çok zor bir durum.3 yaş altında ikinci evlilik yapılsa çok sorun olmadan taraflar birbirini kabullenir.9 yaş ise ilk ergenlik belirtilerinin başladığı bir dönem.takip eden 3-4 yıl biraz fırtınalı geçebilir .burada en önemli şey.kendi babasıyla sağlam bir baba-kız ilişkisi kurabilmiş mi?cevap evetse ikinci babadan çok beklentisi olmayacaktır.bu ise işleri kolaylaştırır.
ikincisi,yeni baba adayıyla arası nasıl?adam önce bu küçük hanımın kalbini ve sevgisini kazanmalı ki,annesiyle sağlıklı bir evlilik yapabilsin.
kız-baba ilişkisi ileride erkeklere bakış açısını da etkileyecek.onun ileride sağlam bir yuva kurabilmesini de belirleyen önemli bir unsur olacak.
günümüzde ailesel kopmalar çok fazla. kadının yalnız yaşamaması gerektiğini düşünüyorum.evlilik hayatı kadın ve erkek için tabiki hak ve gereklilik..
umarım herkes için hayat güzel devam eder.