bosansammi yardim edin nolur

Masummasum123

Dolmalik biber sivri biber olma yolunda. 🤪
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
178
389
103
Merhaba
2 yillik evliyim, esim yabanci.
Almanyada yasiyorum.
Evlenirken ne dugunum oldu nede evim dosendi onun eski esyalarina gittim. Kendim kabul ettim sonra yenilerini aliriz dedi. Neyse.
1 oglumuz oldu suan 1 yasinda. Cocuk odasi olmadigi icin tadinmamiz lazim
Ben herşeyi ayarladim ev buldum esim cok calistigi icin. Mobilya bastan assagi hersey yeni alinmali hic bisey almadigimiz icin. Ama esim bu yuzden kavga cikartiyo cimrilik ediyo ben calisiyorum benim param diyo ben sana yeni mobilya alip okadar borca girmem senin icin diyo. Benim esyalarim iyi diyo ( eski kiz arkadaslarinin yattigi yatakta yatiyorum o koltukta oturuyorum) ben turk değilim diyo Türklerde normal olabilir ama bende normal degil diyo. Aglatiyo beni hergun bagiriyo cagiriyo
Bugunde ben evlilik falan istemiorum bana göre degil oglumuz bizi baglayan tek sey dedi.
Nezaman bisey olsa bisey desem bisey istesem bana cok goruyo isine gelmeyen bisey oldumu defol git diyo cunki gidemicemi biliyo annemler kabul etmezler beni biliyo bunu yabanci diye istemediler onu zorla evlendim ama simdi aralari iyi annemlerle neyse ama geri donemem ama bana her firsatta git defol demesine dayanamiyorum artik cok uzuluyorum. Ben onunla evlenirken butun sulalemi karsima aldim. Degmezmis! Simdide tukurdugumu yalamak istemiorum acikcasi. Ama ona karsi icimde hic bi sevgi kalmadi sanki hepsini kendi bitirdi. Benimle ayni yatakta yatmiyo ilk bi kac ay beraber yattik sonra ayirdi yataklari. Eve gelio isten benle bi kelime etmiyo bisey sorsam kavga cikario ne soruyosun diye. Offf napcami sasirdim.

Üzgünüm ama aile desteklemeyince kızsak da boşa değil istememeleri böyle bişiy yaşamana gerçekten üzüldüm.ben kadının kadınlığını ezdirmemesi taraftarym alın çocuğunuzu da dönün ailenizn yanına illaki kızarlar laf ederler ama onlar senin ailen zamanında dinlemedğn lafları fazlasyla duyacaksn.sonra bebişine annen bakacak sen de ayaklarnn üzerinde durup çalşcksn ekonomik özgrlğnü kazancksn başka yolu yok.

Merhaba
Almanyada yasiyorum.
Evlenirken ne dugunum oldu nede evim dosendi onun eski esyalarina gittim. Kendim kabul ettim sonra yenilerini aliriz dedi. Neyse.
Ben herşeyi ayarladim ev buldum esim cok calistigi icin. Mobilya bastan assagi hersey yeni alinmali hic bisey almadigimiz icin. Ama esim bu yuzden kavga cikartiyo cimrilik ediyo ben calisiyorum benim param diyo ben sana yeni mobilya alip okadar borca girmem senin icin diyo. Benim esyalarim iyi diyo ( eski kiz arkadaslarinin yattigi yatakta yatiyorum o koltukta oturuyorum) ben turk değilim diyo Türklerde normal olabilir ama bende normal degil diyo. Aglatiyo beni hergun bagiriyo cagiriyo
Bugunde ben evlilik falan istemiorum bana göre degil oglumuz bizi baglayan tek sey dedi.
Nezaman bisey olsa bisey desem bisey istesem bana cok goruyo isine gelmeyen bisey oldumu defol git diyo cunki gidemicemi biliyo annemler kabul etmezler beni biliyo bunu yabanci diye istemediler onu zorla evlendim ama simdi aralari iyi annemlerle neyse ama geri donemem ama bana her firsatta git defol demesine dayanamiyorum artik cok uzuluyorum. Ben onunla evlenirken butun sulalemi karsima aldim. Degmezmis! Simdide tukurdugumu yalamak istemiorum acikcasi. Ama ona karsi icimde hic bi sevgi kalmadi sanki hepsini kendi bitirdi. Benimle ayni yatakta yatmiyo ilk bi kac ay beraber yattik sonra ayirdi yataklari. Eve gelio isten benle bi kelime etmiyo bisey sorsam kavga cikario ne soruyosun diye. Offf napcami sasirdim.
Her ne olursa olsun ayrilmalisin bu sekilde yaşayamazsin.bi hata edip aileni karsina almissin ama nolursa olsun onlar senin ailen insaniz biz hatasiz kul olurmu..ailenle konus yasadiklarini anlat ve özür dile eminim seni disarda birakmazlar..tükürdügümü yalamam falan geç bunlari gurur yapcak zaman degil hatali olan sensin kurtar kendini emil ol tükürdügünü yalamak böyle yasamaktan bin kat daha iyidir..bu adamin kahrini cekcegine ailene karsi tukurdugunu yala..

Saygı denen birşey yokmuş bu evlilikte başından beri sevgi de kalmamış anlattıklarına bakılırsa.

devam edersen hep sen mutsuz olacaksın neden çocuk yaptın bu şartlarda?

Eğer boşanamıyorsunuz,en azından çalışma hayatına atılın.
kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirseniz kimseye boşanma sürecinde hesap vermek zorunda kalmazsınız.

Böyle evlilik devam etmez,sadece bir müddetliğine ertelersiniz
Ayrı yattığınız eşinizin yarın sizi aldattığını öğrenseniz neyapacaksınız?

Merhaba
Almanyada yasiyorum.
Valla canım yapacağın şey belli... Adam seni istemiyor. Sen de aileni karşına alarak çok büyük bir hata yapmışsın. Benim halam da bir Almanla evlendi bu sene. Ama bizde kimse karşı çıkmadı. Hepimiz rahat insanlarız. KArışmadık. Boşansa da kimse boşanma diyemez. İşi var gücü var çünkü. Kaç yaşında kız. Her neyse senin yapman gereken şey şu: KEndine iyi bir iş bulup boşanmak. Aşık da değilmişsin zaten... Böyle olacağını en başında düşünseydin keşke. Neyse artık olan olmuş. Boşan gitsin. Mecbur nafaka falan öder. Sen de çalışırsın. Çocuğunu da yanına al. Verme ona. Belki daha iyi birini bulur evlenirsin yeniden. Belli mi olur...

Ee be kızım sülaleni karşına alıp evlendin, yurt dışına gittin anladık.
Ne diye hemen çocuk yaptın?

Bir de sanki eski kız arkadaşlarının o yatakta yattığını bilmiyor muydun?

Sana kimse söylemedi mi evlenene kadar ipler kadının elinde.
Ne yaptırdıysan odur..

Nikahtan sonra..Aşkmış sözmüş..
Sen o verilen sözleri palavra diye al bir zarfa koy ve göm..

Çok zor bir durum gerçekten, ama bu şekilde aşağılanarak ne kadar yaşayabilirsin, öyle bir ortamda ne kadar sağlıklı bir çocuk yetiştirebilirsin. Düşün bunları. Boşansan gelsen bi iş bulup çalışamaz mısın mesela?

Merhaba
Almanyada yasiyorum.
soru boşansam mıydı?
cevap neden evlisiniz hala..

Turkiyede olsan bosanmak istesen , once calis is bul derdim .

Ama almanyada zaten gerekli imkanlar sana saglanacak sende biliyorsun .
Belirli bir maas alicaksin cocuk parasini alacaksin kiran odenecek , cocuk kucuk diye unterhalt bile alacaksin ..

Hala neyini cekiyosun bu adamin ?
Bukadar imkanlar varken , kaliyorsan demekki seninde biyerde hosuna gidiyor hirpalamasi sozleriyle .

Yataklar bile ayrilmis ortada bir evlilik kalmamis ..
Tukurdugumu yalamam diyorsun , ama istenmedigin bir yerde kalabiliyorsun .
Ustelik en can alici kismi , eski kiz arkadaslariyla yatigi yatakta seninle beraber uyumasi ..
Bunlar kabul edilicek seyler degil .

Boyle bir ömür gecirmek gercekteb hem sana yazik , hemde huzursuz ortamda buyuyecek o cocuga!!

Tekrar merhaba kizlar,
oncelikle yorumlariniz icin cok tsk ederim.
ben turkiyeden gelmedim ben dogma buyume almanyaliyim zaten ve esim alman degil ingiliz. Neyse.
Bi arkadasimiz hosuna gidiyo galiba demis , elbette hosuma gitmiyor ama ben en cok ailemi yeniden uzmekten korkuyorum. Bosanmayi bende cok istiyorum zaten su an kiz kardesimin evindeyim burda kalicam o eve donmem artik. Annemler su an turkiyedeler onlar gelince aciklicam durumu. Napim artik kimse bosanmak icin evlenmiyor kimse yuvasi yikilsin istemez ama olmayinca olmuyor. Oda beni sucluyor neyimi begenmedigini sordugumda ise herseyini diyo. Ben onun icin hersey yaptim yapmaz olaydim ahhh ahhh babami dinlemedim zamaninda. Evde herseyi yaparim ailesine saygida kusur etmem hergun cesit cesit yemegini onune koyarim ben simarttim iste tepeme cikarttim. Simdi beni istemio ... bende onu istemiorum artik bana o laflari soledikten sonra bugun benim icinde bitmistir.

Back
X