Boşluktayım

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.282
5.235
398
Sanırım regl dönemim geldiğinden midir yoksa tatil günümü boş boş evde gecirdigimden midir bilemiyorum kendimi dipsiz bir kuyunun dibinde hissetiyorum. Duygusalligim bol bir şekilde beni durtuyor. Sorunum su ki ben hicbir seyi beceremiyorum. Duygusal iliskilerde ozellikle. Hepi topu 3 iliskim oldu ucundede aldatilir mi bir insan? Iyice kabuguma cekildigimi hissediyorum. Artık kırmaktan korkuyorum. Sanki lanetlenmisim gibi. Elimi attigim her dal kuruyor. Ben neden aldatilip duruyorum cok mu safim? Kandirilmaya mi musaitim ? Neden boyle seyler benim basima geliyor her gelenden bir darbe bir tokat... Cidden duzgun biri kalmadi mi su dunyada ?

Ya da şöyle de düşünebilirsin , Allah ‘ın şanslı kuluymuşum ki bunlarla daha fazla hayaller kurup , bir de yuva kurmadım kendime .. erken yoldan attım hayatımdan diyebilirsin mesela ..

herşey o kadar kolay ve basitki günümüzde, aşkmış sevgiymiş afedersin bornoz kuruyana kadar.
kırmaktan korkuyorum, cümlesi yanlış..
gerekirse kıracaksında dökeceksinde.
bir laf varya hani.. deveye diken insana şeyapan yaranır diye..
kendini neden kapatasın, bir kaç kendini bilmez yüzünden.
hayat o kadar güzelki, herşeye rağmen.

Ya da şöyle de düşünebilirsin , Allah ‘ın şanslı kuluymuşum ki bunlarla daha fazla hayaller kurup , bir de yuva kurmadım kendime .. erken yoldan attım hayatımdan diyebilirsin mesela ..

Allahtan onu diyebiliyorum. Çok şükür gözümdeki perde kalktida burada biraz kendimi elestiriyorum. Neden ben cekiyorum bu tip seyleri diye

herşey o kadar kolay ve basitki günümüzde, aşkmış sevgiymiş afedersin bornoz kuruyana kadar.
kırmaktan korkuyorum, cümlesi yanlış..
gerekirse kıracaksında dökeceksinde.
bir laf varya hani.. deveye diken insana şeyapan yaranır diye..
kendini neden kapatasın, bir kaç kendini bilmez yüzünden.
hayat o kadar güzelki, herşeye rağmen.

Su aralar ne kimseyi kiracak nede kiralacak psikolojiye sahibim. Kabuguma cekilmem artik su sekilde kimseyle ciddi bir sekilde gorusmek istemiyorum. Buyuk konustum zamaninda belkide basima geldi. Yapmam dedigim herseyi yaptigim icin kendimle yuzlesiyorum biraz. Evet hayat hatalarimizla guzel ama kaldirabildiklerimizle

Sadece sen değilsin boşlukta sallanan, yalnızlığın dibine vurmuş olan... tüm kapıları kilitledim zincirledim ben de. Kendime kabuk değil duvar ördüm çelikten. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaktansa hayal kurmaktan vazgeçtim pembe düşlerimi sildim. Bugün tatildi. Bazı arkadaşlarım evli, bekarların da işi vardı,işi olmayanlarla da ben vakit geçirmek istemiyorum. Tek başıma sahile gittim kalabalığın içinde yalnız oturdum seyrettim düşündüm yürüdüm ve geldim. Yalnızlığa da alışmalı insan. Kendi başına bir şeyler yapabilmeli. Tek değilsin bil yani ; )

Birilerine ihtiyaç duyma illa bir yerde yalnız kalacaksın gece gündüz gezsen bile eve gelecek uyuyacağın zaman yalnız yatacaksın buna alış kendi kendini bunalı a itme

Sadece sen değilsin boşlukta sallanan, yalnızlığın dibine vurmuş olan... tüm kapıları kilitledim zincirledim ben de. Kendime kabuk değil duvar ördüm çelikten. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaktansa hayal kurmaktan vazgeçtim pembe düşlerimi sildim. Bugün tatildi. Bazı arkadaşlarım evli, bekarların da işi vardı,işi olmayanlarla da ben vakit geçirmek istemiyorum. Tek başıma sahile gittim kalabalığın içinde yalnız oturdum seyrettim düşündüm yürüdüm ve geldim. Yalnızlığa da alışmalı insan. Kendi başına bir şeyler yapabilmeli. Tek değilsin bil yani ; )

:) Çok yaptigim birsey sahile inip denizi seyretim dusunup geri gelmek :) Yalnizken mutlu olmadigimi yazdim mi tek bir mesajiminda :) bosluktayim cunku gecmiste ne hata yaptimda surekli aldattildim diye dusunuyorum. Sorun güvenimi kapatmak

Birilerine ihtiyaç duyma illa bir yerde yalnız kalacaksın gece gündüz gezsen bile eve gelecek uyuyacağın zaman yalnız yatacaksın buna alış kendi kendini bunalı a itme

Birine ihtiyacim yokki ozelestiri yapiyorum? Isin icinden cikamadigim icin konu actim.

Bu konu pekte birine ihtiyac duydugum izlenimini vermedigini dusunuyorum. Yoksa ayip yada yanlisliginda degilim :)

Yani sanki ihtiyac duymak kotu gibi izlenim oldu ve herkes bir durumdan memnun olmak zorunda degil.
Her zaman super guclu olmak ya da memnun olmak zorunda da degiliz.
Genel olarak yazdim siz icin degil.

Back
X