Boşanmaya karar verdik

Ya yurusun gitsin kim kimin yuzunden hasta olmus bu sadece etkendir. Ben kanser oldum genetigimde var ama esimde tetikledi. Ama sebep yine degil. Sunarsa sunsun ne diyecek hakime. Ozman ben anlatsam donunu dahi alirim yani. Oyle sey olamaz cocugunda sende kalir simdi avulat kizlar var gelirler sana yol goserirler. Cocugu dusunerek kararindan vazgecme o cocuk sagliksiz ortamda daha kotu olur
Zaten çocuğum için ayrılmak istiyorum, o kadar güzel, iyi huylu bir evladım var ki, herkesin çok sevdiği. o baba onu haketmiyor , maalesef ben çok safım, çok geç anladım bunu.. Nafaka vermemek için çocuk bende kalsın “ o zaman” bile dedi... eşim bu çocuğun gözünün içine bakardı, sanki benden önce çocuktan boşandı.. aklım allak bullak, ne yapacağımı bilmiyorum, 2 gündür saçımı bile taramıyorum, bütün hayat sevincim söndü sanki..

Eski konunuzu bilemiyorum ama yaşanılan hiçbir sağlık problemi için ‘Bu kişi yüzünden hasta oldum?’ diyemezsiniz. Desenizde bu iddiadan öteye gidemez. Hangi doktor karısı yüzünden kalp hastası, şeker hastası, böbrek hastası vs olmuş diye resmi evrak yazar ki?. Ancak yaralanmasına sebep olduysanız (ittiniz, vücuduna kesici-delici bir cisimle vurdunuz vs ki o zaman şiddet uyguladı bana eşim diye darp raporu alması gerekir) Mal varlığınızı boşanma sürecinde korumak adına öncelikle hızla evinize aile konutu ibaresiyle şerh koydurmanızı öneriyorum. İyi bir avukat bulup anlaşmalı ya da olmuyorsa çekişmeli boşanma davası açın. Tüm bu süreçte (anlaşmalı boşanmazsanız) birçok iddia havada uçuşacak ama önemli olan ispatlayabilmek. Anlaşmalı boşanma içinde mutlaka avukat desteği alın haklarınızın zarar görmeyeceği bir anlaşma yapın. Mesela evi yarı yarıya yapıp intifa hakkını alıp kira vermeden çocuğunuzla tüm oturma ve kullanım hakkı da sizde kalacak şekilde evi bölüşebilirsiniz. Yine nafaka miktarını çok düşük tutmayın ve her yıl belli oranda artış yapılacak ibaresini de ekleyin. Mesela %5 ya da enflasyon oranında gibi. Arabayı satıp bölüşün ya da araba karşılığında size belli bir ücret ödesin, isterseniz çocuğun eğitim-sağlık giderlerini babası ödeyecek şeklinde de düzenleyebilirsiniz, çalışmıyorsanız yoksulluk nafakası isteyebilirsiniz vb çoğaltılabilir. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Kardeşim avukat, eşinizin sizi tehdit ettiği sözleri ona sordum.
Yorumu: Beyfendi hayal dünyasında belli ki.
Böyle bir şeyi ispat edemez, hakim de bu iddaayı ciddiye almaz dedi.
Hanımefendi korkmasın iyi bir boşanma avukatı bulsun diye ekledi.
Allah yardımcınız olsun.

Kardeşim avukat, eşinizin sizi tehdit ettiği sözleri ona sordum.
Yorumu: Beyfendi hayal dünyasında belli ki.
Böyle bir şeyi ispat edemez, hakim de bu iddaayı ciddiye almaz dedi.
Hanımefendi korkmasın iyi bir boşanma avukatı bulsun diye ekledi.
Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Eski konunuzu bilemiyorum ama yaşanılan hiçbir sağlık problemi için ‘Bu kişi yüzünden hasta oldum?’ diyemezsiniz. Desenizde bu iddiadan öteye gidemez. Hangi doktor karısı yüzünden kalp hastası, şeker hastası, böbrek hastası vs olmuş diye resmi evrak yazar ki?. Ancak yaralanmasına sebep olduysanız (ittiniz, vücuduna kesici-delici bir cisimle vurdunuz vs ki o zaman şiddet uyguladı bana eşim diye darp raporu alması gerekir) Mal varlığınızı boşanma sürecinde korumak adına öncelikle hızla evinize aile konutu ibaresiyle şerh koydurmanızı öneriyorum. İyi bir avukat bulup anlaşmalı ya da olmuyorsa çekişmeli boşanma davası açın. Tüm bu süreçte (anlaşmalı boşanmazsanız) birçok iddia havada uçuşacak ama önemli olan ispatlayabilmek. Anlaşmalı boşanma içinde mutlaka avukat desteği alın haklarınızın zarar görmeyeceği bir anlaşma yapın. Mesela evi yarı yarıya yapıp intifa hakkını alıp kira vermeden çocuğunuzla tüm oturma ve kullanım hakkı da sizde kalacak şekilde evi bölüşebilirsiniz. Yine nafaka miktarını çok düşük tutmayın ve her yıl belli oranda artış yapılacak ibaresini de ekleyin. Mesela %5 ya da enflasyon oranında gibi. Arabayı satıp bölüşün ya da araba karşılığında size belli bir ücret ödesin, isterseniz çocuğun eğitim-sağlık giderlerini babası ödeyecek şeklinde de düzenleyebilirsiniz, çalışmıyorsanız yoksulluk nafakası isteyebilirsiniz vb çoğaltılabilir. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
İtmek falan çok uzak şeyler , konuşamadık bile, o beni resmen psikolojik çökertti, fiziki hiçbir müdahalem olmadı, zaten kriz geçirdiğinde benim kendi tuttuğu evdeydi.

İtmek falan çok uzak şeyler , konuşamadık bile, o beni resmen psikolojik çökertti, fiziki hiçbir müdahalem olmadı, zaten kriz geçirdiğinde benim kendi tuttuğu evdeydi.
O zaman dediğim gibi endişe edecek bir şey yok. İddiadan öteye geçebilecek bir durum değil. Maalesef boşanma sürecinde inanılmaz iddialar ortaya ayrılabiliyor. Endişelenmeyin, panik yapmayın ve sakinliğinizi koruyup iyi bir avukat desteği alın. Mesela ben boşanırken aldatıldığım halde Rahmetli (ben öyle diyorum) psikolojik şiddete uğradığı ve geçimsiz biri olduğum iddiasıyla karşı boşanma davası açıp, maddi manevi tazminat bile istemişti benden🤣🤣🤣 Yani beni artık hiçbir şey şaşırtmıyor. İnsan evlenip o kadar yıl geçirdiği adamı tanıyamıyor valla! Her şeye hazır olup en iyi şartları kazanıp öyle boşanın derim ben. Allah kolaylık versin.

O zaman dediğim gibi endişe edecek bir şey yok. İddiadan öteye geçebilecek bir durum değil. Maalesef boşanma sürecinde inanılmaz iddialar ortaya ayrılabiliyor. Endişelenmeyin, panik yapmayın ve sakinliğinizi koruyup iyi bir avukat desteği alın. Mesela ben boşanırken aldatıldığım halde Rahmetli (ben öyle diyorum) psikolojik şiddete uğradığı ve geçimsiz biri olduğum iddiasıyla karşı boşanma davası açıp, maddi manevi tazminat bile istemişti benden🤣🤣🤣 Yani beni artık hiçbir şey şaşırtmıyor. İnsan evlenip o kadar yıl geçirdiği adamı tanıyamıyor valla! Her şeye hazır olup en iyi şartları kazanıp öyle boşanın derim ben. Allah kolaylık versin.
Size de çok geçmiş olsun , birseyi daha kaldıracak gücüm kalmadı, kendimi kurulmuş bebek gibi hissediyorum, sadece evladım için yapmam gerekenleri yapıyorum, onun dışında sadede nefes alıyorum 😔 umarım bu günleri unuturum 🤲🏻

saglik sorunu psikolojik mi? eski konuyu bilmiyorum ama oyleyse siz de esinizin saglik sorununu sizden sakladigini soyleyin bu bi kusur sayilabilir.

Size de çok geçmiş olsun , birseyi daha kaldıracak gücüm kalmadı, kendimi kurulmuş bebek gibi hissediyorum, sadece evladım için yapmam gerekenleri yapıyorum, onun dışında sadede nefes alıyorum 😔 umarım bu günleri unuturum 🤲🏻
Geçiyor merak etmeyin. Tecrübeyle sabit! Zaman her şeyin ilacı. Hatta oh 😌 dünya varmış, hayat ne kadar güzel diyeceksiniz bir süre sonra. Allah evladınızla musmutlu bir ömür nasip etsin inşallah 🤲

Benim 2. konumu okuyanlar yaşanılanları biliyor, kafam o kadar doluki nasıl davranacağımı bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olur diye yazıyorum. 2 aydan sonra ilk defa karşılıklı oturduk ve konuşmaya çalıştık. Yine tavrı aynı şu dakikadan sonra çocuğumun ve kendi haklarımı düşünmem gerektiği kararına vardım . Eşim geçirdiği sağlık probleminden dolayı beni suçlayacağını benim onu strese soktuğum için bu hale geldiğini , onunla uzlaşmazsam mahkemeye sunacağını vs.. beni resmen tehdit etti . Başına bu sağlık problemi geldiğinde 2 gündür yüz yüze gelmemiştik bile. Kafam allak bullak böyle birsey olabilir mi ? Avukat olan varsa bu konuda fikir beyan edebilir mi?
Ah canım üzüntüden ne hale gelmiş😒 hiç bişey yapamaz korkma

Ortaya attığı her iddiayı kanıtlamak zorunda. Hani hastaydı bu adam, mal mülk bölünecek olunca nasıl da çalışıyor kafası. Acıma denen hataya düşmeyin, bilin ki o şu an en büyük düşmanınız. Sizi elinizde çocukla beş kuruşsuz ortada bırakmak için herşeyi yapacak. Bu daha hiçbirşey. Bir an önce uyanın, tehlikenin farkına varın. İyi bir avukat tutun, kuruş hakkınızı bırakmayın. Daha sonra o haklarınızın üstünde yayılan birilerini görünce çok pişman olursunuz.

Back
X