Boşanmış bir ben, aldığım huzur , ve uyum sağlama yeni hayatım, yeni hayatıma aktivite ?

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
750
177
103
Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .

Merhaba hanımlar . Daha önceki konularından bahsettiklerimden hatirlayan vardir belki .eski eşimle olan sorumlarim ,karar aşamalarım sıkıntılarım ve boşanma surecim felan derken epey zor zamanlar yaşadım .. ve sonuçta eşimde boşandım... Artık yeni hayatıma uyum sağlama sürecindeyim. Kendime yeni hayırlı bir yok çizmeye çalışıyorum. Bu aşama da kendimi geliştirecek aktiviteler düşünüyorum , bana onerebileceginiz hobiler yada onerileriniz nedir ? Çok tşk ederim şimdiden .
Tenis yüzme ya da dağ yürüyüşü gibi sporlar. Ya da ahşap boyama ve seramik. Mutlaka kalabalık olsun. Kafanız dağılır yeni insanlarla tanışır çevrenizi degisirsiniz.

Hayirli olsun belliki zor bi evlilikten cikmissiniz. Pilates, el beceri ve dil kurslari cok iyi gelebilir.

Boşanmanıza cidden çok sevindim.
Kişisel gelişim kariyer kursları da iyi vakit geçirmenizi sağlar. Memurdunuz diye hatırlıyorum, haftasonlarınız boş, turlara katılın.

Çok çok zor bir evlilik ve hele ki ayrılma asamasi daha da kötü geçti .
geçmiş olsun, ben boşanabilmek için işimi iflasa sürükledim. evet başardım, boşandım. şimdi işi kurtarmaya çalışıyorum :) bir de menopoza giriyodumki hayıt tentürü yetişti imdadıma, bir süre daha gündemimde olmayacak menopoz. access bars bana iyi geldi. ne meditasyon gibi önce arın sonra dezenfekte ol sonra geliş diyor, ne yoga gibi dingin denge diyor. sen muhteşemsin ve kendini olduğun gibi bir sev diyor access bars :) çok eğlenceli, tavsiye ederim

Eşinizden neden boşandınız ve bu kararı kaç günde veya kaç ayda aldınız benimde mutsuz giden bir evliliğim var da bilgi almak istiyorum sizden ne tür zorluklarla karşılaştınız

Yazılım VS öğren veya blender gibi yerlerden karakter çizimi obje çizimi gibi şeyler yağışı kafanı dağıtabilir yeni fikirler kazanabilirsin

Boşanma aşamasında ve sonrasında uyku duzenim hiç kalmamıştı sabahlara kadar uyku tutmuyor oturuyordum düşün düşün saniyeler geçmezdi.o süreçlerde kişisel gelişim kitapları ve güçlü kadın olma ile ilgili psikolojik le kitaplar çok iyi geldi bana . Ruhumuzda bedeninizde dinlenir hemde güzel kararlar almanıza ve uygulamanıza yardımcı olur

Hayırlı olsun, güzel günler çabucak gelsin inşallah, hatırladım konularını. Nasıl ikna oldun boşanmaya.

Yaz geliyor, turlara katıl imkanın varsa merak ettiğin şehirleri görmek güzel olacaktır

Ben boşandıktan sonra hırs yapmıştım. Fitness’a yazıldım. “Kaybettiğine yansın” diyecektim aklım sıra. Orda Yunan heykeli gibi erkek hoca vardı. Ondan ders aldım. Derken onla sevgili olduk 🤦🏻‍♀️ Sonra sevgilim ilişkimizi gizleyince bu seferde öğrencisiyle ilişki yaşıyor diye yönetime şikayet ettim 😂 Yani kısaca fitness iyi ama böyle şeylere bulaşmadan 💃🏻💃🏻

geçmiş olsun, ben boşanabilmek için işimi iflasa sürükledim. evet başardım, boşandım. şimdi işi kurtarmaya çalışıyorum :) bir de menopoza giriyodumki hayıt tentürü yetişti imdadıma, bir süre daha gündemimde olmayacak menopoz. access bars bana iyi geldi. ne meditasyon gibi önce arın sonra dezenfekte ol sonra geliş diyor, ne yoga gibi dingin denge diyor. sen muhteşemsin ve kendini olduğun gibi bir sev diyor access bars :) çok eğlenceli, tavsiye ederim
O dediğiniz şeyi bı arastirayim ,duymadım daha önce çünkü

Eşinizden neden boşandınız ve bu kararı kaç günde veya kaç ayda aldınız benimde mutsuz giden bir evliliğim var da bilgi almak istiyorum sizden ne tür zorluklarla karşılaştınız
Cinsel hayatimizin nerdeyse ,3 buçuk yıldır olmamasi ve bunu araştırırken benim eşimin teleofnunda çok farklı şeyler görmem ve eşimin bunları kabul etmemesi ,sorunolarak görmemesi olarak başladı serüvenim ve hemen bu kararı almadım uzun süre arstirdim sabrettim bekledim ve deliller topladım . Ya i uzun bı konu

Back
X