Bosanmis ve cocuklu.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Oncelikle genel bilgileri yazayimki degerlendirmenizinona gore yapabilesiniz.
Ben ogretmenim 1 bir yildirda gorev yapiyorum. 27 yasinsayim hic evlenmedim.
Gelelim konuya. Bir kac aydir birisiyle gorusuyorum. 38 yasinda. Bu kisi evlenmi ayrilmis ayrilali iki yila yakin bir zaman olmus. Ayrilma sebebide anlasmazlik uyumsuzluk olarak acikladi. Yani aslinda anlattigi bi dunya sey varda simdi buraya uzun uzadiya yazmayayim. 11 yasinda birde oglu var. Onun meslegide kendine ait isyeri var. Ondan ilk ben hoslandim ve gorusmeyide ben baslattim.
Simdi gelelim asil mevzuya. Evlenmis ayrilmis birine karsi degilim fakat cocuk kafami kurcaliyor. Annesinde kaldigini soyluyor ama illaki yanina gelecek. Ben asla boyle bi durumda gelmesin gitmesin diyemem. Ama bu sorumluluk agirdir farkindayim.
Kisacasi ikinci evlilik cocuk vs ozelliklede bu durumlari yasayan kisilerden yorum bekliyorum . Yada sizce ne yapmaliyim. Tam anlamiyla sevgililik yok. Yoksa kestirip atmammi daha mantikli. Kafam karmakarisik yardimci olursaniz sevinirim.

Ben cocuga degilde adamın yaşina takildim benim cocugum var diyip sizden istemeyebilir daha onceki kotu tecrubesinden dolayi ..simdi evlenseniz sorun olmax ama 10 sene sonra aranizdaki yas kusak farki daha ortaya cikar yaniii sen gezmek istersin o istemez vb... ne bilim cevremde böle biri var da ondan gordugumden böle aklıma geliyo benim...istisnalar vardir tabi

Arkadaşım evlendi çocuklu biriyle, 3 yıl oluyor. Maddi anlamda çok sorun çıkıyor çünkü nafaka+özel sigorta+kurs ücreti ödüyor adam, arkadaşım evin geçimini daha çok katılıyor. Çocuk gelip gidiyor ama bunu sorun etmiyor çünkü çocuk istediği alınınca uyumlu bir çocuk.
Bu yıl tatile çocuk da gelsin tartışması oldu, hiç başbaşa tatil yapmadılar, aile yanı vb gittiler, otelde çocuk %50, o da gelsin demiş eşi, adam da haklı çocuk tatile gidemiyor, annesi aile evinde.
Ben bekar çalışan kadınlara asla tavsiye etmiyorum bu tarz evlilik, biz bu arkadaşımla Yunanistan, Bulgaristan, Kars vb gezerdik, hayat dolu bir kızdı şimdi hep evde. Adamın maddi durumu iyi bu arada, eğitimi de ama geliri düşük sayılır, evi var, kazandı da nafaka gidince bir maaş olmuyor. Bana ne istersen sorabilirsin, bu evliliğin her derdini dinledim diyebilirim.

Bu hafta ben de biri ile tanıştım işlemlerini yapmıştım.Benle görüşmek istedi o da 38 yasında ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.O evlenmiş ayrılmış 12 yaşında oğlu varmış anne de kalıyormuş. 4 yıl olmuş ayrılalı.Öğretmen o ben de bankacıyım.Aslında hoş adamdı ama anneme çıtlattım istemedi.Benden haber bekliyor görüşmek istersen dedi.Aramayacağım bi de alışkanlık olur falan kopmam zor olur.Benim de kafam karışık

Çocuk ergenliğin eşiğinde, ergen bir oğlum var ve kendim doğurmuş olmasam bazen katlanamayacağım kadar saçma ve agresif hareketleri oluyor. Duygusal dalgalanmaları falan da cabası. Bazen ne yapsam yaranamıyorum düşün ki sen üvey anne konumunda olacaksın. Bir süre sonra her hareketi batmaya başlar, babası da biliyordun çocuğum olduğunu der sıyrılır, çok yıpranırsın. Hiç gerek yok bence böyle bilinmez maceralara. Ayrıca yaş farkını fazla buldum

Erkekler genelde mantığını kullanıp, kendi çocuklu ise çocuklu kadın, çocuksuzsa çocuksuz kadın tercih ediyor. Ben erkeklerin en çok mantık yönlerini severim, kadınlar biraz fazla duygusal.
Ben kendimce hep şöyle düşünmüşümdür, ben birinin çocuğuna ne kadar iyi davranırsam davranayım hiçbir zaman yaranamayacağım, elalem dediklerimiz hep arkamdan üvey anne dedikodusu yapacak. Insanlar kendi çocukları arasında bile ayrımcılık yapıyor, istesem bile kendi çocuğum gibi de davranamayacağım, belki gün gelecek eski eş yüzünden o çocuk gözüme batacak. Bu yüzden mümkün mertebe uzak dururum böyle bir durumdan.

