Bosansam neler bekliyor beni

Zeynep ikra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
24
3
1
31
Ben 2 yillik evliyim edimle kavga ederek tanistik liseye gidiyordum o zaman bi 8 ay birliktelik yasadik ve ayrildik 5sene sonra tekrar kader bizi birlestirdi bana yazdi goruselik falan dedi biz horuztuk ve tekrar denemeye karar verdim 2.5 ay sonra ayrildik ve hamile oldugumu ogrendim ona doyledim aceleyle evlendik bn kayinvalidemle yasiyorum esim bnmle ilgilenmez calismaz beni gezdirmez cok kalbimi kirar uzer renzide eden bi tip bnde onu uzuyorum evlendigimizin ilk ayindan beni kaynanamla hic anlasamayiz ayri eve cikalim diyorm bn ev gecindiremm diyor ayrilalim diyorm keyfin bilir beni umursamayanla isim olmaz diyor eve geceleri giriyor cok iciyor falan tabi bide dunya guzeli bir kizim var adi ikra onun icin katlanayim diyorum psikolojik olarak cokuyorum ailem gel diyor sizce ne yapmaliyim

aılenız arkanızdaymıs durumunuzu sız daha ıyı bılırsınız tabı ...

Kavga ederek tanismissiniz, balik bastan kokar diye bosuna demiyorlar ki! :KK51:

Not: Hayatta hicbir sey sizden onemli degil...

Kavga ederek degil direk beni doverek tanistik ii bir adam ama bn mutsuzum cok kiriliyorum degersiz ise yaramz biri gibj goruyorum kendimi keske evlenmeseydim

Doverek nasil tanisiliyor yahu:110:Siz deli misiniz tabiiki bosanin emin olun bosaninca bundan kotu olmaz hayatiniz

Biz firinda tanistik bn lise cikisi firina girdim arkamdan oda geldi kurabiyelere bkiyormus bna bakiyor sandim okuzun trene bktigi gibi bakiyor dedim ynmdaki arkadasima bu lafi esim degil yanindaki arkadasi duymus ona soylemis firindan ciktim iki adim attim ve suratima arkadan bir tokat atti kavga ederek bi kc gn snra ozur diledi vicdn ypmjs faln ckma teklifi etti kbul ettim bugundeyim boyle tanistik witch hunt witch hunt

Biz firinda tanistik bn lise cikisi firina girdim arkamdan oda geldi kurabiyelere bkiyormus bna bakiyor sandim okuzun trene bktigi gibi bakiyor dedim ynmdaki arkadasima bu lafi esim degil yanindaki arkadasi duymus ona soylemis firindan ciktim iki adim attim ve suratima arkadan bir tokat atti kavga ederek bi kc gn snra ozur diledi vicdn ypmjs faln ckma teklifi etti kbul ettim bugundeyim boyle tanistik witch hunt witch hunt

Cok enteresan...karakolda bitmesi gereken olay nikah masasinda bitmis.Ne yapmayi planliyorsunuz bundan sonra

Arkana bile bakma.

Kızınız zaten sağlıklı bir ortamda değil şu an.

Güçlü olun, kızınıza güzel bir hayat sunun.

Keyfi bilir bnde oda birsey kaybtmz uzlastik ama bizde kavga gurultu bitmz sonumuz belli ayrilik cunku biz farkli yaradilislardayiz o boga bn koc o inat bn inat olmuyor birimizin durmasi gerekn yerde ikimizde hirliyor kedi kopk gibiyiz yni biz .

ailenizde arkanizdysa bosanin esinizden bak cocugun da var allah bagislasin o cocugu dusun babsi gec geliyormus bide allah korusun kizinda döver senide yapma bak iyi dusun ama kendi ailene git emin ol daha iyi olacak herseyi insllah :)

