Bosanmis ve cocuklu.

Konu sahibi 18 yasinda birisi degil yasa takilanlar 38 yasin nesi buyuk geliyor anlayamiyorm son zmnlarda bu moda cikti burdada 35 yas ustu erkekleri ihtiyar ilan etmek gibi..
Siz gecen bi konuda da aynisini yaptiniz, konuya odaklanmak yerine milletin fikrini ve yorumlarını elestiriyosunuz.. "Niye oyle dedin, niye oyle dusunuyosun" gibi.. Herkesin kendi dusuncesi, kimine cok gelir kimine normal..

Adamin yasi sana gore fazla.
Adam bosanmis.
Adamin cocugu var.

Elle tutulur bir iliski/evlilik olmaz. Bekar oldugun icin sen cocuk isteyebilirsin o artik tamam ben istemiyorum diyebilir. Arada cocuk oldugu icin baba olmanin sorumlulugu var. Kesinlikle cocugunu goz ardi etmesin ama bunu yaparken bir yandan da eski esle problemler yasanabilir. + Maddi acidan yardim etmesi istenebilir -ki istenmelidir de. Ben tercih etmezdim.

çocuk ve ayrıldığı eşin uyumu burda önemli.
eğer boşandığı eşi sürekli çocuğu doldurup doldurup üzerinize salarsa hayat zindan olur.
uğraşmaya değimez direk bırakın adamı.
fakat uyumlularsa siz de o çocuğu çok severseniz hiç bir sorun olmaz.
ama bu ülkede iletişim ve ego problemi var.
ayrılsa dahi insanlar çocuklarını dolduruyor ve karşı tarafın eşine kin besliyor.
niye besliyon işte ayrılmışsın hayatını kuracak karşındaki. sevsen, kişiyi istesen ayrılmazdın.
eziklikten, acizlikten, cahillikten başka bişey değil.
iyice analiz edip bu bilgileri öğrenin.
ona göre karar verin.

Hiç buluşma derim.Ben de öğretmenim 37 yaşındayım 6 aydır 9 Yaşında oğlu olan boşanmış biriyle Evliyim.Benimkisi son şans gibi bişey oldupu için medeni durumuna takılmadan diğer özelliklerine bakarak karar verdim evliliğe ama zorluklarını yaşıyorum.Bi kere beklentin yüksek oluyo ben bekardım o boşanmış Çocukluydu diyorsun,el üstünde tutulmayı hak ediyorum diyorsun ama o Kışı hiç de kendini ezik filan hissetmiyo.En önemlisi de seninle ayni heveslere heyecanlara sahip olmuyo çocuk istemiyor ya da öteliyor mesela.Çocuk eve geliyor gidiyor ilgiyi kendine topluyor babası da her güzel şeyde çocuğunu da istiyor gezmede tatilde vs vs her yerde o çocuğu görmek istiyor musun ? Benimki Eşiyle irtibat halinde değil kadın evlenmiş çocuktek şansım o senin görüştüğün Kışı Eşiyle Çocuktan dolayı görüşüyorsa işin daha sa zor..Arkadaşım Yaşin 27 aşık da değilsin bi an önce bunu bırsk dengini bul derim

Siz gecen bi konuda da aynisini yaptiniz, konuya odaklanmak yerine milletin fikrini ve yorumlarını elestiriyosunuz.. "Niye oyle dedin, niye oyle dusunuyosun" gibi.. Herkesin kendi dusuncesi, kimine cok gelir kimine normal..
Konu nun nesine odaklanayim bu isler belli olmaz bir bakarsin ayni yasta ayni konumda biriyle evlenirsin evliligin kotu gider kendinden 20 yas buyuk biriyle evlnirsn mukemml bir evliligin olur goruyrzda cevremizden tahmini yazilarimla konu sahibini neden soyle yapin boyle yapin diye etkileyeyimki ...sizde bni takip edip etiketlemisiniz demekki oluyor bakin..bnm tarzim bu..

Burada cok fazla konu vardi, istisnalar elbet vardir ama zor...
Yarin bir gun cocuk temelli sizde kalma ihtimali var mi, nafaka, cocugun masraflari vs.
Adamin hep eli kolu o tarafa bagli, oyle de olmali bakmak zorunda ona bi lafimiz yok...
Ustte uye yazmis her yaptiginiz seyde cocugu gormek ister misiniz diye o da cok dogru.. sizin icin yabanci ama adam icin degil ve tatile gezmeye tozmaya izin gunlerinde onunla olmak ister
Siz bekar cocuksuz birisiniz ve mesleginiz iyi aranizdaki yas farkinida fazla buldum..

