Davranış Bozuklukları Boşanmış ve 2. evliliğini yapacak olanların çocuklarına yaklaşımı nasıl olmalı??

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

acaiberry

İyi ki varım..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
61
11
96
44
2.evliliğini yapacak olan ve çocuğu olan bir yakınım için tavsiywlerinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
çok zor bir durum.3 yaş altında ikinci evlilik yapılsa çok sorun olmadan taraflar birbirini kabullenir.9 yaş ise ilk ergenlik belirtilerinin başladığı bir dönem.takip eden 3-4 yıl biraz fırtınalı geçebilir .burada en önemli şey.kendi babasıyla sağlam bir baba-kız ilişkisi kurabilmiş mi?cevap evetse ikinci babadan çok beklentisi olmayacaktır.bu ise işleri kolaylaştırır.
ikincisi,yeni baba adayıyla arası nasıl?adam önce bu küçük hanımın kalbini ve sevgisini kazanmalı ki,annesiyle sağlıklı bir evlilik yapabilsin.
kız-baba ilişkisi ileride erkeklere bakış açısını da etkileyecek.onun ileride sağlam bir yuva kurabilmesini de belirleyen önemli bir unsur olacak.
günümüzde ailesel kopmalar çok fazla. kadının yalnız yaşamaması gerektiğini düşünüyorum.evlilik hayatı kadın ve erkek için tabiki hak ve gereklilik..

umarım herkes için hayat güzel devam eder.

merhaba bende esimden ayrildim ve 2. evliligimi yaptim .2 erkek cocugum var biz cocuklarimla beraber yurt disina yerlestik 3 senelik evliyim esimle cok iyi anlasiyoruz cocuklarim icinde herseyi yapiyor ama büyük oglum evin icinde tam bir terör estiriyor her sey senin yüzünden diyor ne yaptiysam oglumu düzeltemedim belkide zamanla düzelir belkide huyu bilemiyorum ama cok kötü durumlar yasiyorum cok üzgünüm iyi bir yasam ve baba sevgisi görüyorlar belkide fazla geliyor bilemiyorum allah herkese sabir versin herseyin hayirlisini baska birsey bulamiyorum

Back
X