Bosh mu Samsung mu?

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar benim kafama başka bir şey daha takıldı.
Daha önce bşr konu açmıştım;
LG SAMSUGN VE BOSH arasında jalmıştım. Bunlarda sadecesamsung 1200 devir diğerleri 100 devir. Bir de LG de direct dirive özelliği var, samsugnda ise elmas kazan ve seramik resiztans özellği var ve diğer yandan da bosh var. Sizce hangisini, almalıyım?? Bunların fiyatları da birbirine çok yakın. Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden?? Yardım edin bana:((

Canım ben samsung derim yengemin elmas kazanlı makinası var ama çıt yok :) gerçekten çok memnun.

Evet elmas kazanlıları ben de beğeniyorum ama acaba hangisi daha az yıpratır ya da hangisi daha kullanışlıdır??Gerçekten delirmek üzereyim bu beyaz eşya konusunda:)))

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Şunu da sormak istiyorum acaba samsung eco bubble serisinde hassas yıkama programı var mıdır???

Canım beyaz esya için hani biraz da şans işi diyorlar ya doğru heralde şöyle söyleyim sana benim eşim samsung da bölge sorumlusu dogal olarak samsung dan aldım camasr makinemi alalı 1 yıl oldu ve su an hiç memnun değilim hem ses yapmaya basladı hem koku problemi var hem de bosh un 6 kg ı ile samsung un 4,5 kg sına denk gelir kazanı cok kullanuşsız annemler bosh aldılar 2 sene olacak maasallah tık yok ilk gunku gibi

lg kullanıyorum, tavsiye ederim çıt yok, sarsıntı yok. çokda güzel yıkıyor

lg kullanıyorum, tavsiye ederim çıt yok, sarsıntı yok. çokda güzel yıkıyor

servis sıkıntısı yasadın mı hiç? ben lg nin 9 kg yıkamalı 7 kg kurutmalı ve buharlı yıkaması olan makinasını almayı düsünüyordum fakat esimin işinden dolayı sürekli il il gezecegimiz için servis de sıkıntı yasayacagımı düsünüp bosch aldım. marka olarak içim rahat ama aklımda lg de kaldı.

servis sıkıntısı yasadın mı hiç? ben lg nin 9 kg yıkamalı 7 kg kurutmalı ve buharlı yıkaması olan makinasını almayı düsünüyordum fakat esimin işinden dolayı sürekli il il gezecegimiz için servis de sıkıntı yasayacagımı düsünüp bosch aldım. marka olarak içim rahat ama aklımda lg de kaldı.

canım 1 yıl oldu alalı,hiçbir sıkıntı yaşamadım buyüzden servislede işimiz olmadı. bosch servis olarak daha yaygındır orası kesin, sen en mantıklı olanını yapmışsın. güle güle kullan

canım 1 yıl oldu alalı,hiçbir sıkıntı yaşamadım buyüzden servislede işimiz olmadı. bosch servis olarak daha yaygındır orası kesin, sen en mantıklı olanını yapmışsın. güle güle kullan

insallah öyle yapmısımdır =) cok tesekkür ederim..

ben de tüm beyaz eşyayı bosch almayı düşünüyorum, belki bulaşık makinesini bitek samsung alabilirim.

bence bosch almalısın. Her zaman daha kaliteli ve müşteri puanı en yüksek marka. Ben de bosch 8kg makine kullanıyorum. Programlar ve yıkaması çok iyi. elmas kazan falan yalan yani. O özellikler yenilik sadece.

Ben fiyatımbu.com dan aldım. Bir bak istersen çok uyguna geldi bana. http://www.fiyatimbu.com/

Back
X