Boşanmaya nerden başlasam ..

Canım senle aynı şeyleri yaşadım bebeğim yok bir tek. Ayrıca yeni ev düzen vs iki üç gün içinde hallolmaz. Nakliyeci olsa bile eşyaları kim taşıyacak, doğal gaz elektirik ve açılması sürüyor. Kış vakti bebeğinle ne yapacaksın. Lütfen sakince ve akıllı davran. Sinirle hareket edip acele yapmaya çalışırsan zorlanırsın. Ayrıca doğu görevin bitmedi ise bakanlık ara ara reesen atama yapıp evrak isteyip doğuya yolluyor. Sizin okul evrak istemeyebilir ama genelde istenir mart gibi.
Hayallerini yıkmak için değil daha akıllı adım atman için yazıyorum. Lütfen seçeneklerini düşünerek mantıklı adım atmanı diliyorum . Yeni hayatında mutluluklar...
Öncelikle teşekkürler.Ben Doğuda değilim.İlk 7 yılımda Doğu görevim bitti 14 yıllık öğretmenim batıdayım.İl içi istiyorum o da Bulunduğum muhite yakın iki okul yazıcam.
Bu hafta içi halletmeye çalışıcam.Ne zaman tanamlanırsa.Konuda Yazdığım günler sapabilir problem değil sadece sabrım yok
Eşyalara gelince de nakliyeci yanında eleman getirecektir

Kız kardeşim gelecek iki de Arkadaşım var.Bir an önce düzen otırması için hızlı olmak zorundayım.
Orada arkadaşınızın olması çok iyi, olmadı elektrik su işlemleri olmazsa.bir iki gün kalırsınız.

Geçen ay arkadaşım eşinden aldatma nedeniyle evi terk etmişti.

Boşanma davası açtı.

Sonra eşinin şehir dışına bir günlüğüne çıkacağını öğrendi, hemen o gün ev tuttu, ertesi gün gidip bütün evi nakliyeye yükleyip, evi tasidi 3 saatlik mesafe şehir dışı

Onun bazı durumları vardı, evi kaçırdı bu yüzden.

Sizin eşiniz eşyaların birazını gönüllü olarak veriyor sanırım. Bu yüzden sorun yasamazsiniz.

Herkes tayin durumu ve evi 3 günde taşımaya takmış. Bence üstesinden gelirsiniz

Orada arkadaşınızın olması çok iyi, olmadı elektrik su işlemleri olmazsa.bir iki gün kalırsınız.

Geçen ay arkadaşım eşinden aldatma nedeniyle evi terk etmişti.

Boşanma davası açtı.

Sonra eşinin şehir dışına bir günlüğüne çıkacağını öğrendi, hemen o gün ev tuttu, ertesi gün gidip bütün evi nakliyeye yükleyip, evi tasidi 3 saatlik mesafe şehir dışı

Onun bazı durumları vardı, evi kaçırdı bu yüzden.

Sizin eşiniz eşyaların birazını gönüllü olarak veriyor sanırım. Bu yüzden sorun yasamazsiniz.

Herkes tayin durumu ve evi 3 günde taşımaya takmış. Bence üstesinden gelirsiniz
Eşyaların çoğunu ben aldım taksitleri yeni bitti.Onun benden önce aldığı ikinci el beyaz Eşyası var iki tane.Koltuk takımımızı o bepenmişti ve de benle kavga etmişti ben onu sevmedim diye,hala sevmiyorum,onları bırakıcam diğer her aldığımı götürüyorum.

Ben tez canlı biriyim,Süreyi kısa buldular ve ben de acaba fazla mi hayalperestlik yapıyorum diye düşündüm.Ağır aksak davranırsam çocuk daha çok helak olur gibime geliyo.Ev tutup elektrik su doğalgaz başvurusu yapınca onlar gelene kadar da evi taşısam temizlesek. Arkadaşlarım evli çekinirim kalmak istemem evden gidil Geliş Yaparım bu kadar dırmuşum bikaç gün daha dururum .Zaten ayrı odada oturuyorum akşamdan beri

Öncelikle teşekkürler.Ben Doğuda değilim.İlk 7 yılımda Doğu görevim bitti 14 yıllık öğretmenim batıdayım.İl içi istiyorum o da Bulunduğum muhite yakın iki okul yazıcam.
Bu hafta içi halletmeye çalışıcam.Ne zaman tanamlanırsa.Konuda Yazdığım günler sapabilir problem değil sadece sabrım yok
Eşyalara gelince de nakliyeci yanında eleman getirecektir
Zaten benden sonraki yazında anladım ben biraz duygusal davranmıştım sen çok akıllı davranmışsın bol sanşlar. Yardımcı olacak insanlar da varsa bir şekilde halledersin. Çekişmeli boşanan biri olarak da anlaşmalı boşanmanı tavsiye ederim. Şartlar yüzünden ben yapamadım ama siz daha falz muhatap olmayın.
Eş durumunda da gönlümüzdeki ve size iyi gelecek bir yer çıksın bebişinizle mutluluklar.