Oncelikle genel bilgileri yazayimki degerlendirmenizinona gore yapabilesiniz.
Ben ogretmenim 1 bir yildirda gorev yapiyorum. 27 yasinsayim hic evlenmedim.
Gelelim konuya. Bir kac aydir birisiyle gorusuyorum. 38 yasinda. Bu kisi evlenmi ayrilmis ayrilali iki yila yakin bir zaman olmus. Ayrilma sebebide anlasmazlik uyumsuzluk olarak acikladi. Yani aslinda anlattigi bi dunya sey varda simdi buraya uzun uzadiya yazmayayim. 11 yasinda birde oglu var. Onun meslegide kendine ait isyeri var. Ondan ilk ben hoslandim ve gorusmeyide ben baslattim.
Simdi gelelim asil mevzuya. Evlenmis ayrilmis birine karsi degilim fakat cocuk kafami kurcaliyor. Annesinde kaldigini soyluyor ama illaki yanina gelecek. Ben asla boyle bi durumda gelmesin gitmesin diyemem. Ama bu sorumluluk agirdir farkindayim.
Kisacasi ikinci evlilik cocuk vs ozelliklede bu durumlari yasayan kisilerden yorum bekliyorum . Yada sizce ne yapmaliyim. Tam anlamiyla sevgililik yok. Yoksa kestirip atmammi daha mantikli. Kafam karmakarisik yardimci olursaniz sevinirim.
Olmaz mutlu olamazsın.evlenmiş boşanmış olması değil çocuklu olması sıkıntı.eski karısıyla kopamaz.çocuğunu atamaz.kısaca olmaz

Burada cok fazla konu vardi, istisnalar elbet vardir ama zor...
Yarin bir gun cocuk temelli sizde kalma ihtimali var mi, nafaka, cocugun masraflari vs.
Adamin hep eli kolu o tarafa bagli, oyle de olmali bakmak zorunda ona bi lafimiz yok...
Ustte uye yazmis her yaptiginiz seyde cocugu gormek ister misiniz diye o da cok dogru.. sizin icin yabanci ama adam icin degil ve tatile gezmeye tozmaya izin gunlerinde onunla olmak ister
Siz bekar cocuksuz birisiniz ve mesleginiz iyi aranizdaki yas farkinida fazla buldum..
Mesela çocuk bizde kalmıyor ama ona ait bir oda var istediği gibi tepe tepe kullanıyo duvarlara herşeyi yapıştırıyor çok kötü görünüyor dediğimde sanane çocuğun odası bize ne istediğini yapsın yeter ki mutlu olsun dedi ..

27 yaşında gencecik 37 yaşında evli çocuklu adamla ne işin var allah aşkına erkek mi tükendi.

Konu nun nesine odaklanayim bu isler belli olmaz bir bakarsin ayni yasta ayni konumda biriyle evlenirsin evliligin kotu gider kendinden 20 yas buyuk biriyle evlnirsn mukemml bir evliligin olur goruyrzda cevremizden tahmini yazilarimla konu sahibini neden soyle yapin boyle yapin diye etkileyeyimki ...sizde bni takip edip etiketlemisiniz demekki oluyor bakin..bnm tarzim bu..
Bu anlattiginiz seyle benim soyledigim bambaska seyler yalnız.. Elbette bunun bi kalıbı yok, kimi babasi yasinda adamla mutlu olur, kimi yasitiyla anlasamaz.. Ama konu bu degil.. Dusuncenizi yazarsiniz ama "niye boyle dusunuyolar, niye 38 yaşı buyuk goruyolar" diye milletin yorumlarina kızma hakkiniz yok.. Herkes kendi fikrini yaziyor, tıpkı sizin gibi.. 38 yaşı buyuk gormenin elestirilecek bi yanı yok, sizin normal bulmanizi elestiremeyecegimiz gibi..
Ek olarak, sizi takip etmedim, siz beni alintilayip epey bi ordan oraya cekmistiniz yorumlarimi, hatirlamam cok normal degil mi?
Her neyse..

