- Konu Sahibi xkimyagerx
Kızlar Pepee dergisini hepiniz biliyorsunuzdur, ben de kızlarım sayesinde her ay alıyorum. Anne bölümü için Şubat sayısına röportaj konuğu arıyorlar. Cuma gününden beri Facebook sayfalarında duyuru yapıyorlar. Duyuru aşağıdaki gibi, bu arada facebooktan takip ettiğim kadarıyla röportaj konuklarına hediye paketi verdiklerini biliyorum. Belki forumdaşlarıma bir faydası olur diye açtım konuyu...
Gelecek sayımızda röportaj konuğumuz olmak ister misiniz?
Ocak sayımızda dergimizde, Zor Durumlar ana başlığıyla bir yazı dizisi başlattık.
İlk konularımız, doktor ziyaretleri ve taşınma konuları oldu. Uzmanlarımızın derlediği bilgiler, uygun oyun önerileri ve konuk söyleşimizle çocuklarımız için zor olan bu süreçlerle ilgili okurlarımızı desteklemek istedik.
Gelecek sayımızın konusu Boşanma ve Vefat.
Boşanma, özellikle de vefat durumlarında çocuklarımızla hayatın akışına devam etmek zor olsa da doğru tutumların bilincinde olmak büyük yardımcıdır.
Biz Pepee dergisi olarak; Şubat sayımızda uzmanlarımızın hazırladığı bir içerikle boşanma ve vefat durumlardında çocuklarımıza nasıl yaklaşmamız gerektiğini öğreneceğiz.
Diğer taraftan söyleşi konumuz da böylesi zor bir dönemden geçmiş Pepeeci ailelerden biri olacak. Yaşadıklarını deneyimlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşacak.
Sevgili anneler babalar,
Çocuğunuzla aştığınız boşanma vefat gibi durumlara dair deneyimlerinizi bizlerle paylaşmak; gelecek ayki söyleşi konuğumuz olmak ister misiniz?
Eğlenceyi paylaştığımız gibi zorlukları da paylaşmak için açık davetmizdir.
bilgi@dusyeri.com.trden bize ulaşabilirsiniz.
Gelecek sayımızda röportaj konuğumuz olmak ister misiniz?
Ocak sayımızda dergimizde, Zor Durumlar ana başlığıyla bir yazı dizisi başlattık.
İlk konularımız, doktor ziyaretleri ve taşınma konuları oldu. Uzmanlarımızın derlediği bilgiler, uygun oyun önerileri ve konuk söyleşimizle çocuklarımız için zor olan bu süreçlerle ilgili okurlarımızı desteklemek istedik.
Gelecek sayımızın konusu Boşanma ve Vefat.
Boşanma, özellikle de vefat durumlarında çocuklarımızla hayatın akışına devam etmek zor olsa da doğru tutumların bilincinde olmak büyük yardımcıdır.
Biz Pepee dergisi olarak; Şubat sayımızda uzmanlarımızın hazırladığı bir içerikle boşanma ve vefat durumlardında çocuklarımıza nasıl yaklaşmamız gerektiğini öğreneceğiz.
Diğer taraftan söyleşi konumuz da böylesi zor bir dönemden geçmiş Pepeeci ailelerden biri olacak. Yaşadıklarını deneyimlerini ihtiyaç duyanlarla paylaşacak.
Sevgili anneler babalar,
Çocuğunuzla aştığınız boşanma vefat gibi durumlara dair deneyimlerinizi bizlerle paylaşmak; gelecek ayki söyleşi konuğumuz olmak ister misiniz?
Eğlenceyi paylaştığımız gibi zorlukları da paylaşmak için açık davetmizdir.
bilgi@dusyeri.com.trden bize ulaşabilirsiniz.