• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya cesaretim yok

Yalnzkadn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
47
6
36
37
17 yıldır evliyim.içinden çıkılmaz sorunlarla mücadele ediyorum..daha önce evliliğimle ilgili bir başlık daha açmıştım..herkes boşan yazmıştı..ben bugüne kadar hep düzeltmek icin çabaladım ama olmuyor..hersey dahada kötüye gidiyor...terapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..sizce faydası olur mu???çünkü artık çok yorgunum..herseyi denedim bir bu kaldı ,onuda yapmadım dememek icin son çare kolumdaki bilezigimi bozdurup bir terapist bulup o ne derse ona uyacağım.boşanmak cok korkutuyor beni..kendi adıma çocuklarım adına cok endişeleniyorum...onlar adına yanlış bir karar almaktan korkuyorum..ve daha bir sürü sey..

Kolunuzdaki bileziği boşandıktan sonra zora düşerseniz kullanırsınız sakın satmayın . Evlılıgını kurtarmak ıcın cebindeki parasına kıyamayan biri için çabalamayın .
Bende aynı fikirdeyim.ama belki faydasi olur çocuklarım için yapmalıyım diye düşünüyorum

Bende aynı fikirdeyim.ama belki faydasi olur çocuklarım için yapmalıyım diye düşünüyorum
Çocukları olan insan çabalar . Belkide siz satacaksınız terapiye bile doğru düzgün gitmeyecek değmeyecek sonunda kötü olursanız da zor gününüzde eliniz boş olacak

Kesinlikle bileziğini bozdurmayın.
Evliliğinizdeki sorunlar nedir? Açıklarsanız belki daha rahat yorum yapabiliriz.

Evliliğinizdeki sorunlar nedir? Açıklarsanız belki daha rahat yorum yapabiliriz.
merhaba arkadaşlar,,15 yıllık evliyim iki cocuğum var...35 yasindayım.eşimle ilgili bazı problemlerimiz var ..bana hicbir konuda deger vermiyor..sadakatimden süphe ediyor evlendigim ilk günden beri...oysaki hayatıma giren ilk ve tek erkek o olmasina ragmen.hep evde oturan hocbir erkekle muhatap olmayan cocuklarinin basinda duran bir kadin olmama rağmen..psikolojik sorunları var hep mutsuz ve karamsar.ama asla doktora gitmek istemiyor..ailemle görüşmüyor.benimde ailesiyle görüsmemi istemiyor...kendiside görüsüyor diyemem gerci.ailesiylede sorunlari var.yıllardır aileme hakaretler ediyor..sebebi ise,,babamın kendi üzerine olan dairede abimi 8 yıl oturtması..bize haksızlık yaptılar diyor başka birsey demiyor..vs.vs. daha bircok sorunlar var diyebilirim.ev alabilecek parası var.ne zaman ev alalım desem git babandan iste diyor..bundan 3 yıl önce yine böyle dediginde,ikide bir aynı lafı söyleme sen kocam degil misin sana ne babamın verip vermemesinden,beni çıldırtma yeter artık o paranı alır senide parasız ortada bırakırım dedim.o günden sonra,,ev alırsa ondan boşanip evden hak talep ederim diye almak istemiyor..parasini gizliyor.bankaya bile koymuyor.ne kadar parasini oldugunu bilmiyorum bile...sürekli şüpheci yaklaşıyor.oysaki ben küslükler bitsin sorunlar ortadan kalksın mutlu olalım istiyorum ..yuvamın dağılmasini istemiyorum. cocuklarimin aile ortaminda büyümesini istiyorum.ama artık o kadar yoruldumki çaresiz hissediyorum..boşanmak zor geliyor.kalmak mutsuz ediyor ..siz olsanız ne yapardınız??

İnanın anlatmaya bile takatim yok.o kadar yoruldum...hangi birini anlatsamki..yılların birikmisliği aramızdaki sevgi saygı iyiliğe dair herseyi bitirdi...ailemle yıllardır görüşmüyor...abimi birkaç yıl dairelerinden birinde oturttukları için bize haksızlık yaptıklarını söylüyor..tabi hakaretler küfürler asagılamalar hat safhada..benimde onlarla görüşmemi istemiyor..kendi ailesinden kimseylede benive çocuklarımı görüstürmüyor..maddi bir talepte bulundugumda babandan hakkini istemiyorsan benden de birsey talep etme diyor...bir evimiz olsun istiyorum..senin evin var zaten baban ölünce kalacak diyor..imkani oldugu halde ev almaktan kacıyor ..bunlar sorunlarımizın ana sebebi diyebilirim...ve bu sorunlar hayatımıza hergün yeni bir sorun eklenmesine sebep oluyor..

İnanın anlatmaya bile takatim yok.o kadar yoruldum...hangi birini anlatsamki..yılların birikmisliği aramızdaki sevgi saygı iyiliğe dair herseyi bitirdi...ailemle yıllardır görüşmüyor...abimi birkaç yıl dairelerinden birinde oturttukları için bize haksızlık yaptıklarını söylüyor..tabi hakaretler küfürler asagılamalar hat safhada..benimde onlarla görüşmemi istemiyor..kendi ailesinden kimseylede benive çocuklarımı görüstürmüyor..maddi bir talepte bulundugumda babandan hakkini istemiyorsan benden de birsey talep etme diyor...bir evimiz olsun istiyorum..senin evin var zaten baban ölünce kalacak diyor..imkani oldugu halde ev almaktan kacıyor ..bunlar sorunlarımizın ana sebebi diyebilirim...ve bu sorunlar hayatımıza hergün yeni bir sorun eklenmesine sebep oluyor..
Sizin eşinize tapudan bi mesaj gelmıs belkide kendıne bi ev aldı bile :) sizin haberınız yok e devletine bi bakın derim

Neden güldüğünüzüde anlamadım.
Böyle karısının taaa babasının malına kadar karışan ama karısına harcamaya gelınce cebinde akrep olan akıllı geçinmeye çalışan erkekler çok sinir bozucu . Hani sinirden gülersin ya öyle bişey komik değil yani durum

Back
X