• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis baba ve cocuk hakkinda

Cansu888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
135
107
18
36
Baba gorme hakkı haftada 3 saat olarak belirlenen babanin suan kizi 2 yasinda.anne baba ayri fakat resmen bosanmadi.tekrar cekismeli dava açılacak. Kiz 4 yasina gelince tuvalet egitimi tam olunca.babada hakim mudahale edip.yatiya kalmak 15 gun tatilini babada geçirmesi gibi bir uygulama ekliyor mu
yada
Çekişmeli dava açılıp sürerken eski karar gözden gecirilip mi gece yatiya yollama ve 15 gün babada kalma mi veriliyor.
Suan taraflar haftada bir gün 3 saatten memnunlar.

Taraflar memnunsa hakim 15 gun yatili kalinabilir dediginde de uymak zorunda degiller ki. Bir de 4 yas cocugunu sanmiyorum 15 gun yatili versin hakim. Hic duymadim.
Dava cekismeli de olsa cocukla ilgili kararlari almak icin bir sure medenilesebilir anne ve baba diye dusunuyorum

Taraflar memnunsa hakim 15 gun yatili kalinabilir dediginde de uymak zorunda degiller ki. Bir de 4 yas cocugunu sanmiyorum 15 gun yatili versin hakim. Hic duymadim.
Dava cekismeli de olsa cocukla ilgili kararlari almak icin bir sure medenilesebilir anne ve baba diye dusunuyorum
Bir yakinimiz cekismeli boşanırken 4 yasina kadar baba cocugu 2 haftada bir 6 saat görmüş.4 yaşından sonra yatili vermeye başlamışlar kim talep etti bilmiyorum.15 günde cocuk babasında kaliyor. Diger bir yakinimizda çocuğu bebekken ayrildi ona da hakim ayrilik kararinda haftada 3 saat verdi baba icin.demek istedigim suan ayrilik karari var tek.cekismeli dava açıldığında o davaya bakan hakim.bu yakinimiza da boyle şeyler ekler mi?ilk yakinimin eski esi ile kendisinin bulundugu yer arasinda 45dk var.eski esi il merkezinde digeri ilcede.2. Yakınımın ise uzak degil 2 sokak otedeler.
Yoksa bu durum uzakliga gore mi?

Bir yakinimiz cekismeli boşanırken 4 yasina kadar baba cocugu 2 haftada bir 6 saat görmüş.4 yaşından sonra yatili vermeye başlamışlar kim talep etti bilmiyorum.15 günde cocuk babasında kaliyor. Diger bir yakinimizda çocuğu bebekken ayrildi ona da hakim ayrilik kararinda haftada 3 saat verdi baba icin.demek istedigim suan ayrilik karari var tek.cekismeli dava açıldığında o davaya bakan hakim.bu yakinimiza da boyle şeyler ekler mi?ilk yakinimin eski esi ile kendisinin bulundugu yer arasinda 45dk var.eski esi il merkezinde digeri ilcede.2. Yakınımın ise uzak degil 2 sokak otedeler.
Yoksa bu durum uzakliga gore mi?
Bilemiyorum ama taleple de alakalidir mutlaka.

Benim boşanmam anlaşmalı.oldu ama çocukla.ilgili hiç bir madde yazmamıştık ayda ikinci ve 4.haftalar da cumartesi alıp pazar getirme 15 tatilde 1 hafta kalma temmuzda bir ay kalma çok.sukur mesleğinden dolayı alamıyor neye gore verdi hakime hanım bilmiyirum ama bu durumdan bende hiç hoşlanmadım şimdilik.sikinti yaşamıyorum ama ilerde büyüyünce ne olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı Olsun avukatınıza belirtin ki.ona gire ayarlasın

Back
X