok merak etme...

o kocaya ve yasananlara göre degısır sahsen benım kocamı alan yasadı ben buna emınım ..ben degerını bılemedım ama yalaka oyuncu bı kadın gayet gusel yurutur onla evlılıgı:...
bana da dogallıgımla gelen bırını tercıh ederım bundan sonra ..devır oyle ıgrenc oyle tuhaf kı mıllet kocamı elımde tutayım derdınde yok sunu yapmazsan kacar,yok kadın olsa elınde tutsaydı..nedır ya ERKEK?koca nedır kı elınde tutsaydı lafı nedır kı..yolda göruyorum guzel gencecık kızlar nası yapısıp sarılıyo o sevgılılerıne ..bı agır olun ya bı degerlı olun ..asla bır erkek ıcın bunları yapamam ben ...
kocamın tasmasını salacagım tapusunu verecegım gıbı hıssedıyorum sadece..
valla siyah beyaz ben seni hiç anlamadım.
gerçekten
ama senin harbiden acayip agresif oldugunu düşünüyorum
seninle insan kavga etse yolar atarsın onu öbür tarafa
insanlara verdiğin cevaplarda bir o kadar donuk ve ok gibi

Ozelden mesajini da okudum canim o zaman sana mahkeme deneyimimi anlatayim. Nereden baslasam...ben hic aglamadim...

En şık kiyafetimi giydim o gun. Bebegi emziriyorum bir an evvel bosanip bebege yetismem lazım. Bilmem kac nolu aile mahkemesinin onune geldik. Şöyle düşün ssk Hastanesi gibi pes pese seri bosanmalar bu ne hız sasmistim.

içimde acı ne biçim...

Benim exin avukati hakimle konusup one aldirmaya çalışıyo hanfendinin bebegi var yetismesi lazım diye...bu kadar yabancılasmislar duruma.

tamam erkene alindi ama bizden oncekiler var merak ettim korkunun ecele faydasi yok daldim salona disarida beklemektense içerideki sözüm ona misafir(!) koltuklarina oturdum. Hani uni. sinavina girmeden gidip Okulumuzu gorurduk ya bi goreyim dedim. (Bu arada bence bos bi zaman ayir git gor orayi onceden bi hazırlık olur mekan açısından.)

Kadinlar ve erkekler giriyor aglayan bir kadin vardi icim oyle tas kesildi ki göğsümdeki süt de donmustu sanki aglama diye teselli etmek istedim. Oradaki her kadin bendim cunku, dökülen her goz yasi da bana aitti.

Sonra sira bize geldi. O avukatiyla karsimda yuzu kapkara olmus ifade yok. Ben de onumdeki protokol denen zimbirtiya bakiyorum bilgisayardan hakim okuyor. Yanimda kimsem yok dedim Allahim onun avukati yaninda sen de benim avukatim ol en guzel Vekil sensin...

imzalar atildi. Sonra suratina bile bakmadan çıktım. Taksiye bindim. Bi arkadasima gittim orada agladim biraz ama dusundugum gibi cok aglamadim. Eve giderken balik aldim aksama da yanına salata yaptim yedim.

Ilk 15 gun acaba barisir gider imzalarimizi geri mi alırız diye dusundugum de oldu. Neler neler...

iki sene gecti uzerinden. Insan şer gorunen seyin hayırlı olduğunu sonradan farkediyor.

Acı seni suluk gibi emecegine sen onu emecek ondan alman gerekenleri alacaksın. Kurban gibi gorme kendini daha huzur dolu gunlerin olacak kizinla bekle sabret ve dua et ki Allah yardimcin olsun inşallah.
hikayeni okurken kendi yasadiklarimi dusundum bi yandan.. mahkeme, buz gibi duvarlar, filmlerdeki gibi sanik sandaleleri filan.. kapidaki o gergin bekleyis, akilda binlerce dusunce.. cok zordu..
gecti o gun gitti ama simdi bile dusununce bi kotu oldum, nasil dik durmusum dedim resmen.. ama aynen de dedigin gibi; O (cc) ne guzel Vekildir! simdi dusununce titreten durum, icindeyken bi sekilde yasandi ve bitti.. sabrini da gucunu de veriyor Rabbim..

valla siyah beyaz ben seni hiç anlamadım.
gerçekten
ama senin harbiden acayip agresif oldugunu düşünüyorum
seninle insan kavga etse yolar atarsın onu öbür tarafa
insanlara verdiğin cevaplarda bir o kadar donuk ve ok gibi

senın benle derdın ne asıl????

hikayeni okurken kendi yasadiklarimi dusundum bi yandan.. mahkeme, buz gibi duvarlar, filmlerdeki gibi sanik sandaleleri filan.. kapidaki o gergin bekleyis, akilda binlerce dusunce.. cok zordu..
gecti o gun gitti ama simdi bile dusununce bi kotu oldum, nasil dik durmusum dedim resmen.. ama aynen de dedigin gibi; O (cc) ne guzel Vekildir! simdi dusununce titreten durum, icindeyken bi sekilde yasandi ve bitti.. sabrini da gucunu de veriyor Rabbim..

