• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis olmanin verdigi huzun

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba arkadaslar,
Hayattaki en onemli kararlardan biri evlilik karari. Ben maalesef bir bosanma yasadim.
Bosanali 3 sene oldu. Ama en buyuk uzuntum evlenmis olmam. Nasil bu kadar yanlis bir karar verdim diye hala uzuluyorum. Modern bir semtte oturdugum icin rahatsiz eden yok. Ama bosandigimi duyan erkekler ya da kadinlar genellikle reaksiyon veriyor. Bosandiktan sonra yeni bir ise girdigim icin isyerimde bosanmis oldugumu da sakliyorum.
Erkeklerin bakis acisi da fena...ihtiyaclarini karsilayanayacaginizi anlayinca uzsklasmalar terketmeler...bilmiyorum cok karamsar mi yazdiklarim ama bosanan hanimlar dertleselim derim.
Ve bir de bekarlar bence evlilik karari alirken cok detayli dusunsunler hatta nisan atmaktan cekinmesinler...cunku bosanmak daha zor

Size zaten bisandiniz diye sizi yargilamayacak farkli gozle bakmayacak insanlar lazim.
Gerisini sallayin...
Evliliginizde ne yasadiniz bilemem ama daha guclu daha mutlu daha ozgursunuz artik. Tadini cikarin.

Ülkemiz de malesef ki boşanmış kadınlara bakış açısı farklı oluyor. Ama size zaten o farklı bakış açısı ile bakmayan kişiler lazım. O yüzden çok takmayın bence önünüze bakın.

Sonuçta kimse boşanmak için evlenmez
Ama olan olduktan sonra üzülmeyin
Evet kararlar alırken çok ama çok dikkat etmek lazım
Çevrenizdeki art niyetli insanları takmayın
Siz doğru olduktan sonra anca avuçlarını yalarlar

Back
X