- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
Kızlar ben bugün kütüphaneye gittim. Yer ararken daha önceden sima olarak tanıdığım bir kiz vardi 1 kere de öyle muhabbet etmiştik ayaküstü taniyorum gülümsedi bana bende taniyorum ben seni falan dedim konuştuk biraz yanindada erkek arkadasi oturuyordu ama biz konuşurken yoktu. Onu da tanıyorum su bölümü okuyor degil mi dedim onla da bir kere yan yana oturmustuk da muhabbet etmistik ordan biliyorum.
Sonra kiz bunu sorun yapmış siz erkek arkadasimi nerden taniyorsunuz falan dedi cocukta tamam da bunu sevgilime niye söylüyorsunuz ki falan dedi. Bende iste lafin gelisi konustum ne biliyim bu tarafini hic dusunemedim.
Bunlarin ikiside benden küçük ben 6.sinifim bunlar daha 2.sinif falan küçükler ne bileyim. Kiz kiskandi belli ki. Kalkip gittiler. Benim de moralim bozuldu ben de kalktim. Kiz kalkarken kiza aciklama yaptim yani kusura bakma ben öyle düşünmedim falan dedim. Kiz da önemli değil falan dedi ama iste takti belli
Biliyorum benim hatam ama kötü bi niyetim yoktu taktım şimdi ben bunu.
Sonra kiz bunu sorun yapmış siz erkek arkadasimi nerden taniyorsunuz falan dedi cocukta tamam da bunu sevgilime niye söylüyorsunuz ki falan dedi. Bende iste lafin gelisi konustum ne biliyim bu tarafini hic dusunemedim.
Bunlarin ikiside benden küçük ben 6.sinifim bunlar daha 2.sinif falan küçükler ne bileyim. Kiz kiskandi belli ki. Kalkip gittiler. Benim de moralim bozuldu ben de kalktim. Kiz kalkarken kiza aciklama yaptim yani kusura bakma ben öyle düşünmedim falan dedim. Kiz da önemli değil falan dedi ama iste takti belli
Biliyorum benim hatam ama kötü bi niyetim yoktu taktım şimdi ben bunu.