bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum, henüz 1 aydır kullanıyorum gerçi. ayrıca bayağı gürültüsüz çalışıyor.
mrb
bende bosh marka 8 kg kullaniyorum 8 aydir makinam guzel yikamiyor makinayla bi turlu barisik olamadik kullanimi yanlismi yapiorum acaba bana yardimci olabilirmisim bu konuda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alt kisimdan haberim yoktu iyi oldu soyledigin yanliz makinanin iki gozunede detarjan koyuyorum 1 num 2 yemi surekli koyacagim bilmiyorum saatini beyazdada renklidede 1 saate ayarliyorum bilmedigim icin kafama gore kullaniyorum beyazlarim kirli kaliyor birde bitince ses uyari kapatmassam susmak bilmiyor rahatsiz ediyor beni yardimci olrsan sewinirim tskrler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben aynı marka 8 kglığı kullanıyorum 3 aydır. çamaşırlar temiz oluyor ancak çıkarttığım zaman giysiler çpok buruşuk kırışık oluyor servis alakasız üstelik haksız yere 30 tl aldı servisi iğrenç . bu durumu yaşayan var mı .sinirlerim bozuluyor çok
en düşük devirde ,20 derecede de yıkasam yine buruşuk yine buruşuk. hep kırış kırış giyiyoruz giysileri ne yapsam bilmiyorumsıkma devrini kaçta kullanıyorsun?
1000 ve 1200 devir çok fazla kırıştırır çamaşırlar neredeyse kuru çıkar ve çok yıpranır.
800 ideal yaz ve kış günleri için :)
Beyni mi bozulmus makinanin acaba bi servis cagir hata varen düşük devirde ,20 derecede de yıkasam yine buruşuk yine buruşuk. hep kırış kırış giyiyoruz giysileri ne yapsam bilmiyorum
servis geldi bayağı oluyor neymiş normalmiş böyle buruşması ağız dalaşı yaptık yarım saat buruşuk çamaşırları getirip görmesine rağmen bu normal dedi ya uğraşmak istemiyorlar herkes kendi derdinde. ama bundan sonra hiçkimseye bosch çamaşır makinesi önermicem benim ağzım yandıBeyni mi bozulmus makinanin acaba bi servis cagir hata var
servis geldi bayağı oluyor neymiş normalmiş böyle buruşması ağız dalaşı yaptık yarım saat buruşuk çamaşırları getirip görmesine rağmen bu normal dedi ya uğraşmak istemiyorlar herkes kendi derdinde. ama bundan sonra hiçkimseye bosch çamaşır makinesi önermicem benim ağzım yandı
ne güzel. bulaşık m.,buzdolabı ve fırınlı ocak da bosch onlarda sorun yaşamadım çok şükür.geç kalmışmıyımdır diye de düşünüyrum ama yine de bu işin peşini bırakmak istemiyorum garantili diye alıyoruz alırken kandırmasını iyi biliyolar sonra ilgilenen yoksaçmalamışlar resmen. bende 1 senedir kullanıyorum daha bir falsosu olmadı bana.
şans işi bu beyaz eşyalar gerçekten.. şikayetvar.com a yaz orada tutuşuyolar hemen mecburen dönüş yapıyolar..
kesinlikle peşini bırakma bunun. Satarken iyi arıza çıkınca ortadan kayboluyoflat.ne güzel. bulaşık m.,buzdolabı ve fırınlı ocak da bosch onlarda sorun yaşamadım çok şükür.geç kalmışmıyımdır diye de düşünüyrum ama yine de bu işin peşini bırakmak istemiyorum garantili diye alıyoruz alırken kandırmasını iyi biliyolar sonra ilgilenen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?