• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmaya giren girmeyen haller nedir?

Bilgili arkadaslar avukat olanlar hepinizden bilgi bekliyorum.kafami kurcaladi.bosanma için siddet aldatma hakaret harici hangi sebepler sayilabilir.
Ben bu konu hakkinda yaşadıklarımı yazayim girer girmez kriteri nedir.
-birincisi kocam keyfi kendine iş bulup ona gitmeye ugrasip aylarca benle sabah kahvaltısı etmemisligi var.zorunlu degil keyfi ozellikle diyorum.
-kendisi dışarı çıkınca eve yatiya gelir.tum gün ugramaz
-eve bakma konusunda param bittiginde ve su analik izninde maas almadığım sürede evdeki yag tuz ve önemli ihtiyaclari alirim deyip almamak icin elindem geleni yapar yada is isten gectikten sonra almaya kalkar. ayagina gidip kendim almak icin para istedigimde o ihtiyacın altinda para verir o da zorla.
-benden mümkünse para alıp başkaları na borc vermek babasına hibe etmek.gibi hayalleri vardır.
-sorumsuzdur kabullenmez.hicbir mecliste arkamda olmaz.ona serefzlik edenleri savunur
-kendisi istediğinde kesinlikle borc vermeyecek insanlara birc verir.
-habersiz kredi ceker ve ailesinin ve ailemin taktiklarina goz diker bu konuda tamami kanunlarda ziynet olarak kadinda kaldigini anlatmama ragmen
-ayrica resmi boşanma sebebi icin degil ama ne ben ne annem yaranmış değiliz.ona karisi olarak annemde bir anne olarak kibar bir dilleeve biraz eerken gel.desekte demesekte
Ayrıca hamileyken yada normalde calisirken ben istemedigim halde misafir çağırır.utanmadan yabanisin der istemeyince.isten yorgun argın millete yemek hazirlatmaya zorlar.
Ailesi de tuhaf annem ben sezeryanin ilk zamanları icin yahni icin et getirdi kayinvalidem.pisirip kayinpedere yedirdi.bi daha annem bi sey getirmedi
Ciddi manada boşanma sebebi
 
Eşinize karşı annenizin dolduruşuna geliyorsunuz gibi geldi
onu da cok düşündüm hatta tam anlamıyla doldurusa gelsem cocuk yapmadan 10 kere bosanmistim.gecen bir arkadasimla da dertlesiyoruz bu konuda .ben yerinde olsam çoktan gitmistim anneme dedi.bi nevi gazlama givi geldi.dogru idi analizi sözleri ama o dedi diye hemen ertesi günü anneme kosmadim.artik gitti i dönmek istemiyorum bu yüzden bu konuyu açtım bir gazla bir doldurus ile hemen atlamayayim diye buradaki yorumları yine inceleyip bir avukat ile görüşmeyi dusunuyorum.avukatlar için siddet aldatmayı savunmak daha kolaydir kanitlari ile ama bu cok farkli bir durum.annemin bu konuda dolduruscu konumda olmasi kolay çünkü kocamın aile yapisi ile benim aile yapım alakasi yok.kimi kocalar bu farki yansitmaz eşine kendi düzenini kurar ama masallaj ben en yansitani bulmuşum evlenince ortaya çıktı tabi.sorumsuzluğu da evlenmeden anlayamadim.
 
Back
X