Boşanmayı düşünüyorum anne evindeyim

Türk erkeklerin çoğu öyle ciddiyim aldatma vs... olmadığı sürece evliliği bitirmeyin bence sevgin yoksa ki var kiskaniyorsun soyle bana kocamiss gibi davran de iş yerinde bana mesela ahmet böyle böyle güzelsin dedi de kiskandir ben senden duymak istiyorum de

Kaç yaşındasınız?boşansanız başka adamla evlenseniz o da güzelsin demese boşanacak mısınız ondan da.şiddet ve aldatma yoksa sürdürün derim. Bende evlilik için erken karar verdiğiniz düşüncesi uyandı.ama evladınıza günah

Sadece merak ettiğim için soruyorum nasıl bir ilgi istersiniz ya da o ne yaparsa değerli hissedeceksiniz? Biz kadınlar bazen simartilmayi çok istiyoruz bu olmayınca kiymetsiz olduğunuzu düşünüyoruz böyle bir durum olabilir mi ?

Hic bir sey eskisi gibi degil yazmissin... eskiden nasildi sen nasildin o nasildi ?
Bazen ben de senin gibu düşünüyorum hic bi sey eskisi gibi degil kendimi degerli hissetmiyorum bi iltifat bile duymuyorum diyorum kendi kendime... sonra bi gun dank etti aslinda bende cok degismisim... ozenmiyorum eskisi gibi ne kendime ne esime ne hazirladigim sofraya... ben de demiyorum eskisi kadar guzel sözler. .. ben degistiysem esimin degismeside normal ha bu benim onu onun beni sevmedigi anlamina gelir mi hayir...
Biz bayanlar ilgi ve iltifattan cok hoslaniyoruz ama bazi erkekler bunu pek beceremiyorlar... mesela benim esimin kullandigi tek guzel soz "canim"dir ama ben ona onlarca sey söylerim.
Yillar gectikce gozlerinde beni sevdigini görebiliyorum hala... ve beklemiyorum artik iltifat falan...
Bence sen de bi kendini ölçüp tartmalisin... esinle konusmalisin belki onun da senden istedigi bazi seyler vardir.
Hem bosanmak kolay bir sey degil... daha mutlu olacagina emin misin...
Sen bi annesin cocugunun mutlulugu icin de tekrar denemelisin...
Bazi konularini hatırlıyorum yıpranmış olabilirsin... kayinvalide evlilik hayati iş hayati ve cocuk... bunlar birikmis yormustur seni birlikte bi yere gidin tatil yapin sakin kalin kendi kendinize kalin konusun... insallah her sey gönlünce olur.

Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama boşanma düşüncesini kafanızdan çıkarın bence. Halledilebilir problemler gibi geldi. İnşallah her şey düzelir. İnşallah her şey gönlünce olur.

Hemen galeyane gelme bence. Sen kendini kıymetli görki kocanda öyle görsün canim. Benim kocamda öyle seyler bilmiyordu ilk zamanlar ama şimdi sana ölürüm bile diyor on beş senelik evliyim. Güçlü kadın ol görmezden gelemeyecek.
Masallah nasil guclu olucaz biraz tuyo verir misiniz?
Benim esimde ilgisiz
15 yil sonra esinizin kiymet bilip gizel sozler soylemesi takdire şayan
Hem konu sahibi de faydalansin tecrubenizden..

Sadece bu sebep mi var yani iltifatlarda bulunmaması gibi yoksa daha büyük nedenler var mı ?

Back
X