Teşekkürler ama 4 aylık bebeği kaçırmak derken ? Bebeği kaçırmıyorum evleri ayırıyorum o da benimle geliyor

yok ben kaçırdığınızı düşünmüyorum.
demişsiniz ya dava açmadan ayrılırsam kaçırmış derler mi?
diyorlarsa sacmalık
kadın bir sebeple evden ayrılıyorsa 4 aylık süt bebesi de tabiki anne ile gidecek.
buna kaçırmak deniyorsa absürt bir işleyiş var demekki...

yok ben kaçırdığınızı düşünmüyorum.
demişsiniz ya dava açmadan ayrılırsam kaçırmış derler mi?
diyorlarsa sacmalık
kadın bir sebeple evden ayrılıyorsa 4 aylık süt bebesi de tabiki anne ile gidecek.
buna kaçırmak deniyorsa absürt bir işleyiş var demekki...
Pardon şimdi anladım.Aynen.

Bana söylediği ağır cümleleri bir deftere yazdım saklıyorum olur da boşanırsak kalbim yumuşadıkça açıp okuyayım diye.Çünkü ayrılıklarda ilk Başlarda hep iyi Şeyler gelir insanın aklına kötüler sanki hiç yokmuş gibi.Gerçi iyi anımız pek yok.Bu Şehire evlenerek geldim beni hiç gezdirmedi bile,evde oturduk o hep tv pc ile meşgul oldu.En azından Yanımda evden işe işten eve diye " iyiyim iyi " diyordum ama aldatıldığıma dair bulduklarım var ve şimdi güven Sıfır.Güven olmayınca olmuyor.İlk Zaman'ları bir süreç olarak düşünmeye çalışacağım Allah yardımcımız olsun tek korkum üzülürsem sütümün iyice azalarak yok olması Allah korusun.
Kız Kardeşimi çağırayım bir o müsait.Annem üzgün durup beni de üzer.
size de geçmiş olsun iyi misiniz şimdi
İyi olmaya çalışıorum.Benim çocuğum yoktu.Önce altın sonra bilezikleri istediler en sonundada ben babama kefil olucam sende imza at dediler.Kefil olmadım diye boşandım.Ben imza veremem yeminim var dedim.Yemininde seninle olaun evlenmekte doğal boşanmakta doğal dedi annesi.Neler neler eski konularımda var.Kilo aldım.Kendi başıma geçer sandım ama geçmedi.Psikiyatrıye gıttım.Biraz biraz iyiyim.Sen bebegını düşün.O rabbımın sana emanetı.Uzulmemeys calış.Tsk başına yapamazsın.Becerırız sanıoruz ama olmuo.Bizde ısterdık prenses olmayı ama hayat kendı ayaklarımız uzerınde durmayı ogrettı.Bide insan ılk başlarda boyle havada gezıomuş gıbı oluo.Boşlukta yuruomuş gibi.Destekçi kazım o sebepten sana.Allah korusun bişey olsa çocuk yalnızmı kalsın.

10 aydır bu konuyu düşünüyorum ve her geçen gün daha da Sebep çıkıyor boşanmak için.Sonradsn pişman olmayacağımdan emin oluncaya kadar bekledim izledim,yok olmuyor.
Dediğiniz gibi hayata bir kez geliyoruz.İki gün sonra 2.yıl dönümü geliyo ve geriye dönüp baktığımda bana hiçbişey katmadığını,aksine benden çok şey götürdüğünü gördüm bu Evliliğin,bebeğim tek kazancım.
Kuzuma sağlıklı kalmak istiyorum psikolojimi bozuluyor burda stres her şeyin sebebi,kaçıp kurtarmam Lazım kendimi diye bakıyorum olaya artık.
Iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim.
Maşallah sana.Sen kendini seversen herkes seni sever.

Back
X