ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.722
- 48
- 30
- Konu Sahibi Hasretis61
Sen 26 yasinda uc cocuk yapmissin cinselligi ne zaman yasayacaksin hangi ara zevkine varacaksin allahim ya nolur su evliligin tadini cikarmadan bi cocuk dogurmayin pes pese aile hekiminiz falan yok mu ?Kızlar merhaba ben 26 yaşındayım ve 7.30 yıldır evliyim 3 tane çocuğum var Eşimle çok büyük denebilecek problemlerim yok Genel manada bakıldığı zaman anlaşabiliyoruz fakat içeriğine baktığınız zaman benim istediğim hiç bişey yok. Kadınlığımı hissedemiyorm bu evlilikde. Cinsellik baslarda normal Di ama hiç bi zaman tutkulu olmadı. 5 senedir də benim isteğim üzerine ya olıyor ya da reddediyor. Zaten artık o istese bile keyif almıyorum. Haftanın 5 günü dısarda diğer ikisi akşam çıkıyor. Gece 1 2 eve geliyor. Cıkma sına musaade ediyorum ama benimle bu arada asla ilgilenmiyor. Karımı özledim Bi sarılayım. Çok guzel olmus sun vs bunların hiç biri yok. Sadece para verip susturuyor cogu zaman. Ve bunlar bende zaman zaman öfke patlamasına sebep oluyor. Boşanmak istiyorum ama kıyamıyorum onu Bi başkasıyla görmek istemiyorum. Ne yapıcam bunlar boşanmaya sebep midir. Böyle de olsa çok mutsuzum. Keyif almıyorum hayattan.