• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşlukta boğuluyorum yardım

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhaba KK üyeleri,

Sanırım depresyona girmek üzereyim, sorunlu bir annem var. Üniversite mezunuyum. Şu an çalışmıyorum. O kadar başvuru yaptım bir geri dönüş olmadı. Tek yaptığım haftada bir gün fitness'a gitmek. Yaşım 30 a yaklaştı. Hayatta işe yaramaz bir insan gibi hissediyorum kendimi, çok bunalıyorum. Annem sinir hastası manyak bir kadın. Sanırım hayata bakışım daralıyor. Bu kadar basit işte ifadesi, ancak ruhumda ağırlığı fazla bu halin. Yardıma ihtiyacım var tek başıma toparlanamıyorum:KK43:

Annene boyle demen hos degıl cunku bu dunyada sana en yakın annendır.hastaysa doktora gotur cnm nıye boyle seyler dıyosun..bnde yenı mezunm su ara bu olaylardn dolayı işe alımlar durdu bnde ıs bulamıyorum ama hobı edın kendıne sevdıgı seylerı yap.hayatını anlamsızlastrma yasamak guzel hayat guzel kendıne deger ver ve toparlan..sen dıbe battıkca kımse gıdıyımde bataklıktan cıkarıym demez.kendını kaldıranda yıne sen olucaksn.durup dusun ve ne yapabılcegıne karar ver ve harekete gec..

Psikolog gitmeyi dusundun mu iyi gelir belki.hayatında biri olur belki bir bakarsın mutlu bir evliliğin olur tabi iyileşmeden bunu dusunup de yanlış bir evlilik de yapma.umudun olsun diye söyledim.sonucta huzursuz bir aile hayatın varmış inşallah huzurlu bir aile hayatın olur birgun

Böyle bir dönemde kendine inancını kaybetmemen ve motive olman çok önemli.Kendini geliştirmek için bir şeyler yapmaya devam et, yüksek lisansa falan başla havan değişir.

Pskologa gidin..Anneniz için manyak demeniz çok itici.hiç hoş degil..

hafta da bir gün de olsa iyi fikir spor yapmak,streste atarsin hem. umarım yakın da iş bulursun ,çalışmak her kadın a iyi gelir

Annene boyle demen hos degıl cunku bu dunyada sana en yakın annendır.hastaysa doktora gotur cnm nıye boyle seyler dıyosun..bnde yenı mezunm su ara bu olaylardn dolayı işe alımlar durdu bnde ıs bulamıyorum ama hobı edın kendıne sevdıgı seylerı yap.hayatını anlamsızlastrma yasamak guzel hayat guzel kendıne deger ver ve toparlan..sen dıbe battıkca kımse gıdıyımde bataklıktan cıkarıym demez.kendını kaldıranda yıne sen olucaksn.durup dusun ve ne yapabılcegıne karar ver ve harekete gec..

Çok haklısınız kendime ancak kendim yardım edebilirim, kimse farketse de el uzatmıyor. Annem konusunda bi başlık açmıştım. bir kez uzun çabalar sonunda ikna ettim ancak devam etmedi. Ciddi sorunları var. Evet annemdir ancak bir kez sarılıp canım kızım dememiştir ömrüm boyunca...

Pskologa gidin..Anneniz için manyak demeniz çok itici.hiç hoş degil..

Annem hayatımda bana en büyük acıları çektirmiş olan insan maalesef. Beni yılarca duygusal olarak sömüren omuzlarımı çökerten insan. Anne imajı benim hayatımda acıyı sembolize diyor. Kardeşlerim v benim üzerimde anne ve babamın yaşattığı travmalar çok fazla. Pek çoğumuzun böyledir belki de ancak annem hasta, yanında benden başka ona tahammül eden kimse de yok şu an! Saygımı sürdürüyorum çünkü anne hakkı diye birşey var.

öncelikle başlık bana bengünün sığamıyorum şarkısını hatırlattı...siz de dinleyin keyfiniz yerine gelsin

İkincisi anneye manyak denmez

Üçüncüsü hobi edinin iş bulamıyorsanız yada bir sosyal sorumluluk projesine katılın yada cocuk esirgeme kurumu yaşlılar evlerini falan ziyaret edin

Boşluktan sizinki.

Back
X