boşluk

ceylin0033cte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
233
144
53
33
Evliyim, çalışıyorum çocuksuzum 25 yaşındayım. Çoğu zaman hayatımda boşluk hissediyorum amacımı yitirmiş gibi bir his var içimde ve kendimi nedense çok genç hissetmiyorum yaşım sanki çok ilerlemiş gibi bi his var içimde. Çocuk mu yapmalıyım. Onunda sorumlulukları işime gelmiyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum bi kaç haftadır durum böle

Kaç yıllık evlisiniz ?
25 YAŞ için çok erken bir serzeniş.
Eşinizle zor günler mi geçiriyorsunuz belliki sizi tatmin etmeyen bir durum söz konusu.

Çalışma temposu falan derken monotonluktan ben de hissediyorum bazen böyle. Tatile çıkma şansınız var mı?
Değişiklik iyi gelebilir.

peki sosyalliğiniz ne durumda ?
Hep evdemi takılırsınız iş sonrasında
Ortak arkadaşlarınız çevreniz nasıldır
genelde evdeyiz hafta içi .hafta sonu dışarı çıkarız oda aile gezmesi aile görmektende sıkıldım herhafta sonu güven sorunum var bide kimseye güvenmiyorum artık eşime bile bi zararı olmadı ama içimden öle gelioo niye böle oldm ki ben

genelde evdeyiz hafta içi .hafta sonu dışarı çıkarız oda aile gezmesi aile görmektende sıkıldım herhafta sonu güven sorunum var bide kimseye güvenmiyorum artık eşime bile bi zararı olmadı ama içimden öle gelioo niye böle oldm ki ben

İşte değişiklik lazım size.
Bazen işsonrası bendede olur
Çocuk olması birşey değiştirmiyor,bunalıyorsan bunalıyorsun zaten.
Tek önerim 1 haftalık eşinizle başbaşa bir tatil yapın,kafa dinleyin
Bu size iyi gelecektir.

İşte değişiklik lazım size.
Bazen işsonrası bendede olur
Çocuk olması birşey değiştirmiyor,bunalıyorsan bunalıyorsun zaten.
Tek önerim 1 haftalık eşinizle başbaşa bir tatil yapın,kafa dinleyin
Bu size iyi gelecektir.
onuda yaptık canımsın huy değişimi var bnde galiba eşimi hiç kıskanmıyorum oda onu dert ediyo akşam bana iş yerindeki kızların kendini kestiğini söylüyo bnde güldüm geçtim hiç deşmedim kızmadım kızmıyorum

Bir kaç haftadır sıkılıyorsunuz diye çocuk yapılmaz.
Öyle bir sorumluluk değil o :)
Biraz kendinize vakit ayırın, farklı zamanlar geçirin. İmkanınız varsa tatile çıkın. Yada haftasonu yakın bir yerlere gidin...
Arkadaşlarınızla vakit geçirin... bu hisse kendinizi kaptırıp daha da içine gömülmeyin..

Bir kaç haftadır sıkılıyorsunuz diye çocuk yapılmaz.
Öyle bir sorumluluk değil o :)
Biraz kendinize vakit ayırın, farklı zamanlar geçirin. İmkanınız varsa tatile çıkın. Yada haftasonu yakın bir yerlere gidin...
Arkadaşlarınızla vakit geçirin... bu hisse kendinizi kaptırıp daha da içine gömülmeyin..
yaptık ama geçmiyor o an mutlu oluyrm eve gel aynı hep bi eksiklik işede gelmesem hüngür hüngür ağlarım heralde bu duygu çok garip

bu düşünceler maalesef psikolojik bazı hastalıklara neden olur. aman dikkat o yüzden. kendinize farklı uğraşlar edinin. ahşap boyama, her gün belirli bir film izleme, belirli kitapları okuma, spor falan gibi.
çocuk için de şayet mutlu bir evliliğiniz varsa neden olmasın?? ama sırf bu düşüncelerden kurtulmak için çocuk düşünmeyin

onuda yaptık canımsın huy değişimi var bnde galiba eşimi hiç kıskanmıyorum oda onu dert ediyo akşam bana iş yerindeki kızların kendini kestiğini söylüyo bnde güldüm geçtim hiç deşmedim kızmadım kızmıyorum

Eşiniz işyerinizdeki kızların kendisini kestiğini söylüyor ve sizden kıskanmasınızı bekliyor.
Nasıl birşey bu?BU tarz şeyleri devamlı yapıyorsa soğumuş olabilirmisiniz ki ?

Eşiniz işyerinizdeki kızların kendisini kestiğini söylüyor ve sizden kıskanmasınızı bekliyor.
Nasıl birşey bu?BU tarz şeyleri devamlı yapıyorsa soğumuş olabilirmisiniz ki ?
arada yapar beni deniyor ama kıskanmıyorum bu sefer o bnm üsüme daha çok düşüo oda soğumuş olmmdan korkuo aslında

Back
X