Bir yakinimiz cekismeli boşanırken 4 yasina kadar baba cocugu 2 haftada bir 6 saat görmüş.4 yaşından sonra yatili vermeye başlamışlar kim talep etti bilmiyorum.15 günde cocuk babasında kaliyor. Diger bir yakinimizda çocuğu bebekken ayrildi ona da hakim ayrilik kararinda haftada 3 saat verdi baba icin.demek istedigim suan ayrilik karari var tek.cekismeli dava açıldığında o davaya bakan hakim.bu yakinimiza da boyle şeyler ekler mi?ilk yakinimin eski esi ile kendisinin bulundugu yer arasinda 45dk var.eski esi il merkezinde digeri ilcede.2. Yakınımın ise uzak degil 2 sokak otedeler.Taraflar memnunsa hakim 15 gun yatili kalinabilir dediginde de uymak zorunda degiller ki. Bir de 4 yas cocugunu sanmiyorum 15 gun yatili versin hakim. Hic duymadim.
Dava cekismeli de olsa cocukla ilgili kararlari almak icin bir sure medenilesebilir anne ve baba diye dusunuyorum
Bilemiyorum ama taleple de alakalidir mutlaka.Bir yakinimiz cekismeli boşanırken 4 yasina kadar baba cocugu 2 haftada bir 6 saat görmüş.4 yaşından sonra yatili vermeye başlamışlar kim talep etti bilmiyorum.15 günde cocuk babasında kaliyor. Diger bir yakinimizda çocuğu bebekken ayrildi ona da hakim ayrilik kararinda haftada 3 saat verdi baba icin.demek istedigim suan ayrilik karari var tek.cekismeli dava açıldığında o davaya bakan hakim.bu yakinimiza da boyle şeyler ekler mi?ilk yakinimin eski esi ile kendisinin bulundugu yer arasinda 45dk var.eski esi il merkezinde digeri ilcede.2. Yakınımın ise uzak degil 2 sokak otedeler.
Yoksa bu durum uzakliga gore mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?