• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış hanımlar bakar mısınız?

kardelenlerinsesi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
113
43
98
31 martta bir konu açmıştım. Yeni biriyle tanıştım. Birkaç aydır yazışıyoruz konuşuyoruz ama hiç buluşmadım . Ve güvenmeden adım atmayı düşünmüyordum ancak o lişinin bir anda ilgisizliği bailamıştı. Bugün biraz yazıştık ve bana daha önce evlenip boşanmamı sorun ettiğini söyledi. Önce ne yazacağımı bilemedim. Yani bu çok normal birşey diye düşündüm. Ben yaklaşık 1 seneye yakın evli kaldım ve 2016 da boşandım arkadaşlar. Zaten bu zihniyette düşündüğü için acaba Allah beni kurtardı mı dedim ama yinede üzüldüm. Kendimi kötü hissetmeme neden oldu. Şimdiye kadar hiçkimse tarafından böyle bu gerçeğimle yüz yüze bırakılmadım sanki kusurmuş gibi. Siz neler önerirsiniz. Yani yaşım 26 olduğu için tanışmak isteyenlerde bekar oluyor genelde . Bana birşeyler söyleyin nolur çok üzülüyorum

• Üzgünüm
Reactions: 000
31 martta bir konu açmıştım. Yeni biriyle tanıştım. Birkaç aydır yazışıyoruz konuşuyoruz ama hiç buluşmadım . Ve güvenmeden adım atmayı düşünmüyordum ancak o lişinin bir anda ilgisizliği bailamıştı. Bugün biraz yazıştık ve bana daha önce evlenip boşanmamı sorun ettiğini söyledi. Önce ne yazacağımı bilemedim. Yani bu çok normal birşey diye düşündüm. Ben yaklaşık 1 seneye yakın evli kaldım ve 2016 da boşandım arkadaşlar. Zaten bu zihniyette düşündüğü için acaba Allah beni kurtardı mı dedim ama yinede üzüldüm. Kendimi kötü hissetmeme neden oldu. Şimdiye kadar hiçkimse tarafından böyle bu gerçeğimle yüz yüze bırakılmadım sanki kusurmuş gibi. Siz neler önerirsiniz. Yani yaşım 26 olduğu için tanışmak isteyenlerde bekar oluyor genelde . Bana birşeyler söyleyin nolur çok üzülüyorum
Bende bunu defalarca yasadım ıkıncı evlılıgı mı bosanmıs biriyle yaptım ha Baska sorunlar var tabi ama bununla ilgili degıl ama bosanmıs olup hıc evlenmemiş erkekler evlenen iki arkadasım var birazsa kısmet uzmeyın canınızı bu zihniyette biri gıtmıs iste daha ıyı sakın o psikolojiye gitmeyin ben gıtmıstim sonu depresyona gıder

Onunla sevısmeyecegını anlamıs, mesafe koymus.
Sonra konusmussunuz Bakmıs senı ıkna edemeyecek sevısmeye evlenmekte istemiyor bu sefer de evlendın daha once bahanesını sunmus.

Sana yaklaşırken daha once evlendıgını biliyordu, o Kucuk beyninde kim ne fantazıler kurdu ama baktı senınle ulasamayacak fantazılere vakitte kaybetmek istemedi cirkin pislik.

Mevzu daha once evlenmen degıl, daha once evlenip Bosanmakta suc degıl kirli pis bısey degıl. İlkinde yaklasmasaydı, saygı duyardım ama bunu sonradan bahane etmesi gozumde tanımadığım adamı cırkın bir pislige cevirdi.

Ne güzel bakın düşüncesini şimdiden söylemiş. İş dallanıp budaklandığında söyleseydi sizin için daha büyük bir yıkım olurdu. En iyisi olmuş hayatınızdan çıkması. Allah hayırlı İnsanlarla karşılaştırsın inşallah

Hahah ya kusura bakma da kendisi bakir miymis bi laf var da ban yememek icin zikretmicem. Sakın ona laf anlatma hatta de ki, dogru söylüyosun ben evlenip bosandım ve coooook kirliyim o temiz kalbini ve bedenini bana açmamalısın, iyi günler:) sen bosandıktan sonra muhtemelen su dersi almıssındır 'hiç kimsenin kendimi kötü hissetmeme neden olmasına izin vermicem" ee sorun yok? Dalga gec bu zavallı zihniyetle önüne bak

Hahah ya kusura bakma da kendisi bakir miymis bi laf var da ban yememek icin zikretmicem. Sakın ona laf anlatma hatta de ki, dogru söylüyosun ben evlenip bosandım ve coooook kirliyim o temiz kalbini ve bedenini bana açmamalısın, iyi günler:) sen bosandıktan sonra muhtemelen su dersi almıssındır 'hiç kimsenin kendimi kötü hissetmeme neden olmasına izin vermicem" ee sorun yok? Dalga gec bu zavallı zihniyetle önüne bak
Teşekkürler

Elbette haklısınız ama bunu önceden söylemesi iyi bir şey. Siz ona tamamen bağlanıp işler ilerlediğinde zor olacaktı. Hepimizin kriteri var elbette bu bize göre normal ama böyle düşünen insanlar var malesef. Uygun bir dille anlatsan da kafasında yoksa olmaz. İstersen iyi biri ol. Üzme kendini bunun için

Sonra konusmussunuz Bakmıs senı ıkna edemeyecek sevısmeye evlenmekte istemiyor bu sefer de evlendın daha once bahanesını sunmus.

Sana yaklaşırken daha once evlendıgını biliyordu, o Kucuk beyninde kim ne fantazıler kurdu ama baktı senınle ulasamayacak fantazılere vakitte kaybetmek istemedi cirkin pislik.

Mevzu daha once evlenmen degıl, daha once evlenip Bosanmakta suc degıl kirli pis bısey degıl. İlkinde yaklasmasaydı, saygı duyardım ama bunu sonradan bahane etmesi gozumde tanımadığım adamı cırkın bir pislige cevirdi.
Söylediğim anda vazgeçse dürüst karşılardım.ama uzun zaman geçti

Bende boşandım. Ve evliliğimi daha önce hiç evlilik yapmamış biriyle yapmak istemiyorum. Yaşım 23, ve sadece 4 ay evli kalmış olmama rağmen..

Herkesin evlilik kriterleri farklıdır okeyim buna.Ama konuşup konuşup sonra boşanmış olman sıkıntı demek baya saçma.Biri kriterlerine uymuyorsa direk iletişimi kesersin hiç uzatmadan.Yoksa karşı tarafa umut vermiş olursun.Belki adamın baska niyetleri vardı belki karşı tarafı incitir miyimi dusunemeyecek kadar duygusuz ve dusuncesizdi.Her hakükarda bela savmissiniz basinizdan bosverin.

Evlilik kısmet işi.
Bizim mahalleden tanıdığımız 33 yaşında, hiç evlenmemiş 35 yaşında biriyle evlendi. Kadının ikinci adamın ilk evliliği. Şu an bir çocukları var. Gayet mutlular...

Olacağı varsa olur. Belki hiç evlenmemiş olur belki sizin gibi evlenip ayrılmış olur. Tek bir duruma kendinizi endekslemeyin.

Sadece eğer çocuk yoksa, çocuksuz bir adamla evlenmeniz daha iyi. Cünkü kadının çocuğu olsa da çoğunlukla evliliği güzel yürütüyor. Ama adamın çocuğu varsa çoğunlukla eski eş sorun çıkartabiliyor.
Benim cevremde duyduğum örnekler hep böyleydi. Tabi istisnalar vardır ama az.

Bu aday karaktersiz biri. Evlenip ayrılmak sizi asla kusurlu yapmaz.. kısmetse evlenirsiniz. Sadece firsatcilara karşı dikkatli olun. Kendi değerlerinizden ödün vermeyin. Zaten sizin kararınıza değer vermeyen birini hemen eleyin. Önce bir adam size saygı duyacak. Değerlerinize saygı gösterecek. Önce saygı sonra sevgi..

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlilik kısmet işi.
Bizim mahalleden tanıdığımız 33 yaşında, hiç evlenmemiş 35 yaşında biriyle evlendi. Kadının ikinci adamın ilk evliliği. Şu an bir çocukları var. Gayet mutlular...

Olacağı varsa olur. Belki hiç evlenmemiş olur belki sizin gibi evlenip ayrılmış olur. Tek bir duruma kendinizi endekslemeyin.

Sadece eğer çocuk yoksa, çocuksuz bir adamla evlenmeniz daha iyi. Cünkü kadının çocuğu olsa da çoğunlukla evliliği güzel yürütüyor. Ama adamın çocuğu varsa çoğunlukla eski eş sorun çıkartabiliyor.
Benim cevremde duyduğum örnekler hep böyleydi. Tabi istisnalar vardır ama az.

Bu aday karaktersiz biri. Evlenip ayrılmak sizi asla kusurlu yapmaz.. kısmetse evlenirsiniz. Sadece firsatcilara karşı dikkatli olun. Kendi değerlerinizden ödün vermeyin. Zaten sizin kararınıza değer vermeyen birini hemen eleyin. Önce bir adam size saygı duyacak. Değerlerinize saygı gösterecek. Önce saygı sonra sevgi..

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: 000
İlişkinin başında biliyordu hiç başlamaması gerekirdi. Ben de daha önceden evlenip boşanmış biriyle evlenmezdim hiç evlenmediysem bu tercih meselesi ama bunu basta söylemeliydi. Yani mevzu sevişip sevişmeme mevzusu değil de benimle birlikte bütün heyecanları ilk defa yasamasını isterdim nişan nikah balayı vs

Nokta atışı yorum yapmissiniz..👏👏 katılıyorum.

Tabiki de Allah sizi kurtardı. Bir sapıktan kurtuludugunuza ve düşüncelerini önemseyip üzüdugunuze inanamıyorum. Kendinize güvenin biraz. Kimseyi öldürmediniz, hırsızlık yapmadiniz, yüz kızartıcı bir suç islemediniz. Nasıl ki bir imza atıp evlendiyseniz, aynı şekilde bir imza atıp boşandıniz. O örümcek beyinli ile tekrar görüşmeyin. Ararsan onu aşağılayin.

Back
X