İnşallah bana da sabır ve güç verir Allah..Bi geçse de rahatlasam..

sızın gıbı sıvrı ve bos cevap verenlerle ısım olmaz once kendı konularınıza bakın sız..bana bunu dıyen cutemoom her actıgı konuda bı komsuyla kavga cıkartan bırıymıs sende oturup kendı konularına bak oku...
benle ugrasmayın ıstedıgım gıbı agresıf olurum sıze mı sorcam !!!
ben zaten bunu yasayanlara KONU ACTIM..sızın gıbı konuları berbat eden kımseyle ısım olmaz...bır daha okumayın konumu sıze ne..

sonucta burada bize 2 dk zaman ayırıp , verilen tepki buysa sonucta haklısın bel altı vurmak gibi olmasın sende söylüyorsun ya
eşine ne yapmazsınki,
ayretten ben komşularımla kavga ediyorsam merak etme bir sabiyi korumak için ediyorumdur
o sebebten sen ve biz asla bir değiliz.
yoksa bende sinirli biriyim ama ben asla soguk ve ketun biri değilim
daha önceden zamanımdan ayırıp senın ıcın basımdan gecenlerı anlattıgımdada verdıgın soguk tepkilerden tutta , bugüne kadar bence artık özeleştri yapman gerekiyor yapıyorsun ama genede bir ısrarla reddetme konumundasın.
neyse haberin olsun benim buradaki konulara yorum yazma hakkım var , her üye gibi

sızın gıbı sıvrı ve bos cevap verenlerle ısım olmaz once kendı konularınıza bakın sız..bana bunu dıyen cutemoom her actıgı konuda bı komsuyla kavga cıkartan bırıymıs sende oturup kendı konularına bak oku...
benle ugrasmayın ıstedıgım gıbı agresıf olurum sıze mı sorcam !!!
ben zaten bunu yasayanlara KONU ACTIM..sızın gıbı konuları berbat eden kımseyle ısım olmaz...bır daha okumayın konumu sıze ne..

Konularınıza hiç yorum yapmadım ama sizi hep takip ettim. Yaşadıklarınız zor, sizin için üzüldüm hatta bir ara dua bile ettim, birleştiğinizde mutlu olun diye.
Fakat Ben buyum, yapmacık olamam adı altında çok fazla kırıcısınız, burada konularınıza yorum yapan insanları bile hep tersliyorsunuz. İnsanların sizinle ne derdi olabilir ki....

insan sevdiklerini hoş görür, alttan alır, Eşinize karşı Sizin burnunuz hep dikti.
Eşiniz inanın sizin yapınızdaki bir insana çok bile dayanmış.

Konularınıza hiç yorum yapmadım ama sizi hep takip ettim. Yaşadıklarınız zor, sizin için üzüldüm hatta bir ara dua bile ettim, birleştiğinizde mutlu olun diye.
Fakat Ben buyum, yapmacık olamam adı altında çok fazla kırıcısınız, burada konularınıza yorum yapan insanları bile hep tersliyorsunuz. İnsanların sizinle ne derdi olabilir ki....

insan sevdiklerini hoş görür, alttan alır, Eşinize karşı Sizin burnunuz hep dikti.
Eşiniz inanın sizin yapınızdaki bir insana çok bile dayanmış.

bizleri haklı cıkardıgın ıcınde ayretten tesekkur ederiz

senın amacın actıgımdan berı konuma comak sokmak ama asla basaramazsın cutemom yok neymıs ben sana soguk davranmısım da ısler bu noktaya gelmıs..burda GAZA gelen coookk...ama ben sızden degılım :):) anca gulerım sana ben..

mıllet acısını anlatırken gelıp de desarj olmak ıcın saldıran empatı yoksunu ınsanlar konuma yazmasınlar...ılerde bıgun basınıza gelınce ben sıze yazmıycam cunkı ...

Back
X