Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu düşündünüz bu nadide yorumu yapicam diye !!!Bir kere bile güzelsin demeden çocuğunuz olmuş
ah birde dese neler olur kim bilir. .
Çok mu düşündünüz bu nadide yorumu yapicam diye !!!
Niye asabim bozuk olsun. Konu sahibi zannettiniz beni galiba kendi capinizda cevap yetistiricem derken ama olmadi elinizde patladiZaten asabiniz bozuk . Olmadı bu dimi pardon![]()
Niye asabim bozuk olsun. Konu sahibi zannettiniz beni galiba kendi capinizda cevap yetistiricem derken ama olmadi elinizde patladi![]()
Yorumunuzun gereksizligi beni cevap vermeye zorladı..kabul edin gereksiz ve manasız bi yorumdu. Kimseye bi faydasi olmayacak saçmalıkti yaniEvet siz cevap yetistirince konu sahibi sandım![]()
Yorumunuzun gereksizligi beni cevap vermeye zorladı..kabul edin gereksiz ve manasız bi yorumdu. Kimseye bi faydasi olmayacak saçmalıkti yani![]()
Masallah nasil guclu olucaz biraz tuyo verir misiniz?Hemen galeyane gelme bence. Sen kendini kıymetli görki kocanda öyle görsün canim. Benim kocamda öyle seyler bilmiyordu ilk zamanlar ama şimdi sana ölürüm bile diyor on beş senelik evliyim. Güçlü kadın ol görmezden gelemeyecek.