Buzdolapları ve Derin Dondurucular Bosch KGN57AB24N buzdolabı kullanan varmı

Serifea4206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
91
6
98
Ankara
Arkadaşlar yeni ewliyim 8 aylık lg buzdolabı almıştık herşeyi donduruyoor 4 kere servis geldi değişimmm talep ettik eğerki kabul olursa onun iade edip farklı bişe alcaz bosch düşünüyorum kullanıyor olduğunuz memnun olduğunz bi ürün varmı bosch KGN57AB24N
Bunu kullanan varmı önerirmisiniz???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yeni ewliyim 8 aylık lg buzdolabı almıştık herşeyi donduruyoor 4 kere servis geldi değişimmm talep ettik eğerki kabul olursa onun iade edip farklı bişe alcaz bosch düşünüyorum kullanıyor olduğunuz memnun olduğunz bi ürün varmı bosch KGN57AB24N
Bunu kullanan varmı önerirmisiniz???

canım bizde bosch aldık ama daha kullanmadık ama ablamlar kullanıyor 5 senedir maşallah yani ii memnunlar :15::15::15::15::15:

Tamam canım sen boschun hangi modelini aldın peki

$MCSA034310_KAN62V40TI_def.webp $MCSA044800_KAN62V40TI_def.webp

benim hep hayalimdi bu buzdolabı canım :16::16::16::16::16:bide biz derin dondurucu kısmını çok kullanırız o yüzden böyle düşündük daha kullanmadıkinş güzeldir :44::44::44::44::44::44:

Bosch buzdolabı karlanma yapıyor, sonra da çalışmıyor. Temizlememi bekliyor. Ben evde yokken olunca bu iş, bütün gıdalar bozuluyor. Biz 2 kere Bosch mağduru olduk. Benim ki de anneminki de aynı sorun. Artık asla boscha güvenmem.

Back
X