Bu anlattiginiz seyle benim soyledigim bambaska seyler yalnız.. Elbette bunun bi kalıbı yok, kimi babasi yasinda adamla mutlu olur, kimi yasitiyla anlasamaz.. Ama konu bu degil.. Dusuncenizi yazarsiniz ama "niye boyle dusunuyolar, niye 38 yaşı buyuk goruyolar" diye milletin yorumlarina kızma hakkiniz yok.. Herkes kendi fikrini yaziyor, tıpkı sizin gibi.. 38 yaşı buyuk gormenin elestirilecek bi yanı yok, sizin normal bulmanizi elestiremeyecegimiz gibi..
Ek olarak, sizi takip etmedim, siz beni alintilayip epey bi ordan oraya cekmistiniz yorumlarimi, hatirlamam cok normal degil mi?
Her neyse..
Hatirlayamadim sizi bana ilginc gelen yazilari okuyoyup demekki yorum yapiyorum ve hala savunuyorum 38 yas buyuk bir yas degil bana gore evliliklerde...bir dusuncem yok bu konu da bu konuya yazanlar dikkatimi cekiyor.. Burda sizi alintilamadim genel yazdim

Hatirlayamadim sizi bana ilginc gelen yazilari okuyoyup demekki yorum yapiyorum ve hala savunuyorum 38 yas buyuk bir yas degil bana gore evliliklerde...bir dusuncem yok bu konu da bu konuya yazanlar dikkatimi cekiyor.. Burda sizi alintilamadim genel yazdim
Tamam ne guzel iste, izin verin de millet de savunsun kendi fikrini.. Aynen sizin gibi..

Eşimin benden önce uzun süreli ilişkisi olmuş. Keşke evlenmeseydim benim gibi biri olsaydı daha mutlu olurdum dediğim zamanlar oluyor. Yani bu bile bana rahatsızlık veriyor. Benim de sevgililerim oldu ama hiç uzamadı kısa sürdü hep, evlenmeyi de düşünmedim kimseyle ilk eşime karşı hissetmiştim bir ömür beraber yaşama isteğini yani. Benim hislerimi, ilk defa benle beraber yaşayacak bir erkeği tercih ederdim açıkçası. Bu beni daha mutlu ederdi. Hele eve giren para çocuk için azalacak, eski eş mevzusu olacak ortada ohoo.. Kabul etmedim bekarken boşanmış çocuksuz erkekleri de. Görüşmedim direkt kestirip attım. Benin yaşımda bekar olsun dedim hep. Uzun süreli ilişki kısmını ıskalamışım ne yazık ki :d Hiç bu yükü sırtlama ne gerek var. Dengini bul bu konularda daha mutlu olursun bence.

Bence 38 yas buyuk degil demiyosunuz siz sadece, niye oyle dusunuyolar, niye 38i buyuk goruyolar diyosunuz.. Of her neyse ya neyin derdindeysem, gecen de epey dil dökmüştüm deli gibi..
Farkli dusunceler farli bakis acilari olunca boyle olur cok takilma bosver...ne diyorum:)) bazilari baban yasimda falan yaziyo ..burdada yasa takilmis bazilari bnde dedimki konu sahibi 18 yasin da degil 27 yasinda digeri 38 cok ta ucurum yok diger konularda 38 yas birine baban yasinda yazilmis bana yas buyuk gelmiyo napabilirim

Farkli dusunceler farli bakis acilari olunca boyle olur cok takilma bosver...ne diyorum:)) bazilari baban yasimda falan yaziyo ..burdada yasa takilmis bazilari bnde dedimki konu sahibi 18 yasin da degil 27 yasinda digeri 38 cok ta ucurum yok diger konularda 38 yas birine baban yasinda yazilmis bana yas buyuk gelmiyo napabilirim
Tamam, cok takilmam :KK53:

Mesela çocuk bizde kalmıyor ama ona ait bir oda var istediği gibi tepe tepe kullanıyo duvarlara herşeyi yapıştırıyor çok kötü görünüyor dediğimde sanane çocuğun odası bize ne istediğini yapsın yeter ki mutlu olsun dedi ..

İstisnalar var ama bazı çocuklu adamlar böyle sapıtabiliyor.. evlenmeden önce çocuğuyla ilgilenmeyen ama baskasiyla evlendikten sonra cocugumda cocugum diyen insanlarda biliyorum... tamam o senin çocuğun ama burada saygı duyman gereken birisi var..
kendi kişisel odasinin duvarlarını bile boyatsa ama bir kere yapma etme dese bütün yapilan seyleri silicek insanlar biliyorum...
Zaten üveylik sifati mıh gibi yapisiyor uste, yapma evladim deseniz bile altindan bişeyler ararlar..

Back
X