Arkadaşlar ben de boşanmayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum.16 yaşında bir kızım var.Size kısaca yaşadığım olayı anlatayım,bana akıl verin.Bundan bir ay kadar önce eşimin eskiden hoşlandığı(bekarlığında) bir kadınla facebookta arkadaş olduğunu mesajlaştıklarını öğrendim tesadüfen.O gün eşimle tartıştık.Bana bir şey olmadığını sadece eskilerden konuştuklarını söyledi.Gerçi ben mesajları okudum öyle sevgili gibi yazılan mesajlar değildi.Ama ben büyük tepki verdim ve uzun bir süre konuşmadım.Daha sonra eşim benimle konuşmak istedi.Yanlış anlaşılacak bir durum olmadığını,bana ve kızıma kıyamayacağını,bizi çok sevdiğini facebookten o kadını silip engellediğini söyledi.Daha sonra da facebook hesabını dondurdu.İnandım ama içimde bir kurt kaldı hep.Geçen hafta bilgisayarın geri dönüşüm kutusunu boşaltayım dedim ne göreyim eşim o kadınla yazışmasını önce bilgisayara kaydetmiş,sonra da silmiş.Ama geri dönüşüm kutusunu boşaltmayı unutmuş.4-5 sayfalık yazışmayı okudum o kadar çok sinirlendim ki anlatamam.Ama bu mesajlar önceki gibi masum değil.Eşim baya baya tutulmuş gibi geldi.O sıra eşim uyuyordu ve hemen gidip uyandırdım,mesajların ne olduğunu sordum.Ve gecenin bir yarısı tartışmaya başladık.Sabaha kadar hiç uyumadım.Sabah görümcemi aradım böyle bir durum var,ben boşanacağım gel dedim.Görümcem avukat.Öğlene doğru iki görümcem geldi.Eşim ablalarını görünce çok bozuldu.Görümcem beni dinledi önce,mesajları kaydettiğimi gösterebileceğimi söylediğimde ise eşim hiç görmediğim kadar sinirlendi.Görümcelerim,bana sen haklısın ama çok iyi düşün,seneye kızın üniversite sınavına girecek,illa boşanmak istiyorsan kızının sınav dönemini atlatmasını bekle dediler.Ben de kızımla konuşurum o güçlüdür kaldırabilir dedim.Bu olaydan üç-dört gün sonra eşim benimle konuşmaya geldi;yanlış yaptığını,nasıl yaptığını aklının almadığını,bizi çok sevdiğini,ve ölene kadar sen benim karım olarak kalacaksın gibisinden sözler söyleyip,defalarca özür diledi.Ben de ona herşeyin üzerine kızımızın üzerine bile yemin ettirdim(normalde eşim hiç yemin etmez,kızar yemin etmeye).Şimdi iki gün normalsek,üç gün kötüyüz bunun sebebi de benim bu olayı yediremem ve sürekli sorular sormam.Bu arada kadının facebook hesabını ve telefonunu da buldum.Eşime en ufak bir şüphede o kadını arayacağımı söyledim.Ama hala boşanmayı düşünüyorum sadece kızım için kesin karar veremiyorum.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada çalışmıyorum da :(

Belki kızin yasindayim ama soyle diyeyim bnm annem bbm ayri ve okumadim hersey unutulur bnm esim beni aldatmis olsa elin karisi kasimis bnm kocmda yapmis ohh eline saglik derim bnm sıkıntim sorumsuz ve ilgisiz oluşu

evi gecindiremem demek ne ya
ozaman niye evlenmis
ömür boyu böyle bir adami cekmezsin umarim

Zeynep ikra .!.:
Umarim rabia uzlastik bi aile danismanina gidecegiz olmazsa ayrilacagiz zaten
Bir evlilik de alkol etmeni varsa o evlilikden yarar gelmez en son care bosanmak ama kmse iyi niyetten anlamiyor o sansi bile vermek ilersi icin hata

Orasi oyle ama benm sıkintm bu degil ki bnm sikintın kalabaliktan sikildim bu kalabaliktnn kurtulmm icin 3 yilim var daha

Back
X