Boşanmayı düşünenler, bir bakın lütfen ondan sonra kararınızı verin

Amerika'nın Newyork semti bi espiri, ekşi sözlük okuyun biraz kültürünüz artar. İnanmıyorum. Ya bunu da anlamadılar. Siz boşanın arkadaşlar hiç durmayın direk boşanın oldu mu herkes boşansın tövbe tövbe ya.
Ben boşanma arifesinde olan arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum, yaşayacakları ortalama şeyleri yazıyorum. İnternette psikologlar da bunları yazıyor, araştıran bulabilir rahatlıkla
Boşandırma komitesi konuyu doldurmayın, şurda bişe anlatıyordum konuyu saptırdınız. Olumsuz yorumlara cevap vermiycem artık
Ekşi sözlükten kültür öğrenmeyi akıl edemeyecek kadar kültürsüz ve cahilim kusura bakmayın. Ben kitap okuyup araştırma yaparak öğrenmeye çalışıyordum ama yanlış yoldayım sanırım. Esprilerinizi daha açık yazarsanız anlayabileceğimizi düşünüyorum. O kadar da beynimiz olsun değil mi :)

Soysuz olsalar kaç yazar ki?Bir kadın birşey yapmak istedikten sonra tüm dünyayı karşısına alacak güçtedir. Yeterki cesur olsun. .
Hem benim milletim dağa soylu ve yardimseverdir. İnan bin kez tercih ederdim orada olmayı. .
sen londra diyince aklıma direkt soylular geldi :KK70:

İşte bi espiri yaptım Amerika'nın ... Semti diye ki bu kelime grubu internette pek çok yerde geçer. Ama bunu bile bilmeyen cahil bi toplumun içindeyken boşanan kadınların zorluk çekmesi çok doğal çünkü cahillik diz boyu, iki satır kitap okuma yok kimsede

he şimdi sen şaka yaptın da biz çok ciddiydik demi. bence sen laflarına dikkat et haddini aşma burda kimsenin kültürünü cehaletini yargılamak sana düşmez ki sen bugünden itibaren başlasan benim okuduğum kitaplara zor yetişirsin.
senin de ne kadar kültürlü olduğunu dul kadın kelimesini kullanmandan gördük.

Geçen dönem aldığım psikoloji dersinde şöyle bişey vardı.Stres ölçeğiydi adı sanırım.İnsanda en çok stres yaratan durum ölümden sonra boşanma olarak belirlenmiş.100 puanla.Bu yüzden söylediklerinize kısmen katılıyorum.İnsanlar korkunç stres yaşıyolar.Ama tabi bu pes etmeyi gerektirmez.

Yok gurban olmaz o. Medeniyet sadece elinde meşale tutan teyzenin yaşadığı semtte var. Sen ben ne anlayak medeniyetten :)
Graliyet ailesinin gapisinda yatsam olmaz mı gardas??Özgürlük anıtı dedikleri şey mesaleyse ben de alası var:-)

İşte bi espiri yaptım Amerika'nın ... Semti diye ki bu kelime grubu internette pek çok yerde geçer. Ama bunu bile bilmeyen cahil bi toplumun içindeyken boşanan kadınların zorluk çekmesi çok doğal çünkü cahillik diz boyu, iki satır kitap okuma yok kimsede
Allah aşkına ne içtiyseniz ben de istiyorum. Siz boşanmaya zor mu diyorsunuz, cahil kadınların boşanmasına mı zor diyorsunuz belli değil. Kafanızı bi toplayın, bi kahve için, ayılın ve tekrar konuşalım bence. Biraz tutarlılık olsun en azından.

Boşanın kızlar tamam ya ben boşandım sıfır sorun yaşadım herşey süper, toplumsal yargılama sıfır. Hiç çekmeyin anında boşanın. Hatta boşanmak için tekrar tekrar evlenip ertesi gün boşanın olur mu. Tozpembe bi hayat boşanan kadınları kollarına açmış bekliyor çünkü Avrupa'da yaşıyoruz hepimiz

Graliyet ailesinin gapisinda yatsam olmaz mı gardas??Özgürlük anıtı dedikleri şey mesaleyse ben de alası var:-)
Yok anacım olmaaaaaz, ısrar etme reca ederim. Zaten bi espriyi bile anlayamıyoruz şurada. İyice batırmayalım :))))

Boşanın kızlar tamam ya ben boşandım sıfır sorun yaşadım herşey süper, toplumsal yargılama sıfır. Hiç çekmeyin anında boşanın. Hatta boşanmak için tekrar tekrar evlenip ertesi gün boşanın olur mu. Tozpembe bi hayat boşanan kadınları kollarına açmış bekliyor çünkü Avrupa'da yaşıyoruz hepimiz
Amerika mı Avrupa mı? Bi karar verin artık canım siz de :)

Back
X