evet... bugün bebeği olacağı haberini aldım.. elim ayağım titriyor.. ağlıyamıyorum ama artık bitti işte.. şimdi bitti... şimdi vazgeçtim.. şimdi yoluma bakıcam.. ama çok kötü bir duygu.. tarif yok ya.. burdaki mesajları tekrar tekrar okuyarak kendimi yüreğimi soğutuyorum.. çünkü herkes geri dönme o adama diyordu.. ben dinlemiyordum.. ama şimdi Allah engel çıkardı. çocugu oluyor.. benim için hayırlısı bu.. ama şu an bu acı ile yanlış karar vermemem lazım.. evlenmeyi düşünmüyorum ama onu unutabilmek için bunu yapıyordum.. artık gerek kalmadı.. zaten bebeği olacakmış.. kızıma kardeşimn olacak demiş.. şimdi whatshaptan yaazdı kızım.. tabi yazarken önce anne sakin ol..söz kendine bişey yapma filan dedi.. kendimi affetmiycem.. çocuklara bu korkuyu nasıl yaşattım.. şu an ağlayamıyorum ama ... bittii... bitirdim..vazgeçtim.. artık bitti. .yeni bir hayata bakıcam.. ama yanlış bişeyler yapmam lazım.. ben flort filan yapamam .... resmi ciddi bir ilişki olmalı..benim çocuklarım var.. onlara yakışan bir anne olmalıyım.. laf getirmemeliyim.. zaten artık unutmak için çok geçerli bir sebep var.