Bosh beyaz eşya

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
bütün beyaz eşyalarımı aynı yerden almak istiyorum ve bocsh düşünüyorum ama heryerde ayrı ayrı yorumlar var çok kötü diyende çok memnunum diyende...ilk olarak buzdolabına takılmış durumdayım çok ses yapıyor diyorlar.bakan var mı bilmiyorum ama bosch ta şu ara çok indirim var. çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı ocak fırın davlumbaz 7000 tl tutuyor

canım benim buzdolabım ve çamaşır makinem bosch ikisinden de memnun değilim.buzdolabım koku yapıyordu.1,5 yıl servisin peşinde koştum.bazı aylar 2 defa geldiler.en sonunda buzdolabımı değiştirdiler..ama çok ugraştım.yeni gelende de koku problemi var.daha bu sabah taze fasulye yaptım piştikten sonra dolap kokuyordu.daha koyalı 2 ay oldu kötükedihüso bide sesi doğru..ilk evlendiğimizde eşime kalkıp evi dolaştırmıştım hırsız girdi sanmıştım delikafadulden buz kırıyormus geceleri kütür kütür baya bi ses çıkartıyor..çamaşır makineme gelince beyazlarımın rengini bir hoş yapıyor.denemediğim deterjan kalmadı sonunda makineden olduguna karar verdim ama birşey ispat edemediğim için mecburiyetten kullanıyorum..belki benim şansıma böyle çıkı iyi şeyler yazan arkadaşlar çıkabilir belki son karar senin opuyorumnanaktan

buzdolaplarında hep aynı sorun bizim evde de öyleydi.ilk gecelerde hırsız girdi falan sanıyorudk sorun dediler ki buz kırıyor.sanki içinde buzdağları var ne buzmş mübarek.ama benim de hep duyduğum bosch en iisi diyorlar.arçelik asla almayın diyorlar.ben de anlamadım valla.bizde şubatta alıcaz beyaz eşyaları ne alsak diye araştırma safhasındayım

8 yıllık evliyim ütümü kadar bütün beyaz eşyalarım bosch çok da memnunum..

benim de butun beyaz esyalarim bosch ve cok da memnunum..Su ana kadar bi sorun cikmadi...Buzdolabimdan hic ses gelmiyor...

çok saolun arkadaşlar sevgili miss_curious seninde karar aşamasındaki yazılarını okumuştum ama sonra sende bosh a karar vermişsin sanırım.kullanmaya başladın değil mi.

miss_curious senin buzdolabında hsryo freshh özelliklik olandan mı memnun musun o kısımdan gerçekten koruma özelliği var mı

aaa o ses herkeste var mı? benimki siemens gece takır tukur sesler çıkartıo. ilk duyduğumda korkmuştum. bizde genleşiyor die tahmin etmiştik. buz mu kırıyormuş

bu arada ben siemezten memnunum şimdilik. sadece buzdolabımın derin dondurucusu buz yapıyor. o da üretim hatasıymış. değiştircekler ama biz toptan dolap değişsin istiyoruz

benim bütün beyaz eşyalarımda bosh.üç aydır kullanıyorum.buzdolabında ses yok ama dolaba koyduğum şeyler bir kaç gün sonra bozuluyor.sebzelerim ve peynirlerim hep pamukluyor.ama mesela yemek koydum bir hafta durdu bişey olmamış tadında.ayarınımı yapamadım anlamadım.diğer eşyalardan memnunum ama dolapta bi sorun var gibi

Bizim evin bütün beyaz eşyaları, ütüsü, süpürgesi, kliması, şarjlı el süpürgesi Bosch 11 yıldır da kullanıyoruz özellikle beyaz eşyaları gayet memnunuz hiç biri henüz tamire gitmedi.

benim bütün beyaz eşyalarımda bosh.üç aydır kullanıyorum.buzdolabında ses yok ama dolaba koyduğum şeyler bir kaç gün sonra bozuluyor.sebzelerim ve peynirlerim hep pamukluyor.ama mesela yemek koydum bir hafta durdu bişey olmamış tadında.ayarınımı yapamadım anlamadım.diğer eşyalardan memnunum ama dolapta bi sorun var gibi

canım sende konyadaymıs.bence hemen teknik servisi ara.önce telde bilgi al düzelmezse garantisi dolmadan çağır baksınlar..ilgileniyorlar..eger dolapta aynı sorun devam ederse ısrarcı ol defalarca çağır değilse hak iddia edemiyorsun sanki suçlusu senmişsin gibi anlatıp gidiyorlar :bbo:

benimde buzdolabım bosch, o sesler benimkindende geliyor , rahatsız edici gerçekten

O sesler bütün yeni dolaplardan geliyor marka farketmiyor :)) Biz alıştık ama evde ilk kalan gece evi dolaşmaya çıkıyor :) Kim var diye :))

slm ben genel manada boschçu sayılırım ne alcaksam önce boscha bakarım ama bu buzdolabı meselesi biraz farklı bir çok yerden boschun buzdolabının alınmıcanı yani kullanışsız olduğunu duydum benim buzdolabım sharp 9 seneyi doldurdu maşallahı var bigün servis gelmedi evime ben çok memnunum sadece bana bıraz ufak geliyor ama değiştirmek istesem yine sharp alırım yeni modeller hele süper herkese de sharpı tavsiye ediyorum sharp buzdolabına da bi bak istersen birde samsungu beğeniyorum ama sharp genede 1 numara iyi düşünün derim bide bu boschları alırken yerli üretimleri almayın direk alman mallarını alın yerli üretimde de sorun çok oluyor

birde benim buzdolabım gayeeet sessiz takur takur sesler gelmez hırsız var sanacak kadar kaydirigubbakcemile3

Back
X