Bosch Hakkında Söylenenler Üzerine...

Bosch hakkında ne düşünüyorsunuz?

• hiç kullanmadım

OY: 10 21,7%
  • çok memnunum, iyiki almışım!

OY: 20 43,5%
  • memnunum

OY: 6 13,0%
  • kısmen memnunum

OY: 7 15,2%
  • keşke almasaydım!

OY: 3 6,5%

• Ankete Katılan
    46

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Kızlar son zamanlarda bu sitede bosch dan memnun kalmayanların yorumlarını okuyorum, hepsi hemen hemen aynı şeyi söylüyor.
Eskisi kadar iyi olmadığı dile getiriliyo
Sizler bu konuda ne düşünüyosunuz?
ben beyaaz eşyalarımı bosch dan aldım ama canım sıkılmaya başladı, 4 ay sonra kullanıcam nasipse:97:

hiç canını sıkma ben de bosch kullanıyorum hepsini boschtan aldım, hiç sorun yaşamadım hepsi çok iyi. enerji tasarruflu bir kere. hepsinden ayrı ayrı çok memnunum. 10 aydır kullanıyoruz.güle güle kullan sen de:71:

canım benim ya çok teşekkür ederim
üst üste böyle yorumlar okuyunca tereddüte düştüm

Bizimde evdeki bütün beyaz eşyalar, mixer, ütü, elektirk süpürgesi ve şarjlı el süpürgesi bosch canım en eskisi 12 yıllık bulaşık makinesi en yenisi de 6 aylık çamaşır kurutma makinesi hepsinden de memnunuz bir kere bile tamir görmedi hiç biri henüz yani. Ben ailemle yaşıyorum şu an ama ilerde evlenirsem ben de evime Bosch ya da Siemens alırım diye düşünüyorum. İçin rahat olsun güle güle kullan .

Son düzenleme:
Benim de çamaşır, bulaşık, kurutma makinem, termosifonum ve buzdolabım bosch. Beyaz eşya şans işi, ama satış sonrasında da en iyi markalardan biri bence. Benim buzdolabım 4. ayında bozulmuştu (2004'de aldım) servisi çağırdık, gelip baktılar, motorunun değişmesi gerektiğini söylediler. (Evdeki elektrik tesisatı ve voltaj yüklemesinden motoru yanmış.) Yeni motor geldi ama o da bozuk çıktı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını, normalde fabrikadan çalışmayan motorun çıkmaması gerektiği söyleyip defalarca özür dilediler. İkinci motor geldi ve o günden bu yana tık demedi buzdolabım. :nazar:

Aynı şekilde çamaşır ve bulaşık makinem hiç servis görmedi, 2002'de evlenirken almıştım, tam 9 yıldır çalışıyorlar. Anneme de bosch aldırdım beyaz eşyaları bozulunca, o da çok memnun. Bu tip eşyalar uzun süre dayansın diye alınıyor, eminim boscha denk markalar da gayet iyidir, ama ben şu an evde bir şey bozulsa yine tercihimi boschtan yana kullanırım...

Bosch değilde, arçelik ciddi anlamda parçalarını bozmaya başladı.

Bu konuda ciddi olumsuz geribildirimler var. Eskisi gibi kalitede değil.

O yüzden sıkı Arçelik kullanıcıları Bosch'a geçiyor diyebilirim...

ben çamaşırım ve makinemi yeni aldım ve çok memnunum ayrıca ütü.süpürge ve küçük ev aletlerim bosch hepsindende memnunum

annem yıllardır bosch kullanıyor ve çok memnun, bende bütün eşyalarımı boschtan aldım.
biraz şans işi bunlar ama herhangi bir sorun olsa bile bosch ve simens servis açısından da çok iyiler.

umarım söylediğiniz gibidir kızlar
ben sadece buzdolabımı samsungdan aldım, diğerleri bosch...

bende bosch fırın var...6 senedir kullanıyorum...hiç tamir görmedi ancak benimki eserekli biraz...canı isterse güzel pişiriyor...kek ve kurabiyelerde,yemeklerde bir sorun yok,en fazla 2 tepside pişirebiliyorum...ancak şu poğaçalar yok mu beni öldürüyor yapan ben,fırına atan ben bazen güzel oluyo bazen kötü...başkasının fırınında yapınca bir problem yok...işte problem bendemi fırındamı daha çözemedim...yok yok bende değildir fırndandır dimi:63:

Buzdolabı hariç herşeyi Bosch'tan aldık. Benim güvenim tamdır Bosch'a. Memnun kalırım umarım...:6:

Canım Samsungun hangi buzdolabını aldın ? :3:
Ben Ariston'dan aldım Kombi tipi, buzluk altta 2 çekmeceli olandan. Umarım iyi çıkar ya...
Benim son 1.5 ayım
:27:

senin de çok az kalmış ne güzel :69:
ben samsungun rt54emew modelini aldım deri görünümlü olan
bizim evde yıllardır ariston kullanılıyo bir kere bile tamir görmedi
çok güzel çalışıyo tek sorunu bazen "cuk, tak,tuk" gibi ne idüğü belirsiz sesler duyuyoz ama sonra alışılıyo
inş. ikimiz de memnun kalırız

Canım benim evimde hemen hemen herşeym bosch bulaşık makinam çamaşır makinam buzdolabım ütüm süpürgem hiçbirindende sıkıntım yok çok memnunumm

8 yıl önce aldık,ve çoook memnunum,servis tık kapıda,kibarlar,hiç bu güne dek sorunum olmadı:nazar:

Back
X