Arkadaşım evlendi çocuklu biriyle, 3 yıl oluyor. Maddi anlamda çok sorun çıkıyor çünkü nafaka+özel sigorta+kurs ücreti ödüyor adam, arkadaşım evin geçimini daha çok katılıyor. Çocuk gelip gidiyor ama bunu sorun etmiyor çünkü çocuk istediği alınınca uyumlu bir çocuk.
Bu yıl tatile çocuk da gelsin tartışması oldu, hiç başbaşa tatil yapmadılar, aile yanı vb gittiler, otelde çocuk %50, o da gelsin demiş eşi, adam da haklı çocuk tatile gidemiyor, annesi aile evinde.
Ben bekar çalışan kadınlara asla tavsiye etmiyorum bu tarz evlilik, biz bu arkadaşımla Yunanistan, Bulgaristan, Kars vb gezerdik, hayat dolu bir kızdı şimdi hep evde. Adamın maddi durumu iyi bu arada, eğitimi de ama geliri düşük sayılır, evi var, kazandı da nafaka gidince bir maaş olmuyor. Bana ne istersen sorabilirsin, bu evliliğin her derdini dinledim diyebilirim.
Ondada nafaka durumu var. Cocuk oara liyo. Hepsinden ote kadin evliligin icinde olacak bir omur cocuktan dolayi kopmaz bir bag. Yoksa cocuga dusman degilim. Peki arkadasiniz pismanmi simdi evlendigine. Eski esi sorun yapiyormu yada eski es sorun yaratiyormu.

Bekar kadinlarin evlenip bosanan erkeklerle evlenmesine karsiyim cunku evlilikte ne denirse densin hicbi taraf yuzde yuz hatali degildir o adam da kalkip size hatali oldugu tarafi soylemez istisnalar sakli olmak kaydiyla hicbir anne de cocugu varken baba evine gitmez burda onca konu okuyoruz cocugu icin sabreden vs. Yani bence atesle oynamayin yasiniz kucuk ve ogretmensiniz daha cok ask cikar karsiniza siz ne kadar iyi olursaniz olun hep ikinci evlilik olmanizla birinci esle kiyaslanacaksiniz

Bu hafta ben de biri ile tanıştım işlemlerini yapmıştım.Benle görüşmek istedi o da 38 yasında ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.O evlenmiş ayrılmış 12 yaşında oğlu varmış anne de kalıyormuş. 4 yıl olmuş ayrılalı.Öğretmen o ben de bankacıyım.Aslında hoş adamdı ama anneme çıtlattım istemedi.Benden haber bekliyor görüşmek istersen dedi.Aramayacağım bi de alışkanlık olur falan kopmam zor olur.Benim de kafam karışık
Ben bulastigim icin geldim buraya konu actim. Kestirip atmanin wsigindeyim. Hosluk falan bie yere kadar ayni evin icine girince onlar bitiyor sorunlar basliyor. Ben sahsen olur olmaz davasindan ote bulastigima pismanim. Cunku icine girdikce birseyler hissediyosun daha zor oluyor. Duygulariniz kontrol edilebilir durumdaysa siz yapmayin bence.

Bekar kadinlarin evlenip bosanan erkeklerle evlenmesine karsiyim cunku evlilikte ne denirse densin hicbi taraf yuzde yuz hatali degildir o adam da kalkip size hatali oldugu tarafi soylemez istisnalar sakli olmak kaydiyla hicbir anne de cocugu varken baba evine gitmez burda onca konu okuyoruz cocugu icin sabreden vs. Yani bence atesle oynamayin yasiniz kucuk ve ogretmensiniz daha cok ask cikar karsiniza siz ne kadar iyi olursaniz olun hep ikinci evlilik olmanizla birinci esle kiyaslanacaksiniz
Bunkismida faka kurcalayici zaten. Ben ayrildim tahammul ettim sabrettim vs diyor ama ne kadar dogru. Yani sizin anlayacaginiz karmakarisik birsey. Kadinin her daim hayatimizda olma dusunceside cabasi. Cocuktan dolayi.

Bunkismida faka kurcalayici zaten. Ben ayrildim tahammul ettim sabrettim vs diyor ama ne kadar dogru. Yani sizin anlayacaginiz karmakarisik birsey. Kadinin her daim hayatimizda olma dusunceside cabasi. Cocuktan dolayi.
Yalannn yalan yalan . Hic bir ayrilan erkegin hatali oldugunu gormedim simdiye kadar buna akrabalarim da dahil ama gorunen koy kilavuz istemez. Neden sizinle ilk heyacanlari sizin gibi yasayacak biriyle olmak varken onunla olacaksiniz ki siz ilk cocugunuzun heyacanini yasarken o adam coktan yasamis olacak vs ve bu ornekler cok kapsamli cogaltilabilir o cocuk hep 11 yasinda kalmayacak

Boşanmış erkeklerin biten evlilikleriyle ilgili söylediklerine her zaman şüpheyle yaklaşmak lazım, benim de eşimin de ikinci evliliği birbirimizle, ilk tanıştığımızda falan ilk karısını evliliğini falan baya gömmüştü ama evlendikten sonra anladım ki ilk karısının çok haklı yönleri varmış, kimse sütten çıkma ak kaşık değil anlayacağın. Ayrıca nafaka yüzünden maddi olarak beliniz hiç doğrulmayabilir, çocuk seni düşman görebilir bir sürü şey daha...

Back
X