- 17 Mart 2015
- 109
- 34
- 48
- Konu Sahibi madamemaya
-
Kesinlikle Bosch, çok memnunum. Çevremde Arçelik kullanan da var Bosch kullanan da, Arçelik kullananlar servis çağırmaktan bıktı artık..Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman oldu buraya uğramayalı ama yeni hayallerimin peşinde koşmaya başladım.:)
Size bir sorum var haftasonu beyaz eşya bakacağım ve bu ikisi arasında kararsızım.
Kullanan arkadaşlar yorum yapar mısınız lütfen.
Yoksa bu beyaz eşya işi bir şans bir kumar mı ?? :)
Boschun hangi serisi acabaKesinlikle Bosch, çok memnunum. Çevremde Arçelik kullanan da var Bosch kullanan da, Arçelik kullananlar servis çağırmaktan bıktı artık..
Seri 6 diye hatırlıyorum, 2 yıl önce aldımBoschun hangi serisi acaba
Fırın ve çamaşır makinem bosc memnunum bulaşık makinesini bosch aldığıma pişman oldum. Bende arayışa girdim buzdobı alacağım arçelikte karar kıldım. Şimdi olsa heralde hepsini arçelik alırdım bunuda artı olarak belirteyim :))Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman oldu buraya uğramayalı ama yeni hayallerimin peşinde koşmaya başladım.:)
Size bir sorum var haftasonu beyaz eşya bakacağım ve bu ikisi arasında kararsızım.
Kullanan arkadaşlar yorum yapar mısınız lütfen.
Yoksa bu beyaz eşya işi bir şans bir kumar mı ?? :)
Güle güle günlerde kullanınHerkese teşekkürler tercihimi bosh dan yana kullandım umarım pişman olmam :)
Fırın ve çamaşır makinem bosc memnunum bulaşık makinesini bosch aldığıma pişman oldum. Bende arayışa girdim buzdobı alacağım arçelikte karar kıldım. Şimdi olsa heralde hepsini arçelik alırdım bunuda artı olarak belirteyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?