Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşırı derece kıskançlıklar her aklından geçeni yaptığım düşüncesi evden kovması vs gibi bir çok nedendenNeden ayrılıyorsunuz üstelik doğumunuza çok az kalmışken?
geri dönüşü olmayan bir yoldayız inş en yakın zamanda kurtulurum bu histenAlışkanlıkların devam edememesi hissi o. Eğer kararliysaniz bir sure sonra geçiyor. Yerini huzura bırakıyor
Kendisi o kadar rahatki sanal hesapları açılmış yeni bayanları eklemeler onları gördükçe dahada sinir oluyorum bunu tek hisseden benmiyim.Tabii ki bosanma travmatik bir surec. Bir sure kendinizden iyi ve mutlu olmayi beklemeyin zaten. Bir sure sonra her sey yerine oturmaya baslar. Tek basinia bas edemiyorsaniz uzman destegi
Amin inş çabucak geçer bu günlerHissetmen çok normal hem de 29 haftalık gebesin.Umarım en yakın zamanda bu sıkıntılı günlerini atlatır ve bebeğinle mutlu bir hayat sürersin.
E zaten iyi adam olsa bosamazdin salla napiyosa yapsin sen keyfine bakKendisi o kadar rahatki sanal hesapları açılmış yeni bayanları eklemeler onları gördükçe dahada sinir oluyorum bunu tek hisseden benmiyim.
En kısa zamanda inş kurtulurum bu histen çünkü gördükçe sinirlerimi bozuyoE zaten iyi adam olsa bosamazdin salla napiyosa yapsin sen keyfine bak
Tedavi olmalı Eşiniz ..aşırı derece kıskançlıklar her aklından geçeni yaptığım düşüncesi evden kovması vs gibi bir çok nedenden
Aliskanlik bu tamamen.kisa sure sonra bebegine kavusunca unutacaksin. Erkekler oyle bagimlidir. Bir kadin olmadan yasayamazlar,birine dayanmak zorundadir. Bosver,sen bebegine odaklan insallah atlatirsin bu sureci en.kisa zamanda.Kendisi o kadar rahatki sanal hesapları açılmış yeni bayanları eklemeler onları gördükçe dahada sinir oluyorum bunu tek hisseden benmiyim.
Amin inş en kısa sürede kurtulmak istiyorumAliskanlik bu tamamen.kisa sure sonra bebegine kavusunca unutacaksin. Erkekler oyle bagimlidir. Bir kadin olmadan yasayamazlar,birine dayanmak zorundadir. Bosver,sen bebegine odaklan insallah atlatirsin bu sureci en.kisa zamanda.
ona görede sorunlu olan bendim asla ikna edemedimTedavi olmalı Eşiniz ..
Olur cnm her insan yaşıyor o boşllukta olma halini ,herkes farklı çozuyor ,mesela ben bu halimmaneviyata yonelerek aşıyorum ,namazlarımı daha uzun uzadıya kılıyorum ,ibadetlerimi çesitlendiriyorum ,günlük rutinlerimi istemesmde yapıyorum (diş fırçalamak duş ,öz bakım ,yuruyuş ,bulaşık yemek ,eşle ilgilenme ,kendine ozel zaman ,fılm izleme )bunları yapmak istemesmde yapıyorum ,birke hayatında kesinleşmemiş bişiyler var ,ondan bu boşluk hissi ,inş hakkında hayırlısı olur cnm ,yene sen bilirsin kendini tanır ,sana ne iyi gelecek en iyi sen bilirsin ,biz ne desek boşşEşimle ayrılık aşamasındayız ama kendini kocaman bir boşluğun ortasında hissediyorum sizede hiç böyle oldumu yada nasıl kurtuldunuz bu boşluk duygusundan
Kabul etmezler, sağlam adamı hasta ederler , ben böyle birinden bosandim ve kabustu resmen, Allah tez zamanda kurtarsın seni de inşallah..ona görede sorunlu olan bendim asla ikna edemedim
aslında kesinleşmemiş birşey yok kesinlikle boşanıcaz dava için avukatımla birlikte hareket ediyoruz sadece yeni hayatıma alışmaya çalışıyorumOlur cnm her insan yaşıyor o boşllukta olma halini ,herkes farklı çozuyor ,mesela ben bu halimmaneviyata yonelerek aşıyorum ,namazlarımı daha uzun uzadıya kılıyorum ,ibadetlerimi çesitlendiriyorum ,günlük rutinlerimi istemesmde yapıyorum (diş fırçalamak duş ,öz bakım ,yuruyuş ,bulaşık yemek ,eşle ilgilenme ,kendine ozel zaman ,fılm izleme )bunları yapmak istemesmde yapıyorum ,birke hayatında kesinleşmemiş bişiyler var ,ondan bu boşluk hissi ,inş hakkında hayırlısı olur cnm ,yene sen bilirsin kendini tanır ,sana ne iyi gelecek en iyi sen bilirsin ,biz ne desek boşş
Amin inşKabul etmezler, sağlam adamı hasta ederler , ben böyle birinden bosandim ve kabustu resmen, Allah tez zamanda kurtarsın seni de inşallah..