Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız ünide zor sevgili bulmuş olmalı ki kapcan sanmış öyle bi yokluk öyle bi ergenlik.
Ben olsam gülerdim bildiğin kahkaha atardım.
At gözlüğü taksın çocuğa, ipini sıkı tutsun aman ha.
İkisi de saygısız bence. Okul ortamında tanıyor olabilirsin yani bundan doğal ne var. Nerden tanıyorsun, sevgilime niye bunu söyledin falan diye sorguya çekilmişsin bir de. Buldumcuklar. Ben olsam ikisini de paralardım sen sakin kalabilmişsin.Bir de konuya takmışsın kötü bir şey mi yaptım diye.Evet şunları adam yerine koyup 2 kelam etmişsin hatan bu.
Kız ünide zor sevgili bulmuş olmalı ki kapcan sanmış öyle bi yokluk öyle bi ergenlik.
Ben olsam gülerdim bildiğin kahkaha atardım.
At gözlüğü taksın çocuğa, ipini sıkı tutsun aman ha.
Ay demek istemezdim ama öyle galiba çünkü çocuk kıza göre daha yakışıklıydı. Boylu posluydu. Ben de sarj aleti istedim sarjim bitmisti cocuk beni resmen tersledi hayır dedi sert bi şekilde. Iste burda hata yaptim kiz orda dedi zaten sevgilimi nerden taniyosunuz diye. Çocukla da 1 kere konusmusluğum vardı zaten ben de abarttım ama onlarda vardı sarj aleti gördüm yani ondan istedim
İkisi de saygısız bence. Okul ortamında tanıyor olabilirsin yani bundan doğal ne var. Nerden tanıyorsun, sevgilime niye bunu söyledin falan diye sorguya çekilmişsin bir de. Buldumcuklar. Ben olsam ikisini de paralardım sen sakin kalabilmişsin.Bir de konuya takmışsın kötü bir şey mi yaptım diye.Evet şunları adam yerine koyup 2 kelam etmişsin hatan bu.
Iste çocuk bana sertçe sevgilime niye bunu söylüyorsunuz ki deyince şok oldum mal gibi kaldım resmen kizarip bozardim yani. Çok kötü duruma dusurduler beni ergenuslar.