Boşanmama asla protokolü

Mahkemeye böyle bişey verilebiliyomu anlaşma

• Teşekürler

OY: 0 0,0%
  • Yeterli

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

Ebruvelivilo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
2
0
1
35
Eşimle 2 ay önce boşanma aşamasına geidik böyle sıkıntılı dönemler hep atlattık 13 senedir evliyım eşim 41 ben 28 yaşındayım ve şimdi mahkemeyi cekicem eşim başanmama gibi bişey yapıcahını ıkı tarafta ömür boyu boşanma olmucak ben sende kararımı kıldım bitti boşanma duymucam diyo mahkemeye böyle bi kagıt vericekmiş boşanma ölene kadar olmucak bu nasıl oluyo bılgısı olan varmı konuştugumda yaşla ilgili bi sıkıntılar demi diyorum sen benim yerimde olsan tabiki bundan diye biliyo seni istiyorum iki taraf içinde ne güzel boşanmıcagız diyo nasıl bu sistem oluyo duydunuzmu böyle bişey bilgi verirmisiniz acil teşekürler

Öyle bisey yok. Maksimum 3 sene sonra boşanıyorsunuz.
15 yaşında mi evlendiniz? Yanlış yazmış olabilirisniz

Öyle bisey yok. Maksimum 3 sene sonra boşanıyorsunuz.
15 yaşında mi evlendiniz? Yanlış yazmış olabilirisniz
16 yaşımda mahkeme kararıyla oldu avukatlar falan yaptı 2 kızım var şimdi takıntılı bu konularda boşanma duymak istemiyo dışarda belli ediyo hareketleriyle aman bakmasın etmesin korkuları var güveni yok bugun dedi yaşımla gerckten sıkıntı geçtigimi korktugu böyle şeyin olmıyacagını anlatsamda kendini güvenceye almak istiyo ve sen benim yerinde olsan napardın dedi bide yaş belli ediyo artık ve farkında sitrese giriyo ama ben onu onun kadar seviyom kerkes bi yana o bi yana benim herşeyim o. Bi sorun yok böyle yapmasında ama bende istemiyorum ama boşanma asla ama böyle şeylere madde girmezmi sadece boşanma asla olmıcak diye mahkemeye kagıt verilmezki

Arkadaşım yanlış anlamayın da gencecik kadınsınız. Belediyenin okuma yazma kursları oluyor,ücretsiz. Bu boş işlerle uğraşmak yerine şu kurslara katılsanız olmaz mı?
İnanın yazdıklarınızın yarısı anlaşılmıyor bile.
İstediğiniz işin mantıksızlığını da bir kavrabilseniz süper olur.

Back
X