Boşanmaya karar verdim

Pucitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
122
58
98
29
Kızlar 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz yani buraya yazsam roman olur o yüzden kısaca bahsedeyim alkol alıyor eve sadece duş alıp uyumak için geliyor çocuklarla ilgilenmiyor benimle konuşmuyor vs vs. Boşanmak istiyorum çocuklarımı da bırakmam ama bi gelirim yok. Eşimin mal varlığı iyi kendisi çiftçi: evlendikten sonra çok şeyler aldık tarla araba traktör biçer döver dükkan filan. Kanunen evlendikten sonra yarı yarıya hakkım var ama ben bi ev alcak kadar mülk versin benden aldığı ziynetleri versin bide nafaka versin istiyorum. Küçük bebeğim büyüyünce çalışırım o zamana kadar annemlerle kalırım bir sene. Boşanmam gerekiyor bu adamla ömür geçmez ama cesaretim yok ya mallardan hak vermezse nafakayı ödemezse ziynetlerimi vermezse diye korkuyorum. Bu yolda olanlar varsa bana da bi akıl versin

Kızlar 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle hiç anlaşamıyoruz yani buraya yazsam roman olur o yüzden kısaca bahsedeyim alkol alıyor eve sadece duş alıp uyumak için geliyor çocuklarla ilgilenmiyor benimle konuşmuyor vs vs. Boşanmak istiyorum çocuklarımı da bırakmam ama bi gelirim yok. Eşimin mal varlığı iyi kendisi çiftçi: evlendikten sonra çok şeyler aldık tarla araba traktör biçer döver dükkan filan. Kanunen evlendikten sonra yarı yarıya hakkım var ama ben bi ev alcak kadar mülk versin benden aldığı ziynetleri versin bide nafaka versin istiyorum. Küçük bebeğim büyüyünce çalışırım o zamana kadar annemlerle kalırım bir sene. Boşanmam gerekiyor bu adamla ömür geçmez ama cesaretim yok ya mallardan hak vermezse nafakayı ödemezse ziynetlerimi vermezse diye korkuyorum. Bu yolda olanlar varsa bana da bi akıl versin
Avukatla ılerlemenız lazım.

İçinizin rahat etmesi için bir avukatla görüşün bu durumdan eşinizin haberi olmasın, bütün haklarınızı öğrenin. Boşandıktan sonra talep edeceğiniz nafaka miktarından tutun çocukların velayetine kadar en ufak detayları dahi sorun.Temkinli ilerleyin eşinizi bilemem ama çoğu erkek boşanma aşamasında çirkinleşiyor, olmayan şeyleri varmış gibi gösteriyor iftira dahi atıyorlar. Eliniz sağlam olsun, alkolik olduğunu kanıtlayacak delilleriniz olsun ve kesinlikle avukat ile birlikte ilerleyin.

Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre boşanıp kurtulursunuz

yalnız biçerdöver traktör filan mal rejiminde paylaşıma giriyor mu bilmiyorum zira iş için kullanılan şeyler, bu mantıkla tornacının CNC tezgahının da boşanınca yarısının karısına verilmesi lazım, hiç duymadım böyle mal paylaşıldğını

sadece not düşmek için yazdım, hukukçu değilim.

Avukatınız olmadan hareket etmeyin. Bir çok erkeğin boşanma sürecinden önce mal paylaşımı yapmamak için mallarını başkalarına devrettiğine çok şahit oldum. Onun için dikkatli olmalısınız.

Avukatla görüşün,bu alınan malların tapusunun fotoğrafıni çekin delil olur.Etrafımda hep gördüklerim ziynet eşyani alamadın diyelim, sonra altın davası actin , çok uğraştırıyor ve geneldede kimse alamıyor. İftiraya ugrayabilirsin, Moral bozmak istemiyorum ama ziynet eşyanı verdiysen geri alman çok zor. Diğer mallara odaklan. Aslında esin anlayışlı olursa nafakada falan boşanma basit. Hakkında hayırlısı olsun. Avukat ile ilerle.

Allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre boşanıp kurtulursunuz

yalnız biçerdöver traktör filan mal rejiminde paylaşıma giriyor mu bilmiyorum zira iş için kullanılan şeyler, bu mantıkla tornacının CNC tezgahının da boşanınca yarısının karısına verilmesi lazım, hiç duymadım böyle mal paylaşıldğını

sadece not düşmek için yazdım, hukukçu değilim.
öyle mi ya hiç duymamıştım

Avukatsız bu işe kalkışmayın
Eşinize de asla renk vermeyin bu konuda
Boşanmanın adını bile geçirmeyin
Çoğu erkek çirkinleşir maddi ve manevi olarak sizi zarara uğratabilir
Hakkınızda hayırlısı olsun…

Hukuki boyutu bilmiyorum nasil olur ama hiçbir kadin küçücük bebekle durduk yere boşanmak istemez demekki tahammülünüz kalmamis Allah yardımcın olsun insallah kuzum

Avukatla görüşün,bu alınan malların tapusunun fotoğrafıni çekin delil olur.Etrafımda hep gördüklerim ziynet eşyani alamadın diyelim, sonra altın davası actin , çok uğraştırıyor ve geneldede kimse alamıyor. İftiraya ugrayabilirsin, Moral bozmak istemiyorum ama ziynet eşyanı verdiysen geri alman çok zor. Diğer mallara odaklan. Aslında esin anlayışlı olursa nafakada falan boşanma basit. Hakkında hayırlısı olsun. Avukat ile ilerle
Avukatınız olmadan hareket etmeyin. Bir çok erkeğin boşanma sürecinden önce mal paylaşımı yapmamak için mallarını başkalarına devrettiğine çok şahit oldum. Onun için dikkatli olmalısınız.

Hukuki boyutu bilmiyorum nasil olur ama hiçbir kadin küçücük bebekle durduk yere boşanmak istemez demekki tahammülünüz kalmamis Allah yardımcın olsun insallah kuzum
Çok denedim yapabilmeyi gerçekten ama çok tükendim evde çocuklarımla yaşıyorum sadece evliyiz ama değiliz o kendine bi hayat kurmuş onu yaşıyor. Ne aynı sofraya oturuyoruz ne aynı yastığa baş koyuyoruz. Bide üstelik bişey olduğu zaman akşama kadar yatıyorsun deyip kavga ediyor benimle çocuklarımın birisi 6 aylık biri 7 yaşında okula gidiyor evin işleri çocukların bakımları… ama o akşama kadar yattığımı düşünüyor. Boşanmak istiyorum Allah’a hergün dua ediyorum bana cesaret, güç versin kolaylık versin. Evlatlarımla bi yuva kurmak istiyorum. Zaten yok tamamen çıkarmak istiyorum. Evet çocuklarımız var mecbur görüşücez ama en azından bu evden gitmek istiyorum aile apartmanı ne onu ne de ailesini görmek istemiyorum

Bnm tanıdığım biri var kocası celep yani çiftçi ineklerle falan uğraşıyor traktörler arabalar vs. boşanma davasını kadın açmadan malları sak başkasına devrediyor ve diyorki beni borca soktu oyızden ayrılmak istıyor falan demiş kadın hala boşanamadı temize yollamışlar dava sonucunu sen bütün mallara tedbir koydur dava açmadan haberi olmasın tedbir koydurmazsan malları kacırır avukatını sağlam seç bacım Allah yardımcın olsun

Öncelikle kararın neyse hayırlı olsun, senin için hayırlısı olsun, adım atacaksan bı avukat bul bodoslama iş yapmaya kalkıp eline yüzüne bulaştırma, kolay gelsin

Back
X