- Konu Sahibi Masummasum123
Ben bilmiyorum hep turkun turkle evlenmesinin yandasiyim.ama seni uzuyor omur gecmez baskasinin yattigi yatakta birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmıyorsun sanırım, önce biraz çalışmaya başla. Eşin kendi ayaklarının üstünde durduğunu görsün. Benim de yakın bir akrabam Almanla evli, durumları çok iyi cidden ama yine de akrabamız da çalışıyor, genelde de akrabamızın lafı geçiyor. Sonuçta senin Türk olduğunu biliyordu, her çatışmada böyle denmez. Bence çalışın, siz de aile ekonomisine katkıda bulunun. Durumunuz yok ise mobilya tabi hemen alınmaz biriktirirsiniz öyle. Ama var da almak istemiyorsa varyemez. Böyle şeylere yabanca-Türk diye bakmıyorum. Kişilik meselesi. Eşinizden ayrı uyumayın lütfen. Soğukluk olur. Bir de agresif hareketlerine devam ederse çekmeyin hiç. Sırf hata yaptım zaten şimdi annem babam ne der diye düşünmeyin. Sevgiler. Umarım hallolur.Merhaba
2 yillik evliyim, esim yabanci.
Almanyada yasiyorum.
Evlenirken ne dugunum oldu nede evim dosendi onun eski esyalarina gittim. Kendim kabul ettim sonra yenilerini aliriz dedi. Neyse.
1 oglumuz oldu suan 1 yasinda. Cocuk odasi olmadigi icin tadinmamiz lazim
Ben herşeyi ayarladim ev buldum esim cok calistigi icin. Mobilya bastan assagi hersey yeni alinmali hic bisey almadigimiz icin. Ama esim bu yuzden kavga cikartiyo cimrilik ediyo ben calisiyorum benim param diyo ben sana yeni mobilya alip okadar borca girmem senin icin diyo. Benim esyalarim iyi diyo ( eski kiz arkadaslarinin yattigi yatakta yatiyorum o koltukta oturuyorum) ben turk değilim diyo Türklerde normal olabilir ama bende normal degil diyo. Aglatiyo beni hergun bagiriyo cagiriyo
Bugunde ben evlilik falan istemiorum bana göre degil oglumuz bizi baglayan tek sey dedi.
Nezaman bisey olsa bisey desem bisey istesem bana cok goruyo isine gelmeyen bisey oldumu defol git diyo cunki gidemicemi biliyo annemler kabul etmezler beni biliyo bunu yabanci diye istemediler onu zorla evlendim ama simdi aralari iyi annemlerle neyse ama geri donemem ama bana her firsatta git defol demesine dayanamiyorum artik cok uzuluyorum. Ben onunla evlenirken butun sulalemi karsima aldim. Degmezmis! Simdide tukurdugumu yalamak istemiorum acikcasi. Ama ona karsi icimde hic bi sevgi kalmadi sanki hepsini kendi bitirdi. Benimle ayni yatakta yatmiyo ilk bi kac ay beraber yattik sonra ayirdi yataklari. Eve gelio isten benle bi kelime etmiyo bisey sorsam kavga cikario ne soruyosun diye. Offf napcami sasirdim.
ama en başında kabul etmişsiniz hemde eski sevgilinin yatağını bence birazda kendınız de arayın sorunu herşeye tamam demek hiç bi zaman hayır getirmiyorOnun alisik oldugu sey herseyin ucuzu hatta kullanilmis bile olabilir onun icin offff ben bole seylere gelememm asla kullanilmis bisey istemem ... ya ben hamileyken cocuga puset yatak vs bakmaya cikmistik beni o hamile halimle okadar cok dolandirmistiki artik yuruyemiyordum karnim burnumda daha ucuzunu buluruz diye dolandirmisti. TMam tabiki herseyin en pahalisi olmaz ama en ucuzunuda istwmem herseyin normali iyidir ve hamile bi kadinida okadar dolastirmazdim yani
Ben herseye tamam demedim. Babam istemedigi icin evlenmemi fazla uzatmadan hemen evlen git dedi bana kizdigi icin. 1 ay icinde evlendim. Esimde evlenelim hemen yatagi degistiririz dedi vs. Bende tamam dedim ama iki yil gecti hala degistirecek. Ben evlenme meraklisi degildim evleneyimde ne olursa olsun demedim. Birbirimizi sevdik evlenmek istedik ailem karsi ciktigi icin dugun fln olmicak hemen nikah olucak ve gidiceksin dediler. Calismaya gelince ben evlenmeden oncede evledikten sonrada calistim hamile kalincada bi kac ay calistim sonra biraktim. Cocugum ana okuluna gidince tekrar calisicam.
Ay canım ya allah aşkına adamla şimdi bosanmasan 1 yıl sonra bosancan belli ki evliliği önemsemeyen birisiMerhaba
2 yillik evliyim, esim yabanci.
Almanyada yasiyorum.
Evlenirken ne dugunum oldu nede evim dosendi onun eski esyalarina gittim. Kendim kabul ettim sonra yenilerini aliriz dedi. Neyse.
1 oglumuz oldu suan 1 yasinda. Cocuk odasi olmadigi icin tadinmamiz lazim
Ben herşeyi ayarladim ev buldum esim cok calistigi icin. Mobilya bastan assagi hersey yeni alinmali hic bisey almadigimiz icin. Ama esim bu yuzden kavga cikartiyo cimrilik ediyo ben calisiyorum benim param diyo ben sana yeni mobilya alip okadar borca girmem senin icin diyo. Benim esyalarim iyi diyo ( eski kiz arkadaslarinin yattigi yatakta yatiyorum o koltukta oturuyorum) ben turk değilim diyo Türklerde normal olabilir ama bende normal degil diyo. Aglatiyo beni hergun bagiriyo cagiriyo
Bugunde ben evlilik falan istemiorum bana göre degil oglumuz bizi baglayan tek sey dedi.
Nezaman bisey olsa bisey desem bisey istesem bana cok goruyo isine gelmeyen bisey oldumu defol git diyo cunki gidemicemi biliyo annemler kabul etmezler beni biliyo bunu yabanci diye istemediler onu zorla evlendim ama simdi aralari iyi annemlerle neyse ama geri donemem ama bana her firsatta git defol demesine dayanamiyorum artik cok uzuluyorum. Ben onunla evlenirken butun sulalemi karsima aldim. Degmezmis! Simdide tukurdugumu yalamak istemiorum acikcasi. Ama ona karsi icimde hic bi sevgi kalmadi sanki hepsini kendi bitirdi. Benimle ayni yatakta yatmiyo ilk bi kac ay beraber yattik sonra ayirdi yataklari. Eve gelio isten benle bi kelime etmiyo bisey sorsam kavga cikario ne soruyosun diye. Offf napcami sasirdim.