Boşanmaya karar verdim

Aslında eşimin görevi buydu o yapmadı tek kaldım bir iki uyardım ama herşeye ses edince de surat astıkları için . Bir konuda uyardımsa diğerinde sustum ve böyle oldu
Surat assınlar, hatta küssünler de bir daha gelmesinler size, daha iyi!
Eşinizle boşanmaktan daha mı kötü onların surat asması?

Boşandığınız zaman eş ailesiyle siz görüşmeyeceksiniz ama çocuğunuz hep görüşecek hem de yanında siz yokken, bunun farkındasınız değil mi?
O yüzden böyle bir sebepten boşanılmaz ama çok temiz cinnet geçirip eş ailesine de eşe de çocuğunuzla ilgili hassasiyetler itina ile gösterilir.
Hayır demek vicdan azabına sebep oluyor, bu çocukluktan gelen bir durummuş ama o vicdan sesine hayır diye diye duymamayı öğreneceksiniz.
Siz huzursuz olacağınıza onlar olsun bu kadar.

Şahsen beni aşırı rahatsız etti detaylar. Sanirim bende takıntılıyım zaten. Ve evet konu sahibi bence de ona sinir oluyor. Nefret ediyorum insanların hatasına sırf anne baba diye susanlardan.
Ben susmayınca saygısız oluyorum Hayir degilim ama gerçekten yanlis konuşup yanlis seyler.söylüyorlar büyükler. Mesela ben sezeryan olcam.baska şehirde 20 gün sonra. Babam bana inatla 2 seferdir, bir gece öncesinden gidin kalın diyor. Hayir yasak korona dan ötürü diyorum . Bu defa sordun mu doktora diyor. Anlamıyor. Asla. Bir de esime ayriyeten söylemiş hastanede 2 gun kalın diye.( Ben ona sancı olayından bahsetmiştim 24 saatte taburcu olcam demistim yok 1 gun daha kalsaymisim)Bir daha söylerse kavga edicem mesela ben. Tahammülüm kalmadı hem bilmiyor hem konusuyor. Bu konuda böyle.cileden çıkarıcı bir konu aslinda. Büyükler ciddiyim hic bir sey bilmiyor . Ve boyle yaşlandıkça inatta oluyorlar çelik gibi sinir lazim 4 aylik bebege bakarken müdahale edenlerle uğraşmak icin. Konu sahibine helal olsun diyorum.
bazen büyüklerimizle anlaşamıyoruz, onlar kendince doğru gördüklerini söylüyor ama bizim doğrularımız daha başka oluyor. hassas olduğumuz noktalarda bize göre yanlışı diretirlerse daha da zor geliyor bizlere. siz yine kavga etmeyin babanız sonuçta kendince yol göstermeye çalışmış,endişeleniyordur da siz ve bebeğiniz için. Allah sağlıklı doğum nasip etsin,bereketiyle gelsin bebeğiniz:dua:

bazen büyüklerimizle anlaşamıyoruz, onlar kendince doğru gördüklerini söylüyor ama bizim doğrularımız daha başka oluyor. hassas olduğumuz noktalarda bize göre yanlışı diretirlerse daha da zor geliyor bizlere. siz yine kavga etmeyin babanız sonuçta kendince yol göstermeye çalışmış,endişeleniyordur da siz ve bebeğiniz için. Allah sağlıklı doğum nasip etsin,bereketiyle gelsin bebeğiniz:dua:
Aynen haklısınız. Amin bu arada Allah razı olsun sagolun 💞 Ben çoğu zaman anlaşamıyorum. Ya benim sinirlendiğim, bir konu hakkında bilgisi yok ama fikri var. Ve inatlaşması var. Esim en son dedi ki baktı benim tansiyon yükseliyor tabi :) baba haklisiniz ama bebek zaten doğması gereken zamandan yaklaşık 15 gun kadar once alınacak sezeryan olduğu için yani doğmasını beklesek 19 temmuzu bulur dedi de babam sustu ikna oldu.🤦🏼‍♀️ ya yaşlı bende üzülüyorum bazen tersleyince😥oyle yok etmem kavga tabi üzüldüm şimdi bak düşününce 🤗

Aynen haklısınız. Amin bu arada Allah razı olsun sagolun 💞 Ben çoğu zaman anlaşamıyorum. Ya benim sinirlendiğim, bir konu hakkında bilgisi yok ama fikri var. Ve inatlaşması var. Esim en son dedi ki baktı benim tansiyon yükseliyor tabi :) baba haklisiniz ama bebek zaten doğması gereken zamandan yaklaşık 15 gun kadar once alınacak sezeryan olduğu için yani doğmasını beklesek 19 temmuzu bulur dedi de babam sustu ikna oldu.🤦🏼‍♀️ ya yaşlı bende üzülüyorum bazen tersleyince😥oyle yok etmem kavga tabi üzüldüm şimdi bak düşününce 🤗
:KK200: Allah ağız tadınızı bozmasın

Eşinizden beklemeyin her fırsatta kendiniz uyarın. Benim kp çok lüzumsuz. Bazı konularda yolda iken tembihliyorum baban şöyle derse şöyle de diye ama nafile susuyor. Kv söylüyor ama anlamıyor gereksiz. Yine ben müdahale ediyorum. Hee tamam diyor bu kez

Back
X