Boşanmış hanımlar yardım edermısınız.

guz_1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
3.236
864
123
Evliliğim 3 ay once bıttı. Şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum. Duygularımı hissedemiyorum. Ne nefret ne acı be sevgı garıp bır haldeyım.

Şimdi hayatıma başka bırı dahıl olmak ıstıyor. Hemde cıddı bır sekılde. Ama kafa o kadar karışık duygularım okadar ıncınmıs kı sağlıklı bır ılıskı kurabılırmıyım bılmıyorum. İyi bır ınsan oda travmalı bır boşanma yasamıs ve aılesı olsun ıstıyor ıkımızınde cocugu yok. kafam allak bullak cok erken gıbı . Ama sıkıntılarımdan benı uzaklaştırıyor. Dertlerımı dınlıyor.

Doğru zamanı beklemelımıyım. Dogru zaman ne zamandır. Hersey bırbırıne karışmış durumda.

Yasamıs görmüş ınsanlardan tavsıye almaya ıhtıyacım var.

Duygusal boşluktasınız yani.
Haç acele etmeyin.
Şu anda sağlıklı kararlar almama imkanınız çok yüksek.
Aileniz ve çevrenizin yorumlarını önemseyin mutlaka..
Onlar sizden daha objektif bakacaklar.

Duygusal boşluktasınız yani.
Haç acele etmeyin.
Şu anda sağlıklı kararlar almama imkanınız çok yüksek.
Aileniz ve çevrenizin yorumlarını önemseyin mutlaka..
Onlar sizden daha objektif bakacaklar.

aılem başka bır sehırde. uzak bır sehırden açıkçası durumu analız edebilecek durumda degıller. ardaslarımada böyle bırsey soramam bıle . malum 8 yıldan sonra tum ardaslar hemen hemen ortak arkadaşlarımız oldu.

Evliliğim 3 ay once bıttı. Şimdi hayata tutunmaya çalışıyorum. Duygularımı hissedemiyorum. Ne nefret ne acı be sevgı garıp bır haldeyım.

Şimdi hayatıma başka bırı dahıl olmak ıstıyor. Hemde cıddı bır sekılde. Ama kafa o kadar karışık duygularım okadar ıncınmıs kı sağlıklı bır ılıskı kurabılırmıyım bılmıyorum. İyi bır ınsan oda travmalı bır boşanma yasamıs ve aılesı olsun ıstıyor ıkımızınde cocugu yok. kafam allak bullak cok erken gıbı . Ama sıkıntılarımdan benı uzaklaştırıyor. Dertlerımı dınlıyor.

Doğru zamanı beklemelımıyım. Dogru zaman ne zamandır. Hersey bırbırıne karışmış durumda.

Boşanır boşanmaz ben de aynı durumun icine düşmüştüm ama yapamadım. Hala da yapamıyorum. Nefret bile olsa bütün duygularım netleşmeden olmaz diye düşünüyorum.

Boşanır boşanmaz ben de aynı durumun icine düşmüştüm ama yapamadım. Hala da yapamıyorum. Nefret bile olsa bütün duygularım netleşmeden olmaz diye düşünüyorum.

sizin ne kadar oldu boşanalı. Acaba duygulrımız netlesecekmı artık. Mantıklı olarak dusundugumde . sankı bole devam edersem sureklı eskıyı dusunup kahredecegım kendımı. Pekı ne geçecek elıme kocaman bır hıc. Hayata tutunmaya calısmak gerek dıyorum. yenı anılar olmadan eskılerı unutmayacaksın dıyorum.
Bazende bunlar bır bahane bosuktasın dur dıyorum .

Boşluktasınız, yeniliklere yelken açabilmek için ruhun dinlenmesi gerek bu da ancak zamanla olabilecek bir şey..

benim başımdan böyle bişey geçmedi ama yine de yazmak istedim..
hayatınızda tabii ki de biri olsun ama evliliği birkaç sene düşünmeyin bence..
önce bi kendinize gelin rahatlayın bütün duygularınızdan emin olun..
özgürlüğün tadını çıkarın..
bunları yaşadıktan sonra da aynı kişiyle evlenmeyi düşünürseniz o zaman evlenin
ama şimdi çok erken gibi geldi bana..
ayrıca kafanız okadar karışıkken ve duygularınız incinmişken evlenirseniz
mutlu oluncak biriyle bile mutlu olamaybilirsiniz..
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..

yeni kıpırtılar hissetmek güzel ama bu içinde olduğun boşluktan sığınacak bir liman arama isteğinden de olabilir.
karşındaki insan da seni mutlu edemezse üst üste toplanmak biraz daha yorucu olur.
ben böyle bir durumda olsam önce kafamı netleştirip dinlenirim.

Boşanmış değilim ama bence de biraz düşünün
Hani boşluktan olursa ve karşınızdaki bey de ciddi ise yazık olur
Ona da söyleyin biraz yavaştan alır ve birbirinizi tanımaya çalışırsınız :)

sizin ne kadar oldu boşanalı. Acaba duygulrımız netlesecekmı artık. Mantıklı olarak dusundugumde . sankı bole devam edersem sureklı eskıyı dusunup kahredecegım kendımı. Pekı ne geçecek elıme kocaman bır hıc. Hayata tutunmaya calısmak gerek dıyorum. yenı anılar olmadan eskılerı unutmayacaksın dıyorum.
Bazende bunlar bır bahane bosuktasın dur dıyorum .

8,5 ay oldu. Neredeyse bir yıldır da ayrıyız.

Ben de bir iki talibe yaklaşmaya calıstım ama olmadı. Elbet vardır bir zamanı. civi civiyi sökmüyor her zaman.

yeni kıpırtılar hissetmek güzel ama bu içinde olduğun boşluktan sığınacak bir liman arama isteğinden de olabilir.
karşındaki insan da seni mutlu edemezse üst üste toplanmak biraz daha yorucu olur.
ben böyle bir durumda olsam önce kafamı netleştirip dinlenirim.

doğru soyluyorsun. 2. defa bır yıkımı kaldırmak zor olur. bende aynı fıkırdeydım. lakın her yalnız kaldığımda dahada kotu olmdugumu farkettım . Sorumlarımı olduğundan daha buyuk yasadım. ne zamankı hıc bır ey olmamış gıbı hayatıma devam etmeye calıssa dahada ıyılestıgımı farkettım.

Boşanmış değilim ama bence de biraz düşünün
Hani boşluktan olursa ve karşınızdaki bey de ciddi ise yazık olur
Ona da söyleyin biraz yavaştan alır ve birbirinizi tanımaya çalışırsınız :)

aslında en basından berı soyluyorum zaman ıhtıyacım olduğunu . kimseye bırsey hıssedebılecek durumda olmadığımı. belkıde suan boşluktan böyle davrandığımı . zamanla ıyılesınce belkıde onla konuşmak bıle ıstemeyecegımı. Ama ısrarla bu süreçte yanımda olmak ıstıyor. Ama gun güne dahada bağlanıyor. hayaller kuruyor. Bense onun yanında zmaan zaman eskıye ağlıyorum. karışık bır durum.

aslında en basından berı soyluyorum zaman ıhtıyacım olduğunu . kimseye bırsey hıssedebılecek durumda olmadığımı. belkıde suan boşluktan böyle davrandığımı . zamanla ıyılesınce belkıde onla konuşmak bıle ıstemeyecegımı. Ama ısrarla bu süreçte yanımda olmak ıstıyor. Ama gun güne dahada bağlanıyor. hayaller kuruyor. Bense onun yanında zmaan zaman eskıye ağlıyorum. karışık bır durum.

Eskiye ağlıyorsanız daha tam bitmemiş demektir sizin için ama siz söylemişsiniz zaten vicdani olarak bundan sonrasının sorumluluğu ona ait :34:

8,5 ay oldu. Neredeyse bir yıldır da ayrıyız.

Ben de bir iki talibe yaklaşmaya calıstım ama olmadı. Elbet vardır bir zamanı. civi civiyi sökmüyor her zaman.

bız kadınlar boyleyız maalesef. erkekler hayatlarına başkalarını almakta hıc zorlanmıyorlar. bızler duygularımızın ıcınde boğuşup dururken yıllar gecıyor. hakkında hayırlısı olsun

Erkeklere guvenin bitmesinden, kendini bu dusunceyle yanlizliga itmektense sevgilinin olmasi daha guzel. Sana yardim edebilir belkide.

Hata yapmadan, direk evlilik plani yapmadan, kendine zaman vererek ilerleyebilirsin.
Karsindaki insanida uyarip sende fazla beklentiye girmemesi anlayisli olmasini rica edersin.
Omur boyu yas tutucak degilsin sonucta:)

Erkeklere guvenin bitmesinden, kendini bu dusunceyle yanlizliga itmektense sevgilinin olmasi daha guzel. Sana yardim edebilir belkide.

Hata yapmadan, direk evlilik plani yapmadan, kendine zaman vererek ilerleyebilirsin.
Karsindaki insanida uyarip sende fazla beklentiye girmemesi anlayisli olmasini rica edersin.
Omur boyu yas tutucak degilsin sonucta:)

tam olarak bazen dusundugum seylerı yazmışsın. o kadar ıkılemde kalıyorumkı hangısı doğru hangısı yanlış ışin içinden çıkamaz oldum.

tam olarak bazen dusundugum seylerı yazmışsın. o kadar ıkılemde kalıyorumkı hangısı doğru hangısı yanlış ışin içinden çıkamaz oldum.

Dogru olan gecmisin gecmiste kaldigini kabullenip aglamayi birakman.
Yanlis olabilicek tek sey var oda bir anlik ofke veya sevincle tekrar evlenmeye karar vermen olabilir.
Ama zaten sende su anda zamana ihtiyacin oldugunun farkindasin buyuk ihtimalle hata yapmicaksindir.
Bence fazla dusunme hic biraz kontrolu kaybetmeden oluruna birak.

selam canım ben boşanalı yaklaşık 6 seneyi geçiyo bende yaklaşık 6 yıldır başka biriyle görüşüorum ayrıldıktan 5 ay sonra falan nişanlımla tanıştım ve evlilik korkusu yaşadığım için başka sebeplerdende ötürü 6 yılda anca evlenmeye karar verebildim emin olmadan 2. bir evlilik yapmak çok çok zor 2 kere ypranmak 2 kere aynı şeyleri yaşamak çok zor bana göre ve sen şuan çok yeni bir ilişkidesin hem 3 ayda insanı tanımak güç hemde yeni boşanmış birisi olarak doğru karar verebilmek güç insan ayrılınca boşluğa düşüyo ortada kalıcam sanıyo ama bence bunlar gelip geçicek herşey daha iyi olucak 1 hata daha yapmamak için bekle ve karşındaki insanı iyi tanı öyle karar ver derim hakkında hayırlısı olsun ins.

selam canım ben boşanalı yaklaşık 6 seneyi geçiyo bende yaklaşık 6 yıldır başka biriyle görüşüorum ayrıldıktan 5 ay sonra falan nişanlımla tanıştım ve evlilik korkusu yaşadığım için başka sebeplerdende ötürü 6 yılda anca evlenmeye karar verebildim emin olmadan 2. bir evlilik yapmak çok çok zor 2 kere ypranmak 2 kere aynı şeyleri yaşamak çok zor bana göre ve sen şuan çok yeni bir ilişkidesin hem 3 ayda insanı tanımak güç hemde yeni boşanmış birisi olarak doğru karar verebilmek güç insan ayrılınca boşluğa düşüyo ortada kalıcam sanıyo ama bence bunlar gelip geçicek herşey daha iyi olucak 1 hata daha yapmamak için bekle ve karşındaki insanı iyi tanı öyle karar ver derim hakkında hayırlısı olsun ins.

haklısınız. beklemem gerek. karsımdakı ınsana aslında anlatamıyorum bu durumu. bır an boşluğuma denk gelecek hayatımı altüst edecegım dıye cok korkuyorum. suan cok zayıf bır durumda olduğumu ve mantıklı dusunemedıgımı evet onla ıyı zaman gecırdıgımı ama bunların gecıcı bır duygu olduğunu anlatıyorum. ısrar edıyor. bazen düşünüyorum sadece kendını düşünen bencılın tekı bazende yanımda olmak ıstemesınde bır sakınca yok. neden kızıyorsun dıyorum. sadece hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın

haklısınız. beklemem gerek. karsımdakı ınsana aslında anlatamıyorum bu durumu. bır an boşluğuma denk gelecek hayatımı altüst edecegım dıye cok korkuyorum. suan cok zayıf bır durumda olduğumu ve mantıklı dusunemedıgımı evet onla ıyı zaman gecırdıgımı ama bunların gecıcı bır duygu olduğunu anlatıyorum. ısrar edıyor. bazen düşünüyorum sadece kendını düşünen bencılın tekı bazende yanımda olmak ıstemesınde bır sakınca yok. neden kızıyorsun dıyorum. sadece hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın

hakkında hayırlısı olsun inş. acele etmesi için bir neden yoksa eğer yanında olmak istiyodur evet ama acele etmeninde kimseye bir faydası olmaz eğer gerçekten seninle olmak istiyosa zaten beklemesini bilmesi gerekli